|
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - نسخهی قابل چاپ |
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - rdkopol - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۱:۵۸ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۷ ب.ظ)ansarirobo نوشته شده توسط:میشه بگید CCIE شما تو چه زمینه ای هستش؟؟؟(26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۵۱ ب.ظ)rdkopol نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۴۵ ب.ظ)ansarirobo نوشته شده توسط:خدایی خیلی برام سواله که شما چطور این همه certificate سیسکو رو تا ۲۴ سالگی گرفتین؟؟(26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۴:۳۹ ب.ظ)rdkopol نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۶ ق.ظ)ansarirobo نوشته شده توسط: میشه Verification Code رو بدید ما هم یک دید بندازیم به مدرکتون؟؟ |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mammad_asir - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۰۰ ق.ظ
بی انصافی نیست تو ۲ سوال نرم شک ۵۰ در ۵۰ داشته باشی هر دو غلط شه و چند سوال رو نرسی بخونی و بعد کنکور حل کنی و اینکه !!!!!!!!!!!!! |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - x86 - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ق.ظ
منم اگه خدا بخواد دارم Windows Internals 6th پارت یکش رو میخونم، ببینیم بالا خره میتونیم به فلسفه ی وجودی ویندوز پی ببریم یا نه تا آخر عمرمون میخواییم فقط تابع فراخونی کنیم . این ماکروسافتِ بلا نسبت که روز به روز داره سطح انتزاع رو میبره بالا . فقط این مونده که یه فریم وورک دربیاد تا یه جمله بنویسی : چی میخوای : بعد روی دکمه ی build یا ctrl+f9 رو بزنی تا برنامه رو تحویلت بده . تازه همین دیروز فهمیدم که به جز process و thread یه چیز دیگه داریم به اسم فیبر (fiber) که thread ها رو میشه با تابع ConvertThreadToFiber به فیبر تبدیل کرد . حالا این فیبری که به وجود اومده خودش میتونه با تابع CreateFiber یه چند تا فیبر دیگه هم بسازه . مزیت فیبر اینه که خود پروسس میتونه فیبر ها رو مستقل از زمانبندی سیستم عامل، زمانبندی کنه. خلاصه اینکه فعلا داریم در حاله ای از ابهام به سر میبریم . |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - alma90 - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۲۱ ق.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ)ZZZZ نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ)ansarirobo نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۰۲ ب.ظ)ZZZZ نوشته شده توسط: سلام میدونم جای مطرح کردن این سوال اینجا نیست ولی این تایپیک خیلی فعاله و منم عجله دارم. چی شد آقای ansarirobo ... دوستان دیگه نظری ندارن؟ |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - mostafa8026 - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۰۰ ب.ظ
سلام رفقا، بعد از چند ماه درس خوندن، برید تو سایت زیر و یه بازی دبش مذهبی بکنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - Dr_spam - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۵۳ ب.ظ
بچه ها اگه سوالی حذف بشه, خود سنجش اعلام میکنه؟ :-| |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - ۱۲۳aaa - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۲۶ بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ)Bahar_t نوشته شده توسط:درود .(25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)sufia_lido نوشته شده توسط: من گند زدم زیاد به این تخمین رتبه اعتماد نکنید من پارسالم کنکور شرکت کرده بودم رتبم شده بود هزار(تقریبا) حالا همون درصدارو رفتم تو تخمین رتبه مدرسان زدم برام رتبه داد ۵۰۰ |
|
گرایش معماری کامپیوتر - ghamar - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ ب.ظ
سلام دوستان معماری کامپیوتر درصد دروس تخصصی روخوب زدن ؟ چند مثلا؟ امسال به نظزم سخت تر از سالهای پیش بود. |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - raz_13496 - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۰ ب.ظ
(۲۵ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۳۷ ب.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط:سلام بچه ها تخمین رتبه رو از چه سایتی رفتید بگید منم برم(25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۲۰ ب.ظ)risman نوشته شده توسط:(25 بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۲۷ ب.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط: ای خدااااااااااااااااابا همین رتبه غیرانتفاعی قبول میشین البته تو گرایش ۱و ۴ من کسی سراغ دارم که با رتبه ۱۶۰۰ ۲سال پیش غیرانتفاعی قبول شده بود برا گرایش ۴ sghl f]i ih joldk vjfi v, hc ]i shdjd vtjdn f'dn lkl fvl (۲۰ بهمن ۱۳۹۱ ۰۹:۰۷ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط:(20 بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۵۵ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: کاشکی کامپیوتر رو شرکت کرده بودم مثل اینکه نسبت به آی تی آسونتر بوده .بچه ها ســــلام! کاملا موافقم سوالای تخصصی نرم افزار خیلی ساده بودن! منم امیدوارم ظلمی نشه در حقمون و کسایی که زحمت کشیدن قبول بشن
|
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - alireza.ghp - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۱۸ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۸:۴۰ ق.ظ)arcsin نوشته شده توسط: منم اگه خدا بخواد دارم Windows Internals 6th پارت یکش رو میخونم، ببینیم بالا خره میتونیم به فلسفه ی وجودی ویندوز پی ببریم یا نه تا آخر عمرمون میخواییم فقط تابع فراخونی کنیم . این ماکروسافتِ بلا نسبت که روز به روز داره سطح انتزاع رو میبره بالا . فقط این مونده که یه فریم وورک دربیاد تا یه جمله بنویسی : چی میخوای : بعد روی دکمه ی build یا ctrl+f9 رو بزنی تا برنامه رو تحویلت بده . تازه همین دیروز فهمیدم که به جز process و thread یه چیز دیگه داریم به اسم فیبر (fiber) که thread ها رو میشه با تابع ConvertThreadToFiber به فیبر تبدیل کرد . حالا این فیبری که به وجود اومده خودش میتونه با تابع CreateFiber یه چند تا فیبر دیگه هم بسازه . مزیت فیبر اینه که خود پروسس میتونه فیبر ها رو مستقل از زمانبندی سیستم عامل، زمانبندی کنه. پیشنهاد می کنم بجای ویندوز فلسفه ی وجودی open source و لینوکس رو مطالعه بفرمایید. |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - raz_13496 - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۰ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۳:۰۵ ب.ظ)۱۲۳aaa نوشته شده توسط:(26 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۱۱ ق.ظ)Bahar_t نوشته شده توسط:درود .(25 بهمن ۱۳۹۱ ۱۲:۳۰ ق.ظ)saho نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۱ ۱۱:۳۰ ب.ظ)sufia_lido نوشته شده توسط: من گند زدم لینکشو بگید
|
|
گرایش معماری کامپیوتر - nomad:D - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ
من جواب هام رو چک نکردم و نمیدونم چند در صد زدم. ولی فکر میکنم سطح سوالها در حد پارسال بود. |
گرایش معماری کامپیوتر - narges_r - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۵۷ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۴۴ ب.ظ)nomad:D نوشته شده توسط: سطح سوالها در حد پارسال بود.حداقل اینه که انتقال داده با پارسال قابل مقایسه نبود پارسال انتقال داده خیلی ساده بود |
RE: بحث آزاد تا اعلام نتایج! ویژهی بروبچههای ۹۲ - good-wishes - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۴۹ ب.ظ
(۲۷ بهمن ۱۳۹۱ ۰۵:۲۰ ب.ظ)raz_13496 نوشته شده توسط: لینکشو بگیدچون قبلا در این خصوص توضیحات داده بودم شما رو به پست قبلی خودم که که لینک + توضیحات لازم درش هست میفرستم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
گرایش معماری کامپیوتر - fum_com - 27 بهمن ۱۳۹۱ ۰۶:۵۸ ب.ظ
مدارا به شدت افتضاح بود دقیقا مثل سال قبل،دیجیتال VLSI خوب بود نسبتا و انتقالم سخت تر... |