|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - maryam.raz - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ
من یه پست هایی رو خوندم واقعا دارم تعجب میکنم ما تو قرن ۲۰۱۵ هستیم!! اونوقت تو مملکت ما هنوز جنگ حق زن و حق مرد هست! کاش به جای این حق گفتن ها یکم احترام به هم ، مشورت و همفکری یاد می گرفتیم! همین الان رو خودمون کار کنیم چه دختر چه پسر قرار نیست بعد از ازدواج مرد یا زن بهم بگن تو حق فلان کار رو نداری! هر انسانی تصمیم نهایی با خودشه ، تو عهد قجر نیستیم که بخوایم زور بگیم ولی ولی! ما تو هر کاری باید رضایت طرف مقابلمون رو جلب کنیم ، احترام و از خود گذشتگی داشته باشیم اگه این چیزها در زندگی دو طرفه باشه نه دلگیری بوجود میاد نه سرخوردگی |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - A V A - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۶ ب.ظ
دقیقا حرف منم همین مسولیت هاسAurora کسیو میشناسم پسر ۹ سالشو میزاره مهد! فقط چون پول پرستار بیشتره و با مربیای مهد توافق کرده و قبول کردن، پسره ۹ ساله بعد مدرسه میشینه توو مهد همبازی خواهر زاده ی ۴ ساله ی منه |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - maryam.raz - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:نه والله چه مشکلی! ما خیلی هم راضی هستیم دوستان برن سر خونه و زندگیشون(12 تیر ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: یه نصف روز ما نبودیم ، ظاهرا بحث مهریه و دخالت خانواده و جهیزیه و ... همه ختم به خیر شده و همه بسلامتی رفتن سر خونه و زندگیشونمشکلی داره آدم نظرات مختلف رو بشنوه؟ مخصوصا اینکه فردا روزی دقیقه نود رو به رو نشه با این نظرات و یه تصمیم بدون فکر بگیره. ![]() دوستان ادامه بدین ظاهرا بحث ها خیلی مفید بوده یه عده دارن راغب میشن به ازدواج
|
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - A V A - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۳۳ ب.ظ
افاق نمیدونم چطور کسی به چنین بلوغی میرسه که میتونه ۱۰۰% پذیرای مسوولیت باشه، بنظرتون این همه ادم که ازدواج کردنو طلاق گرفتن، همین مادر محترم که پسر ۹ سالشو میزاره مهد، همینایی که بعدش به فکر خیانت یا همسر دوم میوفتن،و هزار مثال دیگر، موقع ازدواج قبول نکردن که میتونن مسوولیت پذیر باشن؟ از احوال پرسیای شما خانوم :-D |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - A V A - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۱ ب.ظ
سپاس بسیار milestone! BashirXm ولایت و سرپرستی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - maryam.raz - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۴ ب.ظ
خانم یا آقای Millestone حرفاتون باید طلا گرفت البته بیشترش خلاف حرفهای آقایون این تاپیک هست
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - maryam.raz - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ب.ظ
ولایت و سرپرستی؟؟؟؟؟؟؟ پس شما جزو اون دسته اید که میگن مرد نژاد برتره؟ پس دیگه بحث فایده نداره سر این موضوع |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - codin - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۳ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: من یه پست هایی رو خوندم واقعا دارم تعجب میکنممن با اطمینان میگم اگر بعد ازدواج سر همچین مساله ای بین دو طرف اختلاف پیش بیاد نه جامعه مقصره نه فرهنگ غلط نه ... فقط دو طرف مقصر هستند که قبل ازدواج سر این مسائل توافق نکردند. آقا حق داره که دوست نداشته باشه خانمش کار کنه خانم هم جق داره درخواست ازدواج رو قبول نکنه. |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - A V A - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ب.ظ
اقای بشیر، پدران سرپرست خانواده هستن و نه قانونگذار! اگر دختری اصولی رو توو زندگیش رعایت میکنه از ترس و قانونگذاری پدرش نیس( وگرنه راحت میشه خانواده رو دور زد!) ! بلکه بخاطر نوع تربیت و اصول اخلاقیه خودشه! مثال ساده ش، اینکه من ۸ شب میام خونه بخاطر حکم پدر نیس! ۱۰ شبم میشه بیام! ولی بخاطر اصول و اختیارات شخصی خودمه! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۵ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۲ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط: اقای بشیر، پدران سرپرست خانواده هستن و نه قانونگذار! اگر دختری اصولی رو توو زندگیش رعایت میکنه از ترس و قانونگذاری پدرش نیس( وگرنه راحت میشه خانواده رو دور زد!) ! بلکه بخاطر نوع تربیت و اصول اخلاقیه خودشه!با کلمات بازی نکنید. پدر شما بابت کارهایی که برای شما کرده و بهره هایی که از کارهاش به شما رسیده به گردن شما حق داره. دور زدن خانواده هم از درک نکردن همین حقوقه. |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - A V A - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ
اقای بلک تمام حرفها بازی با کلماته! نمونش حرف شما! حق به گردن داشتن چه ربطی به تابع بودن داره؟! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - maryam.raz - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۵۳ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:اینجوری که شما میگین پس هر خانمی ازدواج کرد یعنی قید همه حقوقش رو زده و مرد واسش تصمیم میگیره چکار کنه!!(12 تیر ۱۳۹۴ ۰۲:۱۵ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: من یه پست هایی رو خوندم واقعا دارم تعجب میکنممن با اطمینان میگم اگر بعد ازدواج سر همچین مساله ای بین دو طرف اختلاف پیش بیاد نه جامعه مقصره نه فرهنگ غلط نه ... فقط دو طرف مقصر هستند که قبل ازدواج سر این مسائل توافق نکردند. آقا حق داره که دوست نداشته باشه خانمش کار کنه خانم هم جق داره درخواست ازدواج رو قبول نکنه/ بعله مرد حق داره دوست نداشته باشه خانمش بره سرکار ولی قرار نیست مرد ، زن رو مجبور کنه که نره سر کار.اینجا باید احترام و از خودگذشتکی وسط بیاد و شامل هر دو طرف میشه. کلا ایرانی ها از جمله خودم یاد نگرفتیم به معنای واقعی صحبت کنیم و مشورت کنیم و احترام بذاریم ،همیشه میخوایم نظرمون رو به دیگری تحمیل کنیم! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط: اقای بلک تمام حرفها بازی با کلماته!تابع بودن، قانونگذار ... اینا بازی با کلماته. شما دارید کلمات رو با کلماتی که بار دیگری دارن جایگزین می کنید. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - A V A - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۰ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:هیچ دو کلمه ای که من گفتم معنی یکسان ندارن!(12 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط: اقای بلک تمام حرفها بازی با کلماته!تابع بودن، قانونگزار ... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 12 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۲ ب.ظ
(۱۲ تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۱۰ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط:اینکه بدتر شد. یعنی شما کلمات طرف رو با کلماتی که خودتون میخواید جایگزین می کنید.(12 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۹ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:هیچ دو کلمه ای که من گفتم معنی یکسان ندارن!(12 تیر ۱۳۹۴ ۰۳:۰۶ ب.ظ)A V A نوشته شده توسط: اقای بلک تمام حرفها بازی با کلماته!تابع بودن، قانونگزار ... |