|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۵ ق.ظ
من بعد از یک سال کار کردن در توانم ۳۰ تا سکه است (تازه دست بالا!). نمیدونم چطوری ملت چند صد تا سکه مهریه می کنن! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: [quote='majoit' pid='370999' dateline='1435608675'] قطعا توان پرداختشو نداره... جوابتون دقیقا همون جوابیه که قبلا دادم: هر چند که مهریه هیچ تضمینی واسه پایبندی یک زندگی نیست و حتی اگه کار به طلاقم بکشه، اونی که نخواد بده، نمیده، حالا به هر طریقی، ولی خب به آدم بر میخوره وقتی طرف ندیده و نشناخته بره سراغ مهریه! فک کن بعد از اینکه هفت خان خانوادشو پشت سر میگذاری و تمام خاله و خام باجیاش میان و میرن و بعد که پسندیدن، پسره میاد حرف مهریه و جهیزیه رو پیش میکشه! واقعا به آدم بر میخوره... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط:قبول دارم ممکنه بر بخوره، ولی به نظر شما قضیه مهریه چجوری باید حل بشه؟(09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۱ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: [quote='majoit' pid='370999' dateline='1435608675'] نمیشه که هر چی بزرگترا گفتن آقا پسر هم قبول کنه
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۲۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۷ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: قطعا توان پرداختشو نداره...خوبه کلی وقت گذاشته بشه، کلی خانواده ها تو دردسر و خرج بیفتن، پسر و دختر فکرشون مشغول بشه، هزار تا ارزو و فکر کنن آخرش سر مهریه قضیه به هم بخوره؟ اینجوری بهتره؟ |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ق.ظ
به نظر من واسه مهریه بهترین راه اینه که آقا داماد هر چی داشت به عروس خانم (حس عاقد بودن بهم دست داد) بده، حالا از یه شاخه گل گرفته تا ...( همون یه شاخه گل کافیه ) بعدشم که وارد زندگی میشن و هر چی بدست میارن مال همدیگه استکسانی که مهریه بالا میکنن در واقع دارن به خانمشون قول میدن که هر قوت خواست میتونه چند صد یا چند هزار سکه بده، در حالی که واسه خیلیا این قول اصلا عملی نیست به نظر من دعوا مهریه فقط باید سر این باشه که اسم گلش چی باشه ![]() من که گل سرخ دوست دارم
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ
blackhalo1989 اتفاقا بنظر من ابتدا دو طرف باید به شناخت کافی برسن، بعدش خواهید دید که مهریه هم با توجه به شرایطشون تعیین میکنن...بنظر من بی اهمیت ترین موضوع همین مهریه س...که هیچ تضمینی واسه خوشبتی نیست...ولی پسرا خیلی بولدش میکنن و از همون اول دنبال این قضیه هستن... +جالبه بدونین یکی از دوستای من و نامزدش، به اصرار خانواده ها، مهریه ی سنگینی رو انتخاب کردند و طرفین هم پذیرفتند...ولی بعد از اینکه چند ماه از نامزدیشون گذشت و همدیگرو خوب شناختند، تصمیم گرفتند که مهریه رو خیلی خیلی کمتر از اون چیزی که تعیین شده بود انتخاب کنند... +یکی دیگه شون هم سر عقد ۴۰۰ تارو کم کرد...فک کنم نامزدش هم از این موضوع بی خبر بود.... بنظر من هر چی طرف مقابل بیشتر رو مهریه حساس باشه، دختر هم حساس تر میشه... |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۴ ق.ظ
دخترا برای مهریه تو زندون نمیفتن که حساس باشن! اونایی هم که زندانی مهریه شدن از مریخ نیومده بودن! |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ
خب اون برمیگرده به انتخاب اشتباه آقا پسر! دختری که هدفش از زندگی مشترک به آرامش رسیدن باشه و همه جوره احساس و انرژیشو بذاره واسه زندگیش، هیچ وقت دنبال این چیزا نیست! من دخترای نرمال رو میگم ![]() +البته نمیشه قضاوتم کرد....بعضی وقتام خانوما ناچار به شکایت میشن...مثلا مردی که معتاده و بی کاره و زندگی رو جهنم کرده، راهی جز شکایت واسه زنش باقی نمی مونه...: ( |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: خب اون برمیگرده به انتخاب اشتباه آقا پسر!اون قسمتی که بولد کردم خیلی صفر و یکیه. اسمبلی که نیست که یه پرش شرطی باشه: اگر پسر اشتباه انتخاب کرد در نتیجه واسه مهریه میره زندون. اگر انتخابش خود بود نمیره! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - IT.girll - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: به نظر من واسه مهریه بهترین راه اینه که آقا داماد خیلی خوب گفتین! منم زنبق دوس دارم
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۱ ق.ظ)majoit نوشته شده توسط: +یکی دیگه شون هم سر عقد ۴۰۰ تارو کم کرد...فک کنم نامزدش هم از این موضوع بی خبر بود....یا خدا ![]() مهریه اصلی چند تا سکه بوده که ۴۰۰ تاشو بخشیده ، احتمالا عروش خانم گفته این ۴۰۰ تا پول خرد میشه ولش کنید
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - sanaz777 - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ
مگه سقف ۱۱۰ سکه نیست واسه مهریه؟ یعنی حاضرین با کسی که بهش اعتماد ندارین برین زیر یه سقف ، یا اینکه به خودتون اطمینان ندارین ... |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ
blackhalo1989 شما شرطیش کردین...چون اصلا متوجه منظور من نشدین... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - IT.girll - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۰ ق.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: مگه سقف ۱۱۰ سکه نیست واسه مهریه؟ یعنی حاضرین با کسی که بهش اعتماد ندارین برین زیر یه سقف ، یا اینکه به خودتون اطمینان ندارین ...آفرین دقیقا این سوال واسه منم پیش اومد ...! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۵۱ ق.ظ
(۰۹ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ)IT.girll نوشته شده توسط:آفرین همین خوبه(09 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۳۰ ق.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: به نظر من واسه مهریه بهترین راه اینه که آقا داماد ![]() چیه ادم دنبال سکه و مادیات باشه زندگی با گل قشنگ میشه، به کل باید مادیات رو حذف کرد. یکی مهریه و دیگری خرید خانما ![]() اگه این دو تا حذف بشن و جاشون گل بشینه خیلی عالی میشه
|