![]() |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - نسخهی قابل چاپ |
پاسخ ahoo_vahshi93 - 8Operation - 28 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۲ ب.ظ
تا اینجایی که من اطلاع دارم ۹۰%معدلای ۱۰% پیوسته ها بین ۱۶-۱۷ هستش!و هموشون هم حداقل ۶ تا انتخابشون رو تهران زدن! من خیلی کم شنیدم بچه های پیوسته معدل بین ۱۸-۱۷ داشته باشن! |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 10 مهر ۱۳۹۱ ۱۰:۵۲ ق.ظ
مثلا قرار بود دهم نتایجش بیاد...ولی فعلا که سرکاریم...این رشته سر دراز دارد... |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 10 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ
اصن هیچیِ این کارشون مشخص نیس نه اطلاعیه میدن نه هیچی آخه الان که دیگه خیلی دیر شده دیگه فکر نمی کنم دانشگاه ها قبول کنن که از ترم مهر برن سر کلاس |
اطلاعیه سنجش در خصوص سرکاریه دانشجویان ممتاز - ۸Operation - 10 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۱ ب.ظ
(۱۰ مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۲۶ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: اصن هیچیِ این کارشون مشخص نیس آره منم موافقم....واقعا از این برنامه ریزی حساب شده و منطقی و عقلانی و تابع اصول و موازین سازمان سنجش(!) در حیرتم.... ![]() من هرچی تماس می گیرم سنجش(!) مشغوله!کسی تماس نگرفته؟! |
همه با هم! - ۸Operation - 11 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ
دوستان تنها یه راه مونده هرکی دلش به حال خودش می سوزه یه میل بزنه به ۲۰:۳۰ شاید اینا پیگیری کنن!تونامه بنویسد کی می خواد جوابگو این تاخیرا باشه و کی می خواد دیگه ممتازین رو پذیرش کنه!من میل زدم شما هم بزنید!یه دست صدا نداره! آدرس ایمیل ۲۰:۳۰ :
۲۰۳۰@IRIBNEWS.ir
|
RE: همه با هم! - Era_ahmadian - 11 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۵ ب.ظ
(۱۱ مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۰۲ ب.ظ)۸Operation نوشته شده توسط: دوستان تنها یه راه مونده هرکی دلش به حال خودش می سوزه یه میل بزنه به ۲۰:۳۰ شاید اینا پیگیری کنن!تونامه بنویسد کی می خواد جوابگو این تاخیرا باشه و کی می خواد دیگه ممتازین رو پذیرش کنه!من میل زدم شما هم بزنید!یه دست صدا نداره! هرچند احتمال رسیدگی کمه ولی من هم فرستادم!سایردوستان هم بفرستن! |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - anyone - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۱۹ ق.ظ
به نظرم اگه یه سری به سایت دانشگاه هایی که تو لیست انتخاباتون بودن بزنید بد نیست |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 12 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۴۸ ق.ظ
من از دانشگاه شیراز پرسیدم که این هایی که قبول میشن توی این پذیرش از مهر میان یا از بهمن؟ گفت: بستگی به تحصیلات تکمیلی داره من پرسیدم : پس سازمان سنجش یا وزارت علوم مشخص نمی کنه؟ گفت: نه تحصیلات تکمیلی هر دانشگاه تصمیم میگیره :|||||||||||||||| |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 12 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۵۳ ب.ظ
چه جالب من تازه این تاپیک رو دیدم من هم همین شرایط رو دارم عرضم به خدمتتون که یه منبع به من گفت امشب نتایج اعلام میشه دانشگاه ما گفت اگه جوابا تا ۲۰ مهر نیاد ورودی بهمن حساب میشیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ۸Operation - 13 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۰۴ ب.ظ
کاش می دانستیم بلاتکلیف گذاشتن یک گروه چه اثراتی دارد....کاش می دانستیم بی نظمی و برنامهگی اثراتی دارد که نتایجش در کشور به وفور به چشم می آید... ما ایرانی ها کی میخوایم بفهیم در قرن تکنولوژی و ارتباطات همه چیز بر اساس نظم تحقق پیدا می کنه؟! واقعا متاسفم برای سازمان سنجش(!)....سنجشی که خودش برنامه نداره چطور می تونه بسنجه!!!! بعد اون موقع می گن چرا مهاجرت می کنید به امریکا و ... |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ
حدس من اینه که هیشکی قبول نمی شه و کلا این یه داستان یا یه نمایش یا هرچیزی دیگه میتونه باشه به زبان ساده تر می تونم بگم که همه سر کاریم متاسفم:| |
RE: اطلاعیه - ۸Operation - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۸ ب.ظ
(۱۳ مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۲۴ ب.ظ)ahoo_vahshi93 نوشته شده توسط: حدس من اینه که هیشکی قبول نمی شه و کلا این یه داستان یا یه نمایش یا هرچیزی دیگه میتونه باشه کاملا موافقم....پیش به سوی کنکور بهمن.... |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - ahoo_vahshi93 - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۲:۴۳ ب.ظ
آره شما درس رو بخون ایشالا سال دیگه بهترین جا قبول می شی و به این مثلا امتیازاشون نیاز نداری هرچند همون اومدن رتبه ها و نتایج نهایی جون آدم رو میگیره موفق باشــــــــــــی |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - banafshe - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۳:۰۷ ب.ظ
نا امید نشید امسال سیستم جدید بوده واسه همین این مشکلات پیش اومده تلفنی به من گفت جمعه یا شنبه میاد من که دیگه حوصله ندارم واسه کنکور بخونم به خدا اگه فکر کنید بریم مجتمع فنی تهران مدرک بگیریم بیشتر می ارزه الان با مدرک سیسکو خدا تومن پول می دن حالا من می ترسم ورودی بهمن بشیم این دیگه بدترهههههههههههههه سازمان سنجش که چسبیده به پیام نور ول کن نیست قبلش هم که همش درگیره دکتری بود به خدا من خودم اعصاب نمونده واسم آخه می دونید اکثر دانشگاه ها با این طرح سنجش مخالفن فکر کنم هر کسی رو به دانشگاه ها معرفی کردن اونها ردش کردن |
اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص پذیرش بدون آزمون دانشجویان ممتاز کارشناسی در ارشد(۵/۹۱) - Ranaa - 13 مهر ۱۳۹۱ ۰۴:۱۰ ب.ظ
دوستان نگران نباشید نتایج میاد چون پارسال ۱۷ مهر نتایج دادن از دانشکده ما ۲ نفر از این طریق قبول شده بودن و الانم سال ۲ هستن فقط کاش سازمان سنجش یک اطلاعیه ای می داد که دقیقا کی نتایج رو اعلام می کنن از استرسمون کم می شد. |