|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 08 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ب.ظ
بنظر من بحث تقریبا بیهوده ای داره انجام میشه چون به بیراهه کشیده شده... خب یکسری از افراد به این نتیجه رسیدن ک ازدواج برای یک برهه(یا تا زمان ثانوی) انتخاب معقولی نیست واسشون. و یکسری بالعکس... من فکر نمیکنم همچین نتیجه گیری هایی رو شخصی با یک روز و دو روز فکر کردن بهش رسیده باشه که الان اینجا بخوایم عقاید هم رو عوض کنیم... مورد نقض هر راه حلی هم واقعا وجود داره و ۱۰۰% هیچ راه حل یکسان و فرمالی وجود نداره واسه همه.. به نظر من هر کسی باید خودش راه حل زندگیشو پیدا کنه. ولی چنین جایی میتونه باشه برای کمک گرفتن از تجربه های هم و شیر کردن تجربه های یکسانی که داشتیم. هر چند منم موافق این قضیه هستم که نباید اونجور بچسبیم به ایمان و صافی و صداقت و ...و یا اونجور دو دستی شام عروسی و مهریه سنگین رو بچسبیم... متاسفانه واقعیت ازدواج هم مثل خیلی از ابعاد دیگه ی جامعه هم دوبعد آرمانی و واقعی داره! اون چیزی ک تعریفش هست و تو فیلما دیده میشه! و اون چیزی ک تو جامعه هست! هر چند مورد دارم توی اقوام که دختر از یکی از سطح بالا ترین خانواده های ایرانی گرفته و فقط ۶ شاخه گل رز مهریه اش هست! و خوب و ارام زندگی میکنند و مورد هم هست که ۱۳۶۲ تا سکه ناقابل و دو تا خونه به باد هوا رفت! و طلاق و یک بچه حاصلش... هر چند باز میگم هیچ نتیجه گیری ای نمیشه کرد از این...بالعکسشم حتما هست. اساس این بحث پوچه و توی یه بن بست گیر کرده و فقط میتونه یه سرگرمی بحساب بیاد...کاش بحث کمی جدی تر منطقی تر و هدفمند تر باشه و چت وار نباشه! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 08 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۰:۰۸ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:آره همانطور که به نظر من مهریه وجودش لازم نیست حق طلاق هم حق زنه از نظر من..(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: منم اولین سوالم در مورد مهریه خواهد بود! سوال خوبیه که بفهمی طرف مقابلت دنبال چیه و با خودش چند چنده.اونم توی شرایط امروز جامعه که بر کسی پوشیده نیست...اگه مهریه نخواست ولی به جاش حق طلاق رو خواست موافقت میکنید؟ روی یه پست دیگه گفته بودین خانما احساسین و حق طلاق ممکنه به ضررشون باشه... من حرف شما رو رد نمی کنم "ممکنه" به ضررشون باشه اما این میرسه به یه بحث عمیق تری که من جوابی براش ندارم مثلا آیا بهتر نیست از افرادی که سواد کافی ندارن حق رای رو بگیریم و فقط افراد تحصیل کرده بتونن رای بدن؟ چون آزادی افراد بی سواد میتونه به ضررشون تموم شه. همان طور که گفتم برای این سوال واقعا جوابی ندارم... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 08 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۸ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: آره همانطور که به نظر من مهریه وجودش لازم نیست حق طلاق هم حق زنه از نظر من..چنین بحث های مربوط به نوع اداره کشور حداقل به اندازه یونان باستان قدمت داره! |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 08 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: آره همانطور که به نظر من مهریه وجودش لازم نیست حق طلاق هم حق زنه از نظر من..مهریه حق زنه و طلاق هم حق مرد، حالا ممکنه یکی بخواد به دلایلی از حقش بگذره من سوالم این بود که اگه طرف مقابل کامل مهریه شو ببخشه شما هم حاضرید حق طلاق رو بهش بدید( منظورم این بود که همونطور که طرف مقابل حقشو کامل بخشیده، شما هم ببخشید، یعنی حق طلاق کامل در اختیار طرف مقابل باشه و شما حق طلاق نداشته باشید) فک کنم مثال شما یه ذره بی انصافیه اینکه من حق طلاق رو به طرف مقابل نمیدم دلیل نمیشه در حقش ظلم کرده باشم، همونطور که طرف مقابلم حق داره هر چقد که خواست مهریه کنه اینکه میگم حق طلاق نمیدم دلایل زیادی داره ، یکیش به خاطر تصمیماتیه که خانما میگیرن و بعد از یه مدت نظرشون عوض یشه وگرنه کیه بتونه با کسی زندگی کنه که دلش باهاش نیست |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 09 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: منم اولین سوالم در مورد مهریه خواهد بود! سوال خوبیه که بفهمی طرف مقابلت دنبال چیه و با خودش چند چنده.اونم توی شرایط امروز جامعه که بر کسی پوشیده نیست...مثلا اگه بگه پنج تا سکه، بهترین گزینه س؟! هر چند که مهریه هیچ تضمینی واسه پایبندی یک زندگی نیست و حتی اگه کار به طلاقم بکشه، اونی که نخواد بده، نمیده، حالا به هر طریقی، ولی خب به آدم بر میخوره وقتی طرف ندیده و نشناخته بره سراغ مهریه! فک کن بعد از اینکه هفت خان خانوادشو پشت سر میگذاری و تمام خاله و خام باجیاش میان و میرن و بعد که پسندیدن، پسره میاد حرف مهریه و جهیزیه رو پیش میکشه! واقعا به آدم بر میخوره
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 09 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ
این حرف های طلاق و مهریه به نظرم درست نیست... آقایون خانوما خواهرام داداشااااااام شما حالا ازدواج کنین بعد سرمهریه چک وچونه بزنین و طلاق هم که اصن فکرش رو نکنین... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 09 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۵۹ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:در مورد سوال اولتون بله منظورتون رو اشتباه متوجه شدم این طور که شما گفتین نه حاضر نیستم چون به تساوی معتقدم این جوری که فقط نقش مرد و زن عوض شد.(08 تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۱۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: آره همانطور که به نظر من مهریه وجودش لازم نیست حق طلاق هم حق زنه از نظر من..مهریه حق زنه و طلاق هم حق مرد، حالا ممکنه یکی بخواد به دلایلی از حقش بگذره اما در مورد بحث دوم فکر کنم شما متوجه منظور من نشدین. اتفاقا من میگم ندادن حق طلاق به زن ممکنه نه تنها ظلم نباشه لطف هم باشه به خاطر همون بحث ضعف تصمیم گیری خانم ها .من بحثم این بود که آیا توی این بحث دیکتاتوری مصلح بر آزادی اشخاص ارجحیت داره؟و گفتم این سوالی هست که خودم هم جوابی براش ندارم. (۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۱ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط:نه بهترین گزینه نیست . به عنوان فیلتر عمل می کنه ولی اگر بگه ۳۰۰ تا سکه من دیگه هیج سوال دیگه ای نمی پرسم وقت ایشون هم تلف نمیشه(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۹:۴۰ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: منم اولین سوالم در مورد مهریه خواهد بود! سوال خوبیه که بفهمی طرف مقابلت دنبال چیه و با خودش چند چنده.اونم توی شرایط امروز جامعه که بر کسی پوشیده نیست...مثلا اگه بگه پنج تا سکه، بهترین گزینه س؟! در مورد جهیزیه موافقم واقعا زشته..
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 09 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۳۲ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:هردو(08 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۴۸ ب.ظ)Menrva نوشته شده توسط: فعلا که امار بالای تصادفات از رانندگی آقایونهدرصد یا تعداد؟ ![]() (۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۰۵:۴۹ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: پسرایی که دنبال زن شاغل هستند فکر کنم تا حالا مجردی یا توو خوابگاه زندگی نکردند، نمیدونند شب خسته برسی رمق نداری واسه خودت یه املت درست کنی. اگه زن هم به اندازهی مرد کار کنه و خسته کوفته برسه خونه به نظرم زندگی واسه هر دو نفر جهنم میشه، حالا این وسط یه بچه هم باشه که دیگه فبها.عالی بود... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 09 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ)codin نوشته شده توسط: اگر بگه ۳۰۰ تا سکه من دیگه هیج سوال دیگه ای نمی پرسم وقت ایشون هم تلف نمیشهمنم اگه خیلی رو مهریه تاکید داشته باشه، همون اول میگم برو به سلامت و وقتشونو تلف نمیکنم ![]()
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Hamzeh.S - 09 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: این حرف های طلاق و مهریه به نظرم درست نیست... اینو می گن حرف درست.یه جوری سرمهریه چونه می زنین آدم فکرمیکنه یازارسکه فروشیه. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - IT.girll - 09 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۷ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۴ ۱۱:۰۵ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: به نظر من هر کسی باید خودش راه حل زندگیشو پیدا کنه. ولی چنین جایی میتونه باشه برای کمک گرفتن از تجربه های هم و شیر کردن تجربه های یکسانی که داشتیم. ما هم سعیمون همینه اگر شما بحث رو به سمت جدی تر و منطقی تر و هدفمندانه تر ببرین ما هم استفاده میبریم. ولی مگه مذاکرات هسته ایه؟! :| |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 09 تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۵۱ ق.ظ
در حالت کلی بهتره که خانما هم موقع عقد وکالت طلاق بگیرن تا هر دو نفر حق طلاق داشته باشن اما من وکالت طلاق هم نمیدم ![]() دلیلشم این نیست که چون حقمه پس نباید ازش بگذرم حق طلاق خانما گاهی اوقات میتونه غرورشونو خدشه دار کنه |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۵ ق.ظ
حق طلاق واسه قبلنا بود که طلاق گرفتن یه مقوله بد تلقی میشد و همه ازش فراری بودن... الان که به پسره بگی طلاق میخوام، میگه : "چشـــــــــــــــــــــم عزیزم...تو جون بخواه ....همین فردا طلاقت میدم، عصرش هم میرم سراغ نفر بعدی "
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۰۶ ق.ظ
عجب... |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۱۲:۴۱ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: منم اگه خیلی رو مهریه تاکید داشته باشه، همون اول میگم برو به سلامت و وقتشونو تلف نمیکنمشما میدونید اگه آقایی مهریه ای رو قبول کنه و هدفش این باشه نده(یعنی همون جمله معروف کی داده و کی گرفته رو بگه) اون عقد باطله شما دوست دارید یکی هزار و خورده ای مهریه کنه در حالی که توان پرداختشو نداره. این یعنی اینکه زندگی با دروغ شروع شده قبول دارین؟ |