|
|
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - reza_gh_1367 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ)azad_ahmadi نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۲ ب.ظ)samaneh_aftab نوشته شده توسط: یکی برای من فرق انتظار محدود و پیشرفت (تو سمافور)را بگه لطفا" جواب گزینه ی ۴ میشه. یعنی ۴ قابل اثبات ولی با این حساب باید گزینه ۱ هم میشه!!!! |
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - peyman.rasouli - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ
گسسته وحشتناک سخت ![]() ساختمان داده و طراحی سخت ![]() شبکه و مهندسی و مدیریت تو باغ نبودم ![]() پایگاه داده متوسط ![]() هوش و معماری متوسط ![]() سیستم عامل = ادبیات ![]() البته من مهندسی ام ولی توکل به خدا ، امیدوارم هرکی حقشه قبول بشه... |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - good-wishes - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۵ ب.ظ
(۱۸ بهمن ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: رفتم حرم همگی رو دعا کردم.سلام.سپاس فراوان موفق و پیروز باشید |
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - persian_boy - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ
منم هوش مصنوعی اون چاق و دیابتی رو ۶ درصد زدم با یه استدلال خیلی ساده. یعنی ۰/۳*۰/۲ که می شه ۰/۰۶ .یه نمودار ون براش کشیدم دیدم ۲۰ درصد جامعه چاقن.۸ درصد دیابتی ان.ناحیه اشتراک چاقا و دیابتیا می شه یه ناحیه که شامل ۳۰ درصد از چاقهاست. پس وقتی ۳۰ درصد از ۲۰ درصد جامعه هم چاق باشن هم دیابتی، یعنی ۶ درصد کل جامعه چاق و دیابتی ان. استدلالم درسته؟ |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - amnhck123 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ)amirh نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ)Meysam1990 نوشته شده توسط:فکر کنم جوابش فلوید میشد(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: مدیریت رو چیا زدین؟ پیدا کردن دور توسط DFS انجام میشه |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - mahua - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ)amirh نوشته شده توسط: ذوستان توجه کردید کسی سوال از پایگاه نمی پرسه !!!!!از پس که دری وری بودبله منم تو پایگاه داده کلا گیج زدم
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - Meysam1990 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۹ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۴ ب.ظ)amirh نوشته شده توسط: ذوستان توجه کردید کسی سوال از پایگاه نمی پرسه !!!!!از پس که دری وری بود دقیقاً من شک کردم اینا پایگاه ان یا درس دیگه هم اضافه شده خبر نداریم
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - peyman.rasouli - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۶ ب.ظ)persian_boy نوشته شده توسط: منم هوش مصنوعی اون چاق و دیابتی رو ۶ درصد زدم با یه استدلال خیلی ساده. یعنی ۰/۳*۰/۲ که می شه ۰/۰۶ .یه نمودار ون براش کشیدم دیدم ۲۰ درصد جامعه چاقن.۸ درصد دیابتی ان.ناحیه اشتراک چاقا و دیابتیا می شه یه ناحیه که شامل ۳۰ درصد از چاقهاست. پس وقتی ۳۰ درصد از ۲۰ درصد جامعه هم چاق باشن هم دیابتی، یعنی ۶ درصد کل جامعه چاق و دیابتی ان. استدلالم درسته؟ نه استدلالت درست نیست : میشه P(chagh).p(diyabet|chagh) / P(diyabet و جواب هم ۷/۵ میشه. |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - mahua - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ)amnhck123 نوشته شده توسط:بله منم ی جایی خونده بودم که dfsدور پیدا میکنه(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ)amirh نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ)Meysam1990 نوشته شده توسط:فکر کنم جوابش فلوید میشد(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: مدیریت رو چیا زدین؟ |
|
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - negarak69 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۴ ب.ظ
چی کار کردم من........... سوالا زیادی چرت نبودن به نظرتون؟ |
|
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - Amir V - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ
سلام رفقا. من الان اومدم خونه. برام سخت بود آزمون... بجز زبان البته! ۱۶ تا مشترک زدم که یکیش رو از در اومدم بیرون تازه جوابش یادم اومد... همون که گلوگاه بود! مث احمقا زدم درخت بیشینه. خلاصه دیگه یارو اجازه نداد برگردم تو... نمیدونم نتیجه چی میشه... باید صبر کرد تا رتبهها بیاد. حوصله فکر کردن بهش هم ندارم. ما باید درس میخوندیم، باید تلاش میکردم که کردیم. مهم اینه که آدم حرکت کنه. بقیش با خداست. حالا هم صبر میکنیم تا رتبه ها بیاد... هر چی خدا بخواد. به امید موفقیت همگی. |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - reza_gh_1367 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۲ ب.ظ)Meysam1990 نوشته شده توسط: اون سوال مربوط به گزاره ها که میگفت کدومش درسته یا نادرست رو چی زدین؟ اشتراک و اجتماع U و K رو میگم. ۲تاشم غلط بود. من اینو زدم!!!! |
RE: گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - amirh - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۵ ب.ظ
(۱۹ بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۰ ب.ظ)mahua نوشته شده توسط:دوستان توجه کنید که اولا بهینه می خواست که DFS هم بهینه نیست و هم کامل نیست از طرفی شما یک گراف دور دار رسم کنید متوجه می شوید DFS در دور گیر می کند(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۴۸ ب.ظ)amnhck123 نوشته شده توسط:بله منم ی جایی خونده بودم که dfsدور پیدا میکنه(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۸ ب.ظ)amirh نوشته شده توسط:(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۱۱ ب.ظ)Meysam1990 نوشته شده توسط:فکر کنم جوابش فلوید میشد(19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۰۳ ب.ظ)shima_24 نوشته شده توسط: مدیریت رو چیا زدین؟ ![]()
|
|
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - alidg - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۷ ب.ظ
P(diabet | chagh) = P(chag and diabet) / P(chagh با فرمول بیز که میشه ۶ درصد اینطور نیست؟ |
|
گروه درسی مانشت در بهمن ماه(ماه آخر) - shima_24 - 19 بهمن ۱۳۹۱ ۰۲:۵۸ ب.ظ
پایگاه ها هم یکی بگه سوالا چی بود |