|
|
رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - reyhaneh64 - 20 فروردین ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ق.ظ
امشب دلمان بسی گرفت از بیخوابی آمدیم این تاپیک و کل ارسالها را مطالعه نمودیم و بسی شاداب شدیم و به کل از خواب ور آمدیم. : D یکی از دوستای خیلی خوبم معماری دانشگاه تهران خونده به عنوان یه خانم ، از نظام مهندسی درجه ۲ داره در ضمن خودش شرکت هم داره و کلی تخصص و پول یکی از ملاکای مهم ازدواجش این بود که همسرش تا حد امکان تو محیط کاری با خانما تعامل نداشته باشه و عمرانی باشه یا معماری اما در نهایت باهیچ معماری و عمران خونده ای حتی از سطح خودش بالاتر، از بعد فکری نتونست کنار بیاد در حال حاضرم همسرش دامپزشکی خونده و کلی علایق مشترک دارن و به شوخی گاهی میگه خوشحالم که با مرغا در ارتباطه ![]() در کل نمیشه از تاثیرات رشته بر روحیات گذشت و منکرش شد.ولی اینو نمیشه به هیچ عنوان ملاک قرار داد از دید من یه کامپیوتری نمیتونه با یه حقوقی یا ادبیات یا علوم سیاسی یا حسابداری کنار بیاد کلا رشته های علوم انسانی رشته های تجربی هم که اوضاشون وخیم تر از گروه بالا از رشته های فنی که نسلشون به شدت در معرض اشباع قرار داره ، و اصلا توصیه نمیشه :برقیا از هر گرایشی خصوصا نوع مخابراتیش،اونم وقتی مقاطع تحصیلاتشون به صورت تصاعدی بدون تعب کنکور دادن ،بالا بره ،به طرز وخیمی حس خداگونه ای در همه علم های عالم بهشون دست میده از گروهای بالا خیلی خیلی بدترن اینا تجربیات شخصی منه و برای خودم قابل استناده. لطفا جدی بگیرین ![]()
|
RE: رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - Fardad-A - 20 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۲ ۰۳:۴۰ ق.ظ)reyhaneh64 نوشته شده توسط: امشب دلمان بسی گرفت از بیخوابی آمدیم این تاپیک و کل ارسالها را مطالعه نمودیم و بسی شاداب شدیم و به کل از خواب ور آمدیم.من یک اقایی را میشناسم که هم کامپیوتر خونده هم برق و هم حقوق . اتفاقا" پسر خوبیه. ![]() چند وقتیه با من همفکری میکنه که خواستگاری چه رشته ای بره؟ بنظرشما که تجربه تون بالاست باید چیکار کنه؟ ![]() ![]() (البته جدی پرسیدما شوخی نبود. یه همچین آقایی در مانشت هست.چون اگه رشته تحصیلی اینقدر مهم باشه خواستم بدونم اینجور افراد باید چیکار کنن) |
RE: رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - kati - 20 فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: در کل بی سواد باشه باحالتره! لباس اتو میکنه زیاد گیر نمیده اش میخره اگر انتهای این جمله (در کل بی سواد باشه باحالتره! لباس اتو میکنه زیاد گیر نمیده اش میخره ) نمی گفتید شوخی بود... می خواستم جیغ بکشم....
|
|
رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - nirvana123 - 20 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۳۹ ب.ظ
از من میشنوید میخواید زن بگیرید برید یه دیپلمه بگیرید کلا یه سری از خانوم ها میرن دانشگاه فکر میکنن دیگه قله قاف و فتح کردن و عالم ادمو قبول ندارن در صورتی که هیچ ...نیستن ها مخوصا اگر توی دانشگاه هایی که توی ایران برای خودشون اسمی دارن مثل شریف و تهران دنبال اینها اصلا نباشین که بدرد زندگی نمیخورن !!!!کلا برای ازدواج طرف خانوم هایی که پزشکی خوندن یا دانشگاه تهران و شریف درس خوندن نرید که زندگیتون سر سال به جدایی میکشه به جان خودم دو سه موردشو تو درو همسایه خودم دیدم چون اکثر مورد هایی که گفته شد احساس خود بزرگ بینی میکنن و طبیعتا برای یه مرد سخته با همچین ادمی زندگی کنه>>هه هه اینجا منفی نداره والا میومدن همه باسه من منفی میزدن!!!!!!!!!! |
RE: رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - reyhaneh64 - 20 فروردین ۱۳۹۲ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۱۱ ب.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: من یک اقایی را میشناسم که هم کامپیوتر خونده هم برق و هم حقوق . اتفاقا" پسر خوبیه. ایشون به مصلحت خود و جامعشون هست که از هر ۳ گروه زن اختیار بفرمایند. اما بایستی عدالت رعایت بشه. ![]()
|
رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - eh3an2010 - 20 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ)kati نوشته شده توسط:(19 فروردین ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: در کل بی سواد باشه باحالتره! لباس اتو میکنه زیاد گیر نمیده اش میخره )) البته آش درست میکنه!
|
RE: رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - kati - 20 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
(۲۰ فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۱۹ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: اتفاقا اگر خانم تحصیل کرده باشه می تونه خیلی شیک نحوه درست کردن آش رو هم به همسرش یاد بده....
|
|
رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - jameshenas - 20 فروردین ۱۳۹۲ ۱۱:۴۹ ب.ظ
من چند وقته نمیدونم چرا به بچه هایی مامایی فکر میکنم...بابام میگه یکی از دخترای فامیل دور مامایی میخونه و میگه بریم جلو خخخ منم الان چن وقتیه به این فکر میکنم که مهندس کامپیوتر با یه ماما کنار هم میتونن آیا...نظر شما چیه؟:دی |
|
RE: رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - abraham - 21 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۰۹ ق.ظ
چه جالب ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - diligent - 21 فروردین ۱۳۹۲ ۱۲:۳۴ ق.ظ
به نظر من اگه روحیاتشون به هم بخوره مهم نیست که رشته طرف مقابل چی باشه. مثلا یکی ممکنه کامپیوتری باشه ولی اتفاقا به ادبیات و هنر هم علاقه داشته باشه پس میتونه با یه همسر هنرمند یا شاعر هم کنار بیاد. کلا به نظر من رشته طرف مقابل نباید توی انتخاب ملاک قرار بگیره. |
|
رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - teacherpc - 21 فروردین ۱۳۹۲ ۰۱:۰۴ ق.ظ
بنظر من رشته مهم نیست ادم وقتی ملاکهاشو مینویسه میبینه طرف نود درصدش رو نداره! خیلی دلم میخاد یکی مثل خودم پیدا کنم ولی همیشه اونی که پیدا کردم خیلی پایین تر از خودم بوده!! ازدواج واسه تکامله اختلاف سلیقه ها وجودش لازمه ولی وقتی ریز میشی میبینی طرفت توی یه دنیا دیگه داره سیر میکنه و ارزوهای عجیب و غریب داره! من که بکل رشته و مدرک طرفم برام مهم نیست فقط ادم باشه! باطنش انسان باشه! دورو نباشه! وقتی رشته رو حذف کنی مجموعه انتخابت بیشتر میشه تازه هم رشته ای هم پیدا کنی جالب نیست افسردگی میاره تا خواستی صحبت کنی اگه بلد نیست که باید یادش بدی اگه مثل خودته همش بهت گیر میده اگه هم چیزی یاد میگیره همش میخاد بهت نشون بدد! نتیجه ۲۴ ساعت باید درس بخونی ولی وقتی رشتش چیره دیگه ای.زیاد نمیتونه از درس بگه *حالا فوق لیسانس باشه ادم روش نمیشه بگه یه چایی بیار(جدن چه نکته جالبی گفتین همینطوره) * طرف ۱۰ سال از دبیرستان تا فوق لیسانس درس خونده هیچکی نتونسته دلشو ببره و بگیردش حالا ازدواج کرده انتظاراتش بالاست انتظار داری چایی بیاره چه جور جرات میکنی من باشم غذا هم براش درست میکنم چایی هم میارم (هرچی امتیازات زن کمتر باشه سربزیرتره) |
RE: رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - mahsarasht - 21 فروردین ۱۳۹۲ ۰۲:۵۶ ق.ظ
(۱۹ فروردین ۱۳۹۲ ۰۶:۴۴ ب.ظ)eh3an2010 نوشته شده توسط: اولش عشق این بودم زنم کامپیوتر اینترنت فول باشه!! (الان کوچکترن عضو خونوتدمون داداش ۶ سالم حداقل کاری که با کامپیوتر میکنه شده دیدن فیلم با زیر نویس!!!! (حداکثرشم شده بازی کانتر!!!!!)) ))))))))))))))))))))وای.......تیر بارانتون میکنم )))))
|
|
رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - teacherpc - 21 فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ
اینجا هرچی اقا هست سعی میکنن واسه خانوما سپاس بزارن یا حرفی بزنن که اونا خوششون بیاد خانوما هم که حرف حرف خودشونه یکی میگه شبه همه سپاس میزارن واسش یکی دیگه میاد میگه نه شبه باز همه میان براش سپاس میزارن! تاحالا دیدی یه اقا انتقاد کنه خانومی سپاس بزاره! هرگز ولی برعکسشو دیدم تو تاپیکا من میتونین ببینین! حالا چی میگین اصلن ما اقایون خیلی متواضعیم واستون همه جا سپاس میزاریم ولی شما غرورتون خیلیه عجب دنیایی شده میگن همرنگ جماعت شو! فکر کنم اینجا باند طرفداران حقوق زن خیلی قویه منم از شوخی حرفی میزنم اینقده حال میده یه چی بگی بی همه اتیشی بشن ! کسی جرات داره بگه تا باهاش بحث کنم اینجوری که هرکی میاد یه چی میگه منم تهنا(تنها) ... یکی یکی ! |
|
رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - blackhalo1989 - 21 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۴۴ ب.ظ
به نظر من رشته تحصیلی همسرآینده Nقدر مهمه. |
RE: رشته تحصیلی همسرآینده چقد مهمه؟ - kati - 21 فروردین ۱۳۹۲ ۱۰:۴۶ ب.ظ
(۲۱ فروردین ۱۳۹۲ ۰۹:۴۹ ب.ظ)teacherpc نوشته شده توسط: اینجا هرچی اقا هست سعی میکنن واسه خانوما سپاس بزارن یا حرفی بزنن که اونا خوششون بیاد چون گفتید حرفاتون از رو شوخی بود(منم از شوخی حرفی میزنم ) دیگه جای بحثی نمی مونه ....وگرنه بهتون می گفتم که دارید اشتباه می کنید.... سپاس خانم و آقا نداره.سپاس واسه کسی هست که حرف حق بزنه.می خوایید منم نشون بدم که چند نفر خانم واسه صحبت یه آقا سپاس گذاشتند...
|