|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Somayeh_Y - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۱۳ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: حالاشرایط ضمن عقد برا همین روزاست دیگه. من خودم به عنوان یه زن به شخصه نظرم اینه که قوانین حقوقی ما به شکل فجیعی مردسالاره. ولی بیاید یه چیزی رو هم قبول کنیم. نصف بیشتر مشکلات از این مدل مشکلاتی که شما گفتی، بخاطر پایین بودن سطح آگاهی هامون هست. خدایی چند تا خانم می شناسید که قبل از امضای عقدنامه با یه کسی که اطلاعات حقوقی داره مشورت کرده باشه؟! می بینم که بحث شیرین مهریه به کلیه و ......... رسید. پیشنهادم اینه که بیاید یه سناریو جدید تعریف کنیم!! فرض کنید از فردا هر اقایی که رفت خاستگاری ازش طلب مهریه بالا نکنند،فرض محالی هم نیست. الان مشکل و دغدغه شما در ازدواج حل شد دیگه. خب حالا طرف مقابل یعنی همسر آینده تون یه دغدغه هایی داره. که خانم ها گفتند در پست های قبلی. بنظرتون چیکار میشه کرد برای ایجاد اطمینان خاطر خانم ها؟ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۸ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۳ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:آفرین پسر خوب(10 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۴۷ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: بر کسی پوشیده نیست که ازدواج کردن سخته، حالا بعضیا میگن مگه آدم دیوانه است بره تو این شرایط ازدواج کنه و بعضیا هم میرن ازدواج میکنن و به حال مجردا غبطه میخورناصلا حرفتون رو قبول ندارم، به هیچ وجه من الوجوح !!! ازدواج خیلی هم آسونه، اصن کی گفته سخته؟؟؟ کی بیایم شیرینی بخوریم؟
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۸ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: آفرین پسر خوبازدواج رو بیخیال، نمره درس توزیع شده رو زدن
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: آقای بلک و خانم وایتحالا من گفتم شما فرض کنید هست بعدم آقای بلک سیستم سنتی مال خانواده هاست، معمولا جوونا سیستم مدرن خودشونو دارن ![]() اعداد و ارقام هم فرضی بود. عدد اولی توان واقعی و دومی هم بدترین شرایط که همون فروش کلیه و ... این آخریشو درست میگید. این میشه همون ریسک دیگه شما یا ریسک میکنید و با خانم وایت میرید ماه عسل یا ریسک نمیکنید و شروع میکنید به گریه کردن
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Somayeh_Y - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۳ ب.ظ
یا خدا!!! بیخیال Aurora جان الانه که این آقایون دور بردارند دوباره. این سر چهارتا سکه دارن سکته میکنن بندگان خدا. حرف دست و پا میزنی
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۶ ب.ظ)Somayeh_Y نوشته شده توسط: می بینم که بحث شیرین مهریه به کلیه و ......... رسید. پیشنهادم اینه که بیاید یه سناریو جدید تعریف کنیم!!اببینید من خودم اگه ببینم طرف مهریه بالا میخواد حس خوبی بهم دست نمیده. این حس خوب تا مدتها میمونه تو ذهنم حتی اگه به روی طرف نیارم. از اون طرفم وقتی ببینم طرف مثلا با ۱۴ سکه عندلمطالبه موافقه میفهمم طرف از شرایط اقتصادی و هدف مهریه اطلاع داره. در نهایت من نمیخوام فقط یه طرف سود کنه. میخوام ببینم چه راه حل معقولی برای مشکلات وجود داره. راه حلی که سود هر دو طرف توش باشه. برای دغدغه های خانم ها هم باید فکری کرد. دغدغه هر یک از طرفیت به ضرر خانواده است. نمیشه یکی دغدغه داشته باشه و اون طرف راحت باشه. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۴ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ)Aurora نوشته شده توسط: ببخشید میان کلامتون یه چی بگم.این حرف بد آموزی داره، از فردا همه خانما یکی از اجزا بدن آقایونو مهریه میخوان فک کنم همه چشم رو بخوان. دیدید دعوا میشه میگن چشاتو در میارم![]() (۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۱ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:پس دو تا شیرینی میخوایم(10 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۵۸ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: آفرین پسر خوبازدواج رو بیخیال، نمره درس توزیع شده رو زدن
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - sanaz777 - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۸ ب.ظ
آقایون انتظار دارن مهریه که نباشه هیچ جایزه هم بگیرن از خانواده عروس مثل اینکه )
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۱ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۸ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: آقایون انتظار دارن مهریه که نباشه هیچ جایزه هم بگیرن از خانواده عروس مثل اینکهنه. معقول باشه و پسر توان پرداختشو داشته باشه شما وقتی به آقایی جواب مثبت میدید شرایط مالیشم میدونید، یه پسری که تازه درسش تموم شده و تازه رفته سر کار چطور میتونه مهریه بالا رو قبول کنه؟ ولی تا دلتون بخواد میتونه گل تهیه کنه انواع و اقسامشو ![]()
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۵ ب.ظ
Aurora دست و پاشو بکنیم چیکار کنیم؟! ![]() آهان . . . میشه مثلا تاکسیدرمیش کرد و گذاشتش رو طاقچه ![]() (۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۱ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط: ولی تا دلتون بخواد میتونه گل تهیه کنهوالا من بعید میدونم پسرا توان پرداختشو داشته باشنا . . . هر روز پنجاه تومن بده یه شاخه رُز ؟
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - sanaz777 - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۲ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۱۱ ب.ظ)m.teymourpour نوشته شده توسط:مطمئنید هر نوع؟ ارکیده گله ، گلایلم گله(10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۰۸ ب.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: آقایون انتظار دارن مهریه که نباشه هیچ جایزه هم بگیرن از خانواده عروس مثل اینکهنه. معقول باشه و پسر توان پرداختشو داشته باشه ![]() ولی این کجا و آن کجا |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۴ ب.ظ
فکر می کنم تو بحث بیشتر دوستان تقریبا قانع شدن مهریه به این شکل کنونی خیلی درست و منطقی نیست. ممنون میشم نظرتون در مورد توقع داشتن خونه و ماشین از داماد رو هم مطرح کنین. اینم یکی دیگه از آسیب های ازدواجه به نظرم. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - m.teymourpour - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۵ ب.ظ
بعد بگید آقایون به خاطر مهریه میخوان سکته کنن این همه گل، گیر دادید به همین دو تا
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kazhal@ - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۰ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۴ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: فکر می کنم تو بحث بیشتر دوستان تقریبا قانع شدن مهریه به این شکل کنونی خیلی درست و منطقی نیست. ممنون میشم نظرتون در مورد توقع داشتن خونه و ماشین از داماد رو هم مطرح کنین. اینم یکی دیگه از آسیب های ازدواجه به نظرم.خب بالاخره یه جایی باید باشه که اونجا زندگی کنن؟! ولی ماشین ضروری نیست... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۲ ب.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۳۰ ب.ظ)majoit نوشته شده توسط:اون که بله نمیشه تو خیابون چادر زد(10 تیر ۱۳۹۴ ۰۴:۲۴ ب.ظ)codin نوشته شده توسط: فکر می کنم تو بحث بیشتر دوستان تقریبا قانع شدن مهریه به این شکل کنونی خیلی درست و منطقی نیست. ممنون میشم نظرتون در مورد توقع داشتن خونه و ماشین از داماد رو هم مطرح کنین. اینم یکی دیگه از آسیب های ازدواجه به نظرم.خب بالاخره یه جایی باید باشه که اونجا زندگی کنن؟! منظورم منزل شخصی بوده
|