|
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - نسخهی قابل چاپ |
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - asusx59sr - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ
منم بعد از گند زدن به امتحانات و افتادن ۶ واحد تا به اینجا(گفتنی است که تا به حال نمره ی همین ۶ واحد اعلام شده است) با انرژی برگشتم که تا ۱۰ روز دیگه فقط تست بزنم. استرسم ندارم و خوشحالم که دیگه این زندگی ..... داره به پایان میرسه یادتون باشه صرف نظر از نتیجه، خوشحال باشید که تلاشتون رو کردید پیروز باشید |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Eng_Sara - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۰۸ ب.ظ)atti joon نوشته شده توسط: سلام به همه بچه ها. تست و تست و تست موفق باشی
|
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - shima_24 - 27 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۵۳ ب.ظ
اصلا من با همتون قهرم که جواب سوالامو نمیدین
|
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - sadradin - 28 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ
(۱۷ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط:(17 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط: با اجازه سلام باز امام رضا یک کم بهتره . اما اخرش همه غیرانتفایی یکین . چه شما اصفهان غیرانتفایی مدرکت رو بگیری چه مشهد و ... ارزشش یکیه . من چون اصفهان زندگی می کنم دیدم اخرش مدرکم که غیر انتفایی چرا این قدر هزینه کنم مشهد بمونم . خب میام همون اصفهان. خلاصه خلاصه تلاش کنین دولتی ( روزانه - شبانه ) و لا غیر . دوست ما تکمیل امسال با ۳۰۸ دولتی تبریز قبول شد ( همکلاسی فولاد شهر ) . یعنی باید باید رتبتون زیر ۳۰۰ بشه . یک نکته ایی سوال ها دقیقن همون چیزایی هست که نمیخونین !! پارسال من سره همین موضوع با سر خوردم زمین ( هنوزم داره خونریزی میکنه!!! ) . برا درس شبکه گفتم این و اون و ... که نمیان صاف همونا اومد . تا الآن نزدیک ۲ میلیون پول خرج کردم و ۴ ماه عمرم رو از بین بردم برا ی یک سهل انگاری . حواستون رو جمع کنین . موفق و موید باشین |
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - ana_12345 - 28 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۵۲ ق.ظ
گویند سنگ لعل شود در مقام صبر آری شود ولیک به خون جگر شود خواهم شدن به میکده گریان و دادخواه کز دست غم خلاص من آن جا مگر شود از هر کرانه تیر دعا کردهام روان باشد کز آن میانه یکی کارگر شود فکر کنم اینو حافظ در وصف کنکوریا گفته یوده . البته به جا میکده باید کتاب خونه ، کتاب ، و ......... رو می زاشت . |
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - mehdi.nine - 28 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۷ دى ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ)asusx59sr نوشته شده توسط: منم بعد از گند زدن به امتحانات و افتادن ۶ واحد تا به اینجا(گفتنی است که تا به حال نمره ی همین ۶ واحد اعلام شده است) با انرژی برگشتم که تا ۱۰ روز دیگه فقط تست بزنم.منم امروز دیدم اولین درس دوران کارشناسیمو افتادم :دی (افتادن واسه دانشجو دیگه باید استفاده کنه: دی) جالب اینجاست که فکر می کردم اینو قبول می شم و دو درس باقی مونده رو می افتم ... اینو که افتادم بقیه رو دیگه خدا بخیر کنه. این ترم از مشروطی که چه عرض کنم مردودم :پی |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - ali123321 - 28 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۴۲ ق.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۲۷ ق.ظ)sadradin نوشته شده توسط:(17 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۱۷ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام اقا در مورد سوالت شاید جواب ما بدردت خورد یک محیط رو باید برای عامل های مختلف جداگانه تعریف کرد. یعنی ممکن یک محیط برای یک عامل کاملا قابل مشاهده و دقیقا همون محیط برای یک عامل دیگه ( مثلا عامل بدون حسگر ) غیر قابل مشاهده باشه. درسته؟ پس کلا تمام محیط ها برای عامل بدون حسگر غیر قابل مشاهده است و در این محیط حرکات احتمالی برای عامل عاقلانه است. |
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - انرژی مثبت - ۲۸ دى ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ق.ظ
دوستان عزیز کنکوری سوالات درسی رو لطف کنید در بخش های خودش بپرسید و جواب رو هم در همون جا مطرح کنید. همین طور سوالات مربوط به منابع و مشاوره و .. |
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - jameshenas - 28 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ب.ظ
[/quote] (دیروز ۰۷:۴۵ عصر)asusx59sr نوشته شده توسط: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. منم بعد از گند زدن به امتحانات و افتادن ۶ واحد تا به اینجا(گفتنی است که تا به حال نمره ی همین ۶ واحد اعلام شده است) با انرژی برگشتم که تا ۱۰ روز دیگه فقط تست بزنم. استرسم ندارم و خوشحالم که دیگه این زندگی ..... داره به پایان میرسه یادتون باشه صرف نظر از نتیجه، خوشحال باشید که تلاشتون رو کردید پیروز باشید [/quote] میگم احیانا یکی از درسای افتاده کامپایلر نمیباشد؟ :دی |
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - mehdi.nine - 28 دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ب.ظ
دوستانی که می خوان کتاب سنجش رو از سایتش سفارش بدن و نگران زمان تحویلش هستن من دو شنبه صبح سفارش دادم امروز صب برام رسید ... کلا گفتم که در جریان باشید. موفق باشید. |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - asusx59sr - 28 دى ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۱ ۱۲:۴۷ ب.ظ)jameshenas نوشته شده توسط: میگم احیانا یکی از درسای افتاده کامپایلر نمیباشد؟ :دی تازه هنوز نمره کامپایلر نیومده . اونو که حتی یک سوال هم پاسخ ندادم. تازه open book بود. خاک بر سرم
|
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - sheyda - 28 دى ۱۳۹۱ ۰۴:۳۸ ب.ظ
سلام دنبال یه مبحثی برا معماری بودم، این سایتو پیدا کردم که مطالب درسی رو خلاصه ومفید توضیح داده: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. کتاب معماری: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. توی ستون سمت چپی ... |
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - asiehmohammadian - 28 دى ۱۳۹۱ ۰۷:۰۴ ب.ظ
سلام وخسته نباشن همگی شما بااین فصل ۵ آمار چه میکنید؟ منظورم اینه که چجوری میخونیدش ![]() من همه رو باهم قاطی میکنم ![]() کدوماش مهمتره ؟ اصلا تاحالا ازش سوال اومده ؟
|
|
گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - fatemenp - 28 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ
دلم میخواد جیغ غ غ غ غ غ بزنم (((کی تموم میشه این روزا !!! کاش خوب تموم بشه ((خسته شدم دیگه !! |
RE: گروه درسی مانشت در دی ماه درسخون تر و پرنشاط تر از همیشه - Amir V - 28 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۲۸ دى ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ)fatemenp نوشته شده توسط: دلم میخواد جیغ غ غ غ غ غ بزنمعه! آخراشه دیگه. جیغت رو نگهدار بعد کنکور بزن. ایشالا همه قبولیم. درضمن اون منفی رو هم من بهت دادم که درس عبرت شه واسه دیگران که فاز منفی نگیرن
|