![]() |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - n268 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ
حالا دغدغه ی همه ی ما یکطرف نمی دونم اون دوستیمون که اسم کاربریش هست " رتبه ی ۱ سال ۹۴ " چقدر استرس داره ![]() ![]() |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - pe.esf - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ
به جای این رفرش کردن الکی ،،،صلوات بفرستید الا به ذکر الله تطمئن القلوب |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - sanaz777 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ
مگه انتخاب واحد دانشگاس که نصف شب باز شه :| همون فردا عصری میاد فکر کنم |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - رتبه۱سال۹۴ - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ)n268 نوشته شده توسط: حالا دغدغه ی همه ی ما یکطرف ![]() ![]() من ناظرم تا بازیگر متاسفانه |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - pe.esf - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط: [quote='n268' pid='354286' dateline='1431378661'] ![]() ![]() من ناظرم تا بازیگر متاسفانه [/quote خوش به حالتون ![]() ![]() ![]() ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - n268 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط:ایشالا رتبه ی ۱ شی همگی خوشحال میشیم(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ)n268 نوشته شده توسط: حالا دغدغه ی همه ی ما یکطرف |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - phontom - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ
من رفتم بخوابم. تو بین دعا هاتون منم دعا کنید شب همه بخیر |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - nima88 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۳۸ ق.ظ)hasangharib نوشته شده توسط: فکر کنم ساعت سایت سنجش رو تو سال جدید درست نکردن..شاید یک بیاد..!!! همینجوری پیش بریم و ساعت ۱ هم نزنن باید بگیم احتمالا به ساعت آفریقا میزنن بیدار باشین تا ۴ ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - sepehr . kh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۰ ق.ظ)ghiasi نوشته شده توسط: نتایج که روی فایل نیست. روی یک نرم افزاره ک روی هاسته سروره سایت قرار می گیره و این کار بسیار مشکل و وقت گیره. مطمین باشین اونها قصده ازاره مارو ندارن شوخی کردم بابااا |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - Sadi_gh - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۶ ق.ظ
یا الله چه خبره اینجاااااااااااااااا؟؟؟؟؟ تاپیک به سرعت ۱۰ صفحه بر ثانیه داره میره جلوووووووو ![]() ![]() ![]() |
RE: گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - رتبه۱سال۹۴ - ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۷ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۴ ق.ظ)n268 نوشته شده توسط:(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۲ ق.ظ)رتبه۱سال۹۴ نوشته شده توسط:ایشالا رتبه ی ۱ شی همگی خوشحال میشیم(22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۱ ق.ظ)n268 نوشته شده توسط: حالا دغدغه ی همه ی ما یکطرف رتبه ۱ یه نفر دیگس خودش میدونه. ![]() |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hatame - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ
فک کنم تا پست هامون به ۱۰۰ صفحه نرسه جواب نیاد من که کلید F5 سیستمم داره از کار می افته ![]() ![]() ما رفتیم بخوابیم ایشال فردا روز خوبی واسه همه دوستان باشه وهمه نتایج زحماتشون بگیرن |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - afrooz-OMD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ
عطایش را به لقایش ببخشیم؟؟نه؟؟ فوقش نتایج میاد ما صب میبینیم دیگه پی نوشت: تجربه نشون داده تو این دنیا واسه هرچی حرص بزنی ازت دورتر میشه بیاین باهم با سایت سازمان خدافظی کنیم و بریم هوم؟ |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - hannah - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۸ ق.ظ
ما جوانان ایران زمینیم... سال ۱۳۹۴ خورشیدی ۲۲ام اردییهشت ماه ساعت ۱ بامداد دکمه ی f5 کیبوردمان دیگر رنگی به رخ ندارد. همگی با انگیزه یا بی انگیزه یا اصلن نمیدونیم انگیزه چیه،برو سوال بعدی... آویزان سایت سنجش هستیم تا شاید نتیجه ی آزمونی که ۴ ماه پیش در آن شرکت کرده ایم(بله بله، یک سوم از یک سال عمرمان) اعلام شود. در این صده ای که ما جوانان این سرزمینیم آینده ی تمام شرکت کنندگان در این آزمون از هوای گرگ و میش هم پس تر است، کسی نمیداند اصلاً قبول میشود یا نه، گاهاً نخواهد فهمید چرا قبول نشد، اگر هم قبول شود و بداند هم که چرا قبول شد باز نمی داند کجا قبول می شود، نمی داند چه رشته ای، نمی داند آن رشته چه دروسی دارد، نمی داند با خواندن آن رشته چه کاره خواهد شد یا هیچ کاره یا شاید هم همه کاره ! در این صده از سرزمینمان، اگر نخواهم از کلمه ی مطلق "همه" استفاده کنم، می توان گفت بیشتر جوانان کشور بهترین سال های عمر خود را در برزخی از معلوم ها و نا معلوم ها، امیدها و یآس ها، خواسته ها و نخواسته ها، رویاها و واقعیت ها، دروغ های دروغ و حقیقت های دروغ و ... می گذرانند. در این صده از سرزمینمان، اوضاع ما بس نا به سامان و بی ریخت است. ما که داغون شدیم رفت ولی به امید صده های بهتر برای میهن. |
گپ خودمونی تا اعلام نتایج ارشد - doost4 - 22 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۹ ق.ظ
(۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۱:۴۵ ق.ظ)nima88 نوشته شده توسط: همینجوری پیش بریم و ساعت ۱ هم نزنن باید بگیم احتمالا به ساعت آفریقا میزنن بیدار باشین تا ۴ آفریقا هم خوبه حالا به وقت آمریکا نزنن ![]() |