تالار گفتمان مانشت
ایا این ژورنال معتبر است؟ - نسخه‌ی قابل چاپ

صفحه‌ها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹
RE: Applied Mathematics in Engineering, Management and Technology (AMIEMT) (ISSN: 2322-55 - آینده - ۳۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ ب.ظ

(۲۹ تیر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۶ ب.ظ)آینده نوشته شده توسط:  سلام.طاعات و عبادات همگی قبول
دوستان عاجزانه ازتون خواهش میکنم؛ اگر در مورد اعتبار ژورنال زیر چیزی میدونین، به من بگید:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

این ژورنال open access هست ولی در عوض ISC شده.تازه کاره و در داورهاش چندتا استاد ایرانی هم داره...این تمام چیزیه که من از سایتش فهمیدم.

تو رو خدا اگه نظری دارین بگین، پست قبلی هم که گذاشتم متاسفانه کسی جواب نداد. میخوام ببینم ارزش داره بفرستم اینجا یا نه
ممنونHuh

چرا اینجا اینقدر غیر فعال شده؟!!!! هیچ کدوم از دوستان اینجا نمیان دیگهSad ... بابا تو رو خدا، اینجا هم یه سری بزنین دیگه...Confused از مدیران فعال سایت هم اینجا خبری نیست... کم کم داره متروک میشهHuh

ایا این ژورنال معتبر است؟ - ppositiveenergy - 31 تیر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۳ ب.ظ

خیلی معتبر نیست.

ایا این ژورنال معتبر است؟ - mehran.n407 - 24 مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ

imact factores 0.395

اما open access هستش
یعنی پولیه
از نظر خیلیا ژورنال پولی معتبر نسیت
اما ازنظر خیلیا هم به نو مقالاتی که اکسپت میده بستگی داره

RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - آینده - ۲۷ مرداد ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ

(۲۴ مرداد ۱۳۹۳ ۰۷:۲۴ ب.ظ)mehran.n407 نوشته شده توسط:  imact factores 0.395

اما open access هستش
یعنی پولیه
از نظر خیلیا ژورنال پولی معتبر نسیت
اما ازنظر خیلیا هم به نو مقالاتی که اکسپت میده بستگی داره

ببخشید دوست عزیز میشه بگید این ایمپکت فکتور رو از کجای سایت ژورنال پیدا کردید؟من هرچی گشتم ندیدم.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - masome12345 - 23 شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ

سلام میشه بگین این ژورنال پولیه یا نه ؟ ای اس ای هست یا نه؟ چقد زمان اکسپتش طول میکشه؟ معتبر هست؟

journal of current life sciences
این دو تا رو بگید ممنون

RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - masome12345 - 24 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۴ ق.ظ

(۲۳ شهریور ۱۳۹۳ ۰۶:۴۸ ب.ظ)masome12345 نوشته شده توسط:  سلام میشه بگین این ژورنال پولیه یا نه ؟ ای اس ای هست یا نه؟ چقد زمان اکسپتش طول میکشه؟ معتبر هست؟

journal of current life sciences
این دو تا رو بگید ممنون
چرا کسی نمی گه من هر چه سریع می خوام بفرستم یکی جواب بده ممنون میشم

این ژورنال چقدر معتبره؟ - banafshe - 25 شهریور ۱۳۹۳ ۰۱:۱۲ ب.ظ

سلام
این ژورنال چقدر معتبره؟
برای چاپ مقاله بعد از پذیرش گفته پول پرداخت کنیم.(مقاله پذیرفته شده)

RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - masome12345 - 01 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ

سلام بچه ها میشه بگید ACM Transactions on Knowledge Discovery from Data این ژورنال پولیه یا نه از کجا میشه فهمید چقد اکسپتش طول میکشه اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم.

RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - Lonely Palm - 01 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۰۳ ق.ظ

(۰۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۵ ق.ظ)masome12345 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها میشه بگید ACM Transactions on Knowledge Discovery from Data این ژورنال پولیه یا نه از کجا میشه فهمید چقد اکسپتش طول میکشه اگه زودتر جواب بدین ممنون میشم.
سلام
همیشه جواب اینجور سوالا رو تو قسمت هایی که راهنمای Author هست پیدا می کنین
این ژورنال پولی نیست و فقط برای اینکه مقالتون open access بشه بصورت optional این انتخاب رو دارین و بابتش پول می پردازین که مزایای خاص خودش داره
مدت زمان اکسپت رو نگفتن چقدر طول می کشه ولی گفتند که از تاریخی که شما مقاله رو سابمیت کنید ۵ ماه بعد اولین پاسخ رو راجع به مقالتون دریافت می کنید. البته اگر مقالتون مرتبط نباشه و شرایط لازم رو نداشته باشه ادیتور در یک بازه ی خیلی کوتاه تر مقاله رو رد می کنه و بهتون اطلاع میده و اصلا به داوری نمی کشه.
این ژورنال ISI هم هست و IF اون ۱/۶۸ توی سایت ریسرچ گیت دیدم گزارش شده بود ...
پذیرش مقاله تو اینجور ژورنال ها کار ساده ای نیست ...

ایا این ژورنال معتبر است؟ - masome12345 - 01 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۵ ق.ظ

می خوام درمورد وب کاوی به یه ژورنال مقاله بفرستم یکی کمکم کنه این ژورنال مناسبه؟ مدت زمان و هزینش چقده؟ مرتبط هست؟

ایا این ژورنال معتبر است؟ - mona23 - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ

سلام بچه ها.بالای مقاله ای که دارم میخونم نوشته applied mathematical modelling . این مقاله معتبره یا نه؟در چه رده ای از اعتبار قرار داره.میشه منو راهنمایی کنید؟

RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - berkeley - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۳۴ ب.ظ

(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ)mona23 نوشته شده توسط:  سلام بچه ها.بالای مقاله ای که دارم میخونم نوشته applied mathematical modelling . این مقاله معتبره یا نه؟در چه رده ای از اعتبار قرار داره.میشه منو راهنمایی کنید؟

برو تو این ادرس , سرچش کن :

و توی این لینک هم کیفیت ژورنال ها و ایمپکت و... رو میتونی بیاری در مقایسه با بقیه ژورنال ها :

ایا این ژورنال معتبر است؟ - mona23 - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ

بچه ها من مقالم رو توی سایتی که Berkeley دادن پیدا کردم از نظر رنکینگ.تصویرش رو ضمیمه کردم.میشه در مورد چیزایی که نوشته یه نفر شفاف سازی کنه.

اینم تصویر رنکینگ مقاله:

RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - berkeley - 02 مهر ۱۳۹۳ ۰۶:۱۵ ب.ظ

(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۴:۱۰ ب.ظ)mona23 نوشته شده توسط:  بچه ها من مقالم رو توی سایتی که Berkeley دادن پیدا کردم از نظر رنکینگ.تصویرش رو ضمیمه کردم.میشه در مورد چیزایی که نوشته یه نفر شفاف سازی کنه.

اینم تصویر رنکینگ مقاله:
این ژورنال دو قسمت داره , و کیفیت هردو هم تو قسمت عالی هستش

حالا توی قسمت journal ranking همین سایت , فیلدها applied mathmatics رو وارد کنید بعدش تما ژورنال ها رو توی این سایت می تونید بیارید و ببینید که چقد معتبره نسبت به ژورنال های همین حوزه

و صد البته برید توی سایت خود همین ژورناله (همه ژورنالهای الزویر این قسمت رو دارن ):
توی این قسمت مثلا :

خب سه تا فیلد دارید. مثلا تو فیلد authors میتونید ببینید که بیشتر توی چه کشورهایی تو این ژورنال مقاله دادن

مثلا تو این ژورناله چین هزار ماشاا... نزدیک ۲۰۰۰تا نویسنده داره و مثلا کشور آمریکا ۳۷۶ نویسنده داره پس به نظرم این زیاد خوب نیس چون چینی ها توش زیاد مقاله دادن!!!!

همچنین توی این قسمت :

میانگین زمان ریواز رو گفته که ۴۸ هفتس و برای چاپ شدن مقالات هم ۵۴ هفته .

موفق باشید

RE: ایا این ژورنال معتبر است؟ - masome12345 - 04 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ق.ظ

با سلام این ژورنال معتبریه؟bretj.com زمان اکسپتشو می گین بهم؟ اینکه پولیه یا نه ممنون اینم بگید
بچه ها من تا فردا می خوام مقاله بفرستم کدوم بهتره در زمینه داده کاوی یا وب کاوی ممنون اگه جواب بدین
journal of statistical software اینم یکی از گزینه هامه گیج شدم کدوم بهتره و سریع جواب میده؟