|
|
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - نسخهی قابل چاپ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - bazardeh - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: با درصدای امیدت به خدا باشه درصدات نسبت به سال قبل که روزانه شانس داشت امسال هم داره اما بستگی به بقیه بچه ها هم داره ، انشالله زیر ۳۰۰ میاری |
|
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - a.r - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ
زبان=۶ مشترک=۳۷ تخصصی=۴۰ معماری=۲۲ دوستان بنظرتون چند میشم؟؟خیلی استرس دارم |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: با درصدای ۱۰۰ تا ۱۸۰ شبکه (۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۲ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: زبان=۶ ۱۴۰ تا ۲۰۰ شبکه |
|
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - a.r - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ
رتبه بین ۱۴۰ تا ۲۰۰ امکان قبولیش تو تهران است؟؟ |
|
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - razieh123 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۳۴ ب.ظ
به نظرتون رتبه من توی چه حدودی می شه ؟ با توجه به درصدای امسال باید به آزاد فکر کنم یا میارم ؟؟؟؟ تخصصی ۳۷-۴۰ مشترک ۳۸-۴۳ مدیریت ۸۰ زبان نمی دونم فک می کنم ۲۰ زدم (۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: رتبه بین ۱۴۰ تا ۲۰۰ امکان قبولیش تو تهران است؟؟ ای تی پزشکی فک می کنم بشه |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - alizl70 - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:داداش خوب رتبه میدیا ؟؟؟(21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: با درصدای
|
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - noronet - 21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۵ ب.ظ
(۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۵۰ ب.ظ)alizl70 نوشته شده توسط:(21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۸ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط:داداش خوب رتبه میدیا ؟؟؟(21 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۳۵ ب.ظ)فانوووس نوشته شده توسط: با درصدای ارادتمندیم ... البته بزرگان را تکبری نیست بنده هم از این امر مستثنی نیستم ![]() (۲۱ بهمن ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ب.ظ)a.r نوشته شده توسط: رتبه بین ۱۴۰ تا ۲۰۰ امکان قبولیش تو تهران است؟؟ فقط دانشگاه صنعتی مالک اشتر وابسته به وزرات دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح شانس دارید در تهران ... در شهرستان تا دلتان بخواهد شانس است |
|
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - mcse2010 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ق.ظ
چرا نگفتید گزینه دفترچه ها با هم فرق میکنه؟؟؟ الان اوضاع کمی بهتر شد |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - bazardeh - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ق.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: چرا نگفتید گزینه دفترچه ها با هم فرق میکنه؟؟؟ درصداتو بذار ببینیم یه سال دیگه باید تحملت کنیم یا ما رو ترک میکنی ایشالله |
|
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - مونا۷۰ - ۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۲۲ ق.ظ
سلام دوستان زبان سفید مشترک ۳۰ مدیریت ۶۰ تخصصی ۳۳ به نظرتون رتبه من تو چه رنجی میشه؟؟؟ |
|
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - zahraaahmadi29 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ
سلام بچه ها مشترکا رو چ جوری حساب میکنید گسسته ۳۳/۳۳ داده۱۱/۱۱ نرم ۳۸/۸۸ هوش۴۴/۴ سیستم ۲۷/۷ پایگاه داده ۲۷/۷ مدیریت ۱۳/۳۳ ب نظرتون روزانه قبول میشم اونایی رو ک نگفتم سفید دادم |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - mohamad moo - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۴۸ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط:(18 بهمن ۱۳۹۳ ۰۷:۲۷ ب.ظ)noronet نوشته شده توسط: من بحثم یه چیز دیگست شما میگین ۵۰ زدم از کجا میدونین ... یا اون طرفی که میگه مثلا جواب پیچدیگی ۱۰۰ درصد میشه n^1/2 از کجا میدونه که برا خودش صحیح یا غلط حساب میکنه ... بعدم میگین اسون بود.. این چه حرفیه مطمئن باشید درصد مشترک از ۶۰ تجاوز نمینکه.. |
|
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - zahraaahmadi29 - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ق.ظ
الان ک دیگه کلیدا اومده، بحث سر چیه؟؟!!! |
|
با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - a.r - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۰۲:۱۴ ق.ظ
مالک اشتر دانشگاه خوبیه؟؟ مدرکش بدرد میخوره؟؟ |
RE: با توجه به آسانی کنکور درصدای قبولی باید تو چه رنجی باشن؟؟ - bazardeh - 22 بهمن ۱۳۹۳ ۱۰:۴۹ ق.ظ
(۲۲ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۳۹ ق.ظ)zahraaahmadi29 نوشته شده توسط: سلام بچه ها مشترکا رو چ جوری حساب میکنید طراحی و شبکه نزدی مشترکت حدود ۱۶ درصد تخصصی ۳۳ درصد مدیریت ۱۳/۳۳ با توجه سوالای امسال شانس ضعیفه |