|
|
چهار شنبه سوری! - نسخهی قابل چاپ |
RE: چهار شنبه سوری! - Maryam-X - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۲:۳۱ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۱:۲۶ ب.ظ)aminamini نوشته شده توسط: این طرح جمع آوری خار و خاشاک مال کی بود؟ داستان جالبی بود...هرچند تکراری بود ... سعی کنید از این به بعد یه مقدار شام را سبکتر میل بفرمایید
|
|
چهار شنبه سوری! - Msccom - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۰۳ ب.ظ
قشنگ بود خوب مریم جون.کلی مستفیذ(درست نوشتم؟!) شدیم |
RE: چهار شنبه سوری! - danialfx - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۱۹ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۳:۰۳ ب.ظ)NoOne نوشته شده توسط: قشنگ بود خوب مریم جون.کلی مستفیذ(درست نوشتم؟!) شدیم فکر کنم اینجوری درسته: مستفیض البته مطمئن نیستم. مریم خانوم. این پسرای محلتون تا ساعت چند تو بیابونها خار و خاشاک جمع میکردن؟؟ الان ما میتونیم بیایم خونه؟؟ ![]() mehr.iman هم سلام میرسونه.
|
|
چهار شنبه سوری! - Msccom - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۳۳ ب.ظ
تو بیابونای قم اینترنت پر سرعت هست؟؟!! آقایونی که رفتن پی خاشاک حواستون باشه دست خالی نیاینا.قراره به همه مانشتیها سور بدین ها.. پیشاپیش ممنون |
|
چهار شنبه سوری! - hanif - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۵۴ ب.ظ
هیچ می دونید چرا به چهار شنبه سوری میگن "چهار شنبه سوری" در حالی که روز سه شنبه برگزار میشه ؟ |
RE: چهار شنبه سوری! - danialfx - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۴۰ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۳۳ ب.ظ)NoOne نوشته شده توسط: تو بیابونای قم اینترنت پر سرعت هست؟؟!!سلام بله. تو بیابون های قم اینترنت adsl هست با پهنای باند ۲ مگ. جاتون خالی . خیلی خوش میگذره. ما دیگه خیلی کار کنیم . همین خار و خاشاک رو برای ۷ تا اتیش جمع کنیم. شما تنبلها هم که نیومدین کمک. همه زحمتش افتاد گردن ما. اگه کسی بخواد سور بده شما باید بدین که خستگی از تن ما بیرون بره. ![]() موفق باشید |
|
RE: چهار شنبه سوری! - Maryam-X - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۴۷ ب.ظ
این پسرا یه روز تو عمرشون اومدن کار کنند... ببین چه منتی دارن می ذارن؟؟؟!! بعد میگن چرا کار نیست و ما رو جایی استخدام نمی کنند؟؟؟
|
RE: چهار شنبه سوری! - danialfx - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۲۴ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۵:۴۷ ب.ظ)Maryam-X نوشته شده توسط: این پسرا یه روز تو عمرشون اومدن کار کنند... ما که همیشه مشغول کاریم. منت هم حق داریم دیگه. واسه این همه اعضا فقط من و Mehr.iman باید بریم خار و خاشاک جمع کنیم. ![]() تازه پسرهای کوچه شما خیلی بیشتر از ۲ نفر بودن ![]() کار هم که هر چی هست کار. کی گفته کار نیست. همه جا پر از کاره. (۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۴:۵۴ ب.ظ)roya نوشته شده توسط: هیچ می دونید چرا به چهار شنبه سوری میگن "چهار شنبه سوری" در حالی که روز سه شنبه برگزار میشه ؟ خب خودت بگو دیگه عزیز؟؟. از اونجایی که وقتی میگن شب جمعه. میشه پنج شنبه شب. پس حتما منظور شب چهارشنبه بوده و چهارشنبه سوری شب چهارشنبه برگزار میشده که در واقع باید سه شنبه شب برگزار بشه. البته من اینجوری فکر میکردم. نمیدونم درسته یا غلط پ ن: بچه ها. خار و خاشاک کم کم داره تموم میشه. منتظر ۷ تا اتیش باشین. خب اتیشها اماده شد. میتونین یکی یکی بپرین. فقط مواظب باشین نسوزین هااا. ایین سنتی رو هم گرامی بدارین. از همین جا از خودم و mehr.iman به خاطر جمع اوری خار و خاشاک. از امین و مورتن برای هم فکری و از فرداد و سامان برای مدیریت خوب و از مریم به دلیل بچه های کوچشون و از پارسانا و noone و mansoureh به دلیل هویجوری و از جواد به دلیل پیشنهاد ترکوندن تشکر میکنم. چهارشنبه سوری خوبی داشته باشین. اینم اتیش: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
چهار شنبه سوری! - mehr.iman - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۴ ب.ظ
ای ول،میبینم که تموم مدتی که ما دنبال خار و خاشاک بودیم بچهها اینجا فعال بودن! دانیال تو وقت ناهار اینجا داشتی پست میدادی کلک؟ مریم خانوم ما که پدرمون دراومد تو رو خدا بگو این پسرای محلتون دقیقا چیکار میکردن؟! حالا ما اینهمه خار و خاشاکو باید الان چیکار کنیم؟ نقش دخترای محلتون اون موقعها چی بوده؟! دیگه بقیش با شما،این شما و این خار و خاشاک برا ۷ تا آتیش. من میگم تو این آتیشا چندتایی سیب زمینی هم بندازیم سوخاری شه آخر شب بخوریم. دیگه یواش یواش داره چارشنبه سوری شروع میشه. بچهها اگه رفتین آتیش روشن کردین ازش عکس بذارین،بذارین اینجا... |
RE: چهار شنبه سوری! - danialfx - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۵۳ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۴۴ ب.ظ)mehr.iman نوشته شده توسط: ای ول،میبینم که تموم مدتی که ما دنبال خار و خاشاک بودیم بچهها اینجا فعال بودن! اره دیگه عزیز. حواست نبود گوشی دستم بود. بهم میگفتی چیکار میکنی. چیزی نگفتم. ولی دستت درد نکنه چراغ قوه رو اوردی ![]() به هر حال زحمت هامون نتیجه داد و تونستیم خار و خاشاک برای ۷ تا اتیش جمع کنیم. ۷ تا اتیش رو میبینی. نتیجه زحمتای من و توئه ها. حالا اگه بخوایم انصاف به خرج بدیم تو بیشتر از من کار میکردی. من هر یه مدت میومدم اینجا On میشدم و پست میدادم. ![]() ولی راست میگی. این خار و خاشاک های باقی مونده میترسم بمونه رو دستمون دختراشون هم فکر کنم فقط نقش نگاه کردن رو انجام میدادن که از خدا که پنهون نیست. از تو هم پنهون نباشه . اونها کار خیلی سختی داشتن. ![]() ![]() پ ن: مثل اینکه این هاستی که اتیشها رو اپلود کرده بود . bandwidth اش پر شد. اتیشمون خاموش شد ![]() ![]() خدا رو شکر خار و خاشاک زیاد جمع کردیم. اتیش جدید روشن کردم . حالا هر کی میتونه بپره اینم اتیش جدید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: چهار شنبه سوری! - mehr.iman - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۱۰ ب.ظ
(۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۷:۵۳ ب.ظ)danialfx نوشته شده توسط: اره دیگه عزیز. حواست نبود گوشی دستم بود. بهم میگفتی چیکار میکنی. چیزی نگفتم.قربونت،نه بابا این حرفا چیه بیشتر این خارو خاشاکارو مدیون تو هستیم اگه دیشب از ساعت ۲ نیومده بودی نمیتونستیم اینهمه جم کنیم،ولی خداییش کار خیلی سختی بود این پسرای محلشون چی میکشیدن!حالا ما یه سال اینکارو کردیم اونا کار هر سالشون بوده! انگیزشون چی بوده خدا میدونه،احتمالا شب هرکی خاروخاشاک بیشتری میوورده احساس مردی میکرده! من دیگه پاشم برم بیرون یه دوری بزنم ببینم دنیا دست کیه،نمیدونم امسال چرا انقد مامورا نسبت به سالای قبل بیشتر شدن! |
|
چهار شنبه سوری! - javadjj - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۳ ب.ظ
اینجا من تو خونه نشستم انگار جنگه تو شهر صدای ترقه میاد در حد انفجار مهیب!!! |
|
RE: چهار شنبه سوری! - Msccom - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۴ ب.ظ
بچهها مچکریم بچهها مچکریم بچهها مچکریم بچهها مچکریم بچهها مچکریم بچهها مچکریم بچهها مچکریم ![]() (با اجازه ParsaNa)
|
|
چهار شنبه سوری! - ف.ش - ۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۱۳ ب.ظ
اینجا خداروشکر هیچ خبری نیست فکر کنم تو محله ما کسی نمیدونه چهارشنبه سوری چیه!! |
|
RE: چهار شنبه سوری! - parsaNA - 24 اسفند ۱۳۸۹ ۰۹:۲۸ ب.ظ
ما آخر نفهمیدیم mehr.iman درسته یا mehr.iran ؟ دقت کردید این دو دوست جونجونی (mehr.iman , danialfx) که نصفه شب می رن با هم خار خاشاک جمع می کنن هنوز اسم همدیگرو نمی دونن . این آقا دانیال چند بار تو همین تالار( مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. و مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. { آخه اشتباه چند بار ؟ } )اسم دوست صمیمی شون رو اشتباه گفتن! ![]() من به جای ایشون از آقا ایمان عذرخواهی می کنم و امیدوارم دیگه از این اشتباهها پیش نیاد ...( البته ایران اسم خانومه ها!! ) (۲۴ اسفند ۱۳۸۹ ۰۸:۳۴ ب.ظ)NoOne نوشته شده توسط: به خاطر اون شکلکه می گی دیگه ؟ اون که مال من نیست . مال همه اس....... ![]() این پست من هم دیگه اوج انحراف از بحث چهارشنبه سوری است به لطف دوستان ! |