|
|
مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - نسخهی قابل چاپ |
|
مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - sadegh20 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۴:۵۹ ب.ظ
اینو نمیدونم. احتمال میدم همون زبان انگلیسی باشه که باید آزمون معافیشو بدیم. که واحد درسی حساب نمیشه و کلاس هم نداره. |
|
مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - sana.s89 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۳۷ ب.ظ
سلام منم با رتبه ۲۲۸ روزانه نرم شیراز قبول شدم توی سایت دانشگاه شیراز که میرم سرگیجه میگیرم این مدارک مورد نیازو میخونم من آخر نفهمیدم مشمول به ماام میگن یا نه؟ این مدارک معافیت که میخوان چیه دیگه؟! من تاریخ فارغ التحصیلیم همون ۳۱/۶/۹۱ هست! مدرک کارشناسیمم هنوز نیومده به جاش اون فرم معدل رو مهرو امضاشو از آموزشمون گرفتم ... میشه حالا یکی به من بگه به جز اون فرم معدل و عکس و کپی شناسنامه و ... چیا واسه ثبت نام لازمن؟!! پیشاپیش از همکلاسیای آینده تشکر مندم
|
|
RE: مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - saba_1984 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ
اومدم در مورد آزمون زبان هم بگم باید انگلیسی پیشرفته رو هم که ۶ واحد هست بگیرید اوایل آبان ماه یه امتحان برگزار میشه که در صورتی که نمره لازم رو بگیرید این ۶ واحد پاس میشه کلاس نداره نمره ش هم تو معدل بی تاثیره یه جورایی فورمالیته شده این امتحان مثل قبلا نیست نقل قول: من آخر نفهمیدم مشمول به ماام میگن یا نه؟ شما خانم هستین دیگه!!! مشمول آقایونی هستند که باید برن خدمت سربازی. معافیت و ... هم مربوط به اونا میشه در مورد درسا تو انتخاب واحد هم بهتون توصیه میکنم تا قبل از حذف و اضافه سر همه کلاسا برید و بعد تصمیم بگیرید ما هم معمولا تو دانشگاه حضور داریم. اون موقع اگه سر چند راهی گیر کردین از بچه های وروردی ۹۰ و ۸۹ کمک بگیرید موفق باشید |
RE: مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - sana.s89 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۱ ب.ظ
(۱۵ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۱۵ ب.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: اومدم در مورد آزمون زبان هم بگم من پسرم بابا اون sana هم مخفف اسم و فامیلمه! اگه دختر بودم که دیگه درد سربازی نداشتم!
|
RE: مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - saba_1984 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ
نقل قول: من پسرم بابا اون sana هم مخفف اسم و فامیلمه! اگه دختر بودم که دیگه درد سربازی نداشتم! وای ببخشیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــد ![]() پس آقایون حاضر در تاپیک لطفا جوابشون رو بدین |
|
مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - saba_1984 - 15 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۲۸ ب.ظ
شیراز درس جبرانی نداره |
RE: مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - myself - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۲۲ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط: دوستان .چند تا مشکل دارم! راهنماییم کنید ممنونتون میشم. کاری لازم نیست انجام بدی! تایید کن دیگه فقط! اگرم میگه باید پر بشه فیلدش - بنویس توش! منم پیش نداشتمو کفالت دارم! کدوم مرحلشی الان؟ همه رو انجام دادی، فقط همین دو تا مونده؟ فقطم با IE جواب میده سیستمش گویا |
|
مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - ahoo_vahshi93 - 16 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۱۸ ب.ظ
سلام به دوستان منم نرم افزار شیراز قبول شدم :دی من فردا ظهر باید حرکت کنم که برسم به ثبت نام من مدرک کارشناسی ندارم الان و فقط همون تاییدیه معدل رو دارم ثبت نام اینترنتی هم توی بخش خوابگاه گیر کرده حالا میام شیراز ببینم قضیه چیه من از پروژه می ترسم ![]() از راهنمایی ها هم ممنون |
RE: مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - myself - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ
(۱۶ شهریور ۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط:(16 شهریور ۱۳۹۱ ۰۵:۵۱ ب.ظ)myself نوشته شده توسط: کاری لازم نیست انجام بدی! تایید کن دیگه فقط!آره ممنون.الان همه شو پر کردم.دو فرم آخری هم یه اطلاعاتی رو من در آوردی زدم! برا منم همش تو ارجاعه! ایشالا فردا هم حرکت دارم به سمت شیراز! برای همه دوستان آرزوی موفقیت دارم
|
RE: مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - saba_1984 - 23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ق.ظ
نقل قول: راستی یه چیزی قضیه چیه نصف کلاس شماره دانشجویی شون مال ورودی های ۹۰ هستش!!! بعضی بچه ها یه درس رو نگه داشتن واسه این ترم واسه همین تو لیست دانشجویان کلاس می بینینشون نقل قول: بچه ها یه سوال.چجوری باید غذا رو رزرو کنیم الان واسه هفته دیگه؟! شماره دانشجویی و کد ملی نام کاربری و کلمه عبورتون هست. برای رزرو غذا هم باید از ۴ روز قبل از روز موردنظرتون اقدام کنید. |
|
مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - saba_1984 - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۱۳ ب.ظ
معمولا این سیستم و اینترنت و سایت homework با یه مقدار تاخیر برای دانشجوهای ورودی جدید فعال میشه. |
RE: مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - Masoud05 - 24 شهریور ۱۳۹۱ ۰۸:۴۹ ب.ظ
(۲۴ شهریور ۱۳۹۱ ۰۷:۳۵ ب.ظ)alirrrrrr نوشته شده توسط:(23 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ق.ظ)saba_1984 نوشته شده توسط: [شماره دانشجویی و کد ملی نام کاربری و کلمه عبورتون هست.ممنون.هر چی میزنم باز نمیکنه! شماره دانشجویی با s و بی s امتحان کردم اره منم دقیقا همین روند رو انجام دادم و نشد، انشاالله به زودی درست میشه
|
RE: دانشگاه شیراز - rahim06 - 05 خرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۳۰ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۵۴ ب.ظ)alireza3742 نوشته شده توسط:سلام ، آقا از من به شما نصیحت مجازی و غیرانتفاعی و آزاد و پیام نور و..........را بی خیال شوید. الان دیگه دولتی قبول شدن خیلی ساده تر شده ، من که مجازی خوندم و پشیمان شدم البته خدا را شکر امسال دوباره امتحان دادم قبول می شم تا از شر این مدرک مجازی راحت بشم(09 شهریور ۱۳۹۰ ۰۹:۱۴ ب.ظ)mamat نوشته شده توسط: با سلام |
|
RE: مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - esano - 25 آبان ۱۳۹۲ ۰۴:۱۲ ق.ظ
فقط دانشگاه شیراز |
|
مسائل مرتبط با انتخاب واحد،خوابگاه و ثبت نام دانشگاه شیراز - shahryar711 - 13 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۱۴ ق.ظ
سلام بچه ها نظرتون در مورد سطح علمی اساتید مهندسی کامپیوتر چه نرم چه هوش شیراز چیه ؟ |