|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - عزیز دادخواه - ۱۹ آذر ۱۳۹۴ ۰۸:۳۶ ق.ظ
سلام صبح بخیر. یه سلامی هم به رفقامون توی سازمان سنجش بکنیم امروز رئیس کیه؟ دیشب چه خوابی دیدی؟ |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Eagle777 - 04 دى ۱۳۹۴ ۰۶:۲۲ ق.ظ
سلام به دوستای مانشتی سلامی گرمتر از زمستون !!! ![]() ![]() صبح همگی به خیر . روز خوشی داشته باشین ![]() ![]() میلاد حضرت مسیح (ع) مبارک ![]() ![]()
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Menrva - 19 دى ۱۳۹۴ ۰۶:۱۰ ق.ظ
سلام ب سحرخیزان صبحتون بخیر... |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - salam az ma - 17 بهمن ۱۳۹۴ ۰۷:۵۳ ق.ظ
سلام صبحتون به خیر امام باقر علیه السلام فرمود: خداوند از بندگانش هرکسى را که زیاد دعا کند دوست مى دارد، پس بر شما باد دعاى در سحر تا طلوع آفتاب، زیرا آن زمان ساعتى است که دربهاى آسمان گشوده مى شود ورزق انسانها تقسیم مى گردد و نیازهاى بزرگ و مهمّ برآورده مى شود. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - x86 - 17 اسفند ۱۳۹۴ ۰۷:۴۳ ق.ظ
--- |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - salam az ma - 25 اسفند ۱۳۹۴ ۰۷:۲۰ ق.ظ
سلام صبحتون به خیر امام باقر علیه السلام فرمود: خداوند از بندگانش هرکسى را که زیاد دعا کند دوست مى دارد، پس بر شما باد دعاى در سحر تا طلوع آفتاب، زیرا آن زمان ساعتى است که دربهاى آسمان گشوده مى شود ورزق انسانها تقسیم مى گردد و نیازهاى بزرگ و مهمّ برآورده مى شود. |
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - RASPINA - 26 اسفند ۱۳۹۴ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۲۵ اسفند ۱۳۹۴ ۰۷:۲۰ ق.ظ)salam az ma نوشته شده توسط: سلام صبحتون به خیربسیار زیبا بود وبه دلم نشست من هم خیلی وقت پیش حدیثی خواندم که درباره دعا بود گفتم بذارم برای دوستان امام صادق علیه السلام: دعا کنید و نگویید کار از کار گذشته است آنچه مقدر شده همان میشود، زیرا نزد خداوند منزلت و مقامی هست که جز با درخواست و دعا نمیتوان بدان رسید. اگر بندهای دهانش را ببندد و درخواست نکند، چیزی به او داده نمیشود، پس دعا کنید تا به شما داده شود. هیچ دری نیست که کوبیده شود مگر آنکه امید است تا بلاخره باز گردد. الکافی ج ۲ ص ۴۶۷ |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - salam az ma - 03 فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۵۱ ق.ظ
سلام صبحتون به خیر امام صادق سلام الله علیه : مَن عَیَّرَ مُؤمِناً بِذَنبٍ لَم یَمُت حَتّى یَرکَبَهُ کسى که مؤمنى را براى گناهى سرزنش کند، نمیرد تا خودش آن گناه را مرتکب شود میزان الحکمة |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - reticent - 14 فروردین ۱۳۹۵ ۰۶:۵۵ ق.ظ
سلام سلام سلام
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - reticent - 31 فروردین ۱۳۹۵ ۰۵:۱۸ ق.ظ
بالأخره هر شبی صبح میشه خدایا شکرت من خیلی خوشبختم که تو رو دارم که تو دستمو گرفتی و قدم به قدم داری منو به آرزوهام می رسونی روز و شبای سخت و پر کار و پر اُمید امسال آرزوی شب و روزای سخت تر و پر از ترس و غم پارسالمه من حالا تو شرایطی هستم که آرزوشو داشتم من خیلی خوشبخت تر از اونی هستم که حتی تو باور خودم بگنجه ... دوستت دارم عزیزم ... دوستت دارم خدا _____________________________________ با تبسم های گرمَت روز من آغاز شد صبح آمد، خنده ات جاریست، لبخندت بخیر ...
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - collage - 01 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۲:۵۴ ب.ظ
سحر خیز بودن واقعا خوبه و منم کلا سحر خیزم |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - reticent - 02 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۵:۵۳ ق.ظ
نسیمِ عطر تــو را صبح با خودش آورد و گفت: روزی عشاق با خداوند است __________________________________ سلام سلام سلام
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ahad.j.65 - 02 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۱۸ ق.ظ
صبح بخیر !!!! |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - salam az ma - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۹ ق.ظ
سلام صبحتون به خیر پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله): «باکِروا طَـلَبَ الرِّزقِ وَ الحَوائِجِ فَاِنَّ الغُدُوَّ بَرَکَةٌ وَ نَجاحٌ؛» «در پى روزى و نیازها، سحر خیز باشید؛ چرا که حرکت در آغاز روز، [مایه] برکت و پیروزى است.» |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 18 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۷:۵۶ ق.ظ
سلااااام به روی ماه همتون ![]() صبحتوووون بخیـــــــــــــــــــــــــــــر ![]() بلند شید صبح شدهههههههه
|