|
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - نسخهی قابل چاپ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - hamidsho - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۵ ب.ظ
خوب دوست عزیزی که میگی شما کنکور رو ترکوندی اگه بری از کسی که میدونه بپرسی متوجه خواهی شد که واقعا ترکیده هس اون سوالای رو که من گفتم الکی و رو هوا نگفتم موسسه پارسه بعضی از جواب هارو گذاشته چک کن متوجه خواهی شد. |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - f_8169 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۰۷ ب.ظ
بچه ها شاید خیلی از سوالا مبهم باشن و نظرا فرق داشته باشه خود منم ب خیلی از سوالا مشکوکم ولی خدایی ۳۹ و ۴۱ قبولش خیلی سخته برام !!! کیا موافقن با من؟ |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - soada - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: بچه ها با این کلیدمنم با اکثر اعتراضات شما موافقم. سوال ۳۲ که آره . ۴۲ هم دقیقا. خیلی تابلو بود همه گزینه ها غلطن . منم سرجلسه خیلی از تابلوییش شک کردم . اول نزدم.ولی دوباره وسوسه شدم و زدم. ![]() سوال ۴۸ رو راستش من اون ۳ تا گزینه رو رد کردم. دیگه بت این فکر نکردم. در مورد مدیریت هم نظری ندارم . چون نخوندم. سوال ۸۰ واقعا من سرجلسه کلا هنگ بودم. ولی اون ۳ تا گزینه رو رد کردم و اینو زدم. در مورد سوالای معماری هم کاملا موافقم. نظرتون راجع به سوال ۴۷ چیه؟ اون گزینه ی نا مساوی مثلثی هم درست نیست؟ |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - mahdiso - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۵ ب.ظ
این هم درصدای من! من برام دانشگاهش فرقی نمی کنه (امیر کبیر ، مالک اشتر ، یا امام رضا) ![]() ولی رشته امنیت برام مهمه! زبان : ۱۶ متشرک : ۱۹ تخصصی: ۱۱/۱۱ معماری سفید به نظرتون امیدی به قبولی توی حداقل دانشگاه خودم هست (امنیت امام رضا)؟؟؟؟؟ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sanaz777 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
بچه ها چطوری میشه دید رتبه های پارسالو با جایی که قبول شدن؟ بعد اینکه دوباره میاد کلید سنجش بر اساس تغییرات یا نه؟ |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sinaaaaa - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
بچه ها خواهش می کنم منو از نگرانی به سمت اطمینان خیال سوق بدید ![]() زبان ۲۴% مشترک ۶% تخصصی ۲۵% مدیریت ۶۶% مجاز میشم؟ ![]() اونایی که ۵۰۰۰-۶۰۰۰ هزار میشن کجا قبول میشن؟ مجازی یا پیام نور؟ غیرانتفاعی های تو شمال چند میگیره؟هر چند می دونم منو که نمی خوان |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ka arman - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۳ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۱۸ ب.ظ)soada نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: بچه ها با این کلیدمنم با اکثر اعتراضات شما موافقم. من سر جلسه دو تا مثال زدم که تو هردوش نامساوی مثلثی درست بود و زدم نامساوی مثلثی در صورتی که تو هر دوتا مثال هر ۳ تا گزینه ی دیگه غلط بودن حالا نمیدونم من اشتباه کردم یا ... ؟؟؟
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - infinity31 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۳۹ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۸ ب.ظ)m_ok نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۳:۵۵ ب.ظ)infinity31 نوشته شده توسط: کسی راجع به درصدای من نظری داره؟ (البته دو تا سوال که شک داشتم، گزینه درست رو انتخاب کردم برا خودم :دی) من آخه امنیت امیرکبیر می خواستم(البته تجارتم دوست دارم کلا) ولی درصد معماریم خیلی بده !! فکرشم نمی کردم سوالای به اون آسونی رو این طوری بزنم!! |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - مهندس خانم - ۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۰ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۴۰ ب.ظ)hamidsho نوشته شده توسط: بچه ها با این کلید سوال ۴۹ و ۴۲ صد در صد موافقم بطور واضح کلید سنجش اشتباههههه!!!!خنده داره اصلا!!!! |
|
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۵ ب.ظ
زبان ۴ مشترک ۱۱ مدیریت ۸۶ تخصصی ۳۳ Sad |
Re: RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - navidkom - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط: به نظر هر شخص شاید ج خیلی از سوالا اشتبا باشه ولی سوالای ۳۹ و ۴۱ واقعا اشتبا ج داده !!!!! کسی هست مخالف نظر من باشه لا اقل قانع شم که اشتبا زدم!! دوست عزیز من زیاد رو طراحی و ساختمان وقت نذاشتم ولی این ۲ تا سوال فک نمیکنم مشکلی داشته باشن ، درمورد سوال ۳۹ غلط بودن گزینه دوم که مشخصه ، مثالشم quick sort یا merge sort که ممکنه کوچکترین و بزرگترین عدد هیآوقت با هم مقایسه نشن ، اگه واسه جمله اول مثال نقصی داری که ثابت میکنه درست نیست بگو بررسی کنیمش، سوال ۴۱ هم من مشکلی نمیبینم ، Sent from my Nexus 7 using Tapatalk |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - sahar_rostami2 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۲:۴۷ ب.ظ)مهندس خانم نوشته شده توسط: بچه ها خواهشا اعتراض کنید حداقل به اون سوال هوش که اشتباه تایپی داشت و سوال پایگاه داده که اصلا مرز بین سوال و گزینه ها معلوم نبود قبل اینکه جوابم بیاد بارها گفتم افزایشی میشه! بین افزایشی و نمونه سازی افزایشی اولویت داره و دلیل دوم اینکه موبایل یا برنامه موبایل نسخه های قبلیشو دور نمیریزه اما نمونه سازی نسخه های قبلی رو دور میریزه! پس افزایشی درسته |
|
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - gholizadeh1992 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۹ ب.ظ
خب انتظارات به پایان رسید ! زبان : ۳۵% مشترک : ۲۳% مدیریت : ۸۲% تخصصی :۶۰% مدیریت اعتراض نزنید ! اگه بزنید جواب بده من میشم ۱۰۰% از ما گفتن بود ... بچه هایی که تجربه دارن بگن من زیر ۱۰۰ میشم یا نه ، خیلی دوست دارم دو رقمی بشم، ای خدا ... mohammad-a : آفرین ، امیدت به خدا باشه ، مصاحبتو منتظرشم nasim : مصاحبه فراموش نشه ! |
درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - f_8169 - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ب.ظ)navidkom نوشته شده توسط:برای سوال ۳۹ مثال نقضم مرتب سازی سریع هستش!(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط: به نظر هر شخص شاید ج خیلی از سوالا اشتبا باشه ولی سوالای ۳۹ و ۴۱ واقعا اشتبا ج داده !!!!! کسی هست مخالف نظر من باشه لا اقل قانع شم که اشتبا زدم!! برای سوال ۴۱ یعنی شما واقعن میگید هر ۳ گزاره درستن میشه دلیلتونو بدونم واقعن دوس دارم قانع شم |
RE: درصد های شما در کنکور فناوری اطلاعات ۹۳ براساس کلید سازمان سنجش - ka arman - 01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۵۸ ب.ظ
(۰۱ اسفند ۱۳۹۲ ۰۶:۴۷ ب.ظ)navidkom نوشته شده توسط:(01 اسفند ۱۳۹۲ ۰۵:۵۵ ب.ظ)f_8169 نوشته شده توسط: به نظر هر شخص شاید ج خیلی از سوالا اشتبا باشه ولی سوالای ۳۹ و ۴۱ واقعا اشتبا ج داده !!!!! کسی هست مخالف نظر من باشه لا اقل قانع شم که اشتبا زدم!! شما اولی رو هم با quick حل کن... اگر تو گزینه ۱ حتما رو نمی آورد درست بود چون حتما رو آورده غلط میشه... |