|
|
چهار شنبه سوری! - نسخهی قابل چاپ |
|
چهار شنبه سوری! - mosaferkuchulu - 19 اسفند ۱۳۹۰ ۱۲:۵۹ ب.ظ
چک نویس ها رو باید داد بازیافت نه اینکه اتیش زد!اتیش زدن چک نویس ها یعنی اتیش زدن درختا!همون خس و خاشاک و جمع کنین لطفا! |
|
چهار شنبه سوری! - banou - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ق.ظ
همیشه از چهارشنبه سوری می ترسم.الان حداقل ۱۵ سالی میشه که از روی آتیش نپریدم.وای صدای نارنجک و ترقه دیوانه ام می کنه.دیشب تلویزیون صحنه های دلخراشی از سوختگی نشون میداد.یه کم گریه کردم.دلم ریش شد.خدایاااااااااااااااااااا ![]() دوستان خواهشا کار خطرناک نکنید و خیلی مواظب باشید. |
چهار شنبه سوری! - Msccom - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۰۸:۲۴ ب.ظ
(۲۰ اسفند ۱۳۹۰ ۱۱:۰۸ ق.ظ)banou نوشته شده توسط: دوستان خواهشا کار خطرناک نکنیدپارسال که کار خطرناک نکردیم.خیلی هم خوش گذشت.
|
|
چهار شنبه سوری! - esisonic - 20 اسفند ۱۳۹۰ ۰۹:۲۳ ب.ظ
به نظر من هیچی بهتر از بزن و بکوب با دوستان نیست...مخصوصا ً اگه تعداد زیاد باشه...!!! پارسال که خیلی حال داد...۱۰ نفری دست همو میگرفتیم از رو آتیش میپریدیم...
|
|
RE: چهار شنبه سوری! - ریحانه - ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ب.ظ
من نمیدونم صدا و سیما، چرا بجای نشون دادن فرهنگ درست چهارشنبه سوری، هر سال فقط کشته و زخمیا چهارشنبه سوری رو نشون میده! |
|
RE: چهار شنبه سوری! - ریحانه - ۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۴۷ ب.ظ
من حرفم اینه که چهارشنبه سوری رو نشون بدن نه اینا رو! چهارشنبه سوری هم جزئی از همون فرهنگیه که نوروز رو داره. اونی که میره دنبال این کارا، خودش مشکل داره، شما هم میگی که نشون هم که میدن باز میرن سراغ این کارا! پس این جور آدما این رفتاراشون تنها مختص این روز نمیشه! |
چهار شنبه سوری! - esisonic - 23 اسفند ۱۳۹۰ ۰۴:۴۰ ب.ظ
(۲۳ اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ ب.ظ)ریحانه نوشته شده توسط: من نمیدونم صدا و سیما، چرا بجای نشون دادن فرهنگ درست چهارشنبه سوری، هر سال فقط کشته و زخمیا چهارشنبه سوری رو نشون میده!تازه به غیر از اینا همیشه فیلم ها کارتون های قشنگ رو تو چهارشنبه سوری پخش میکنن...آدم میمونه بین تلویزیون و جشن کدوم رو انتخاب کنه؟؟ (البته این مال بچگیام بودااا...الآن که این شبو به هیچ فیلمی نمیفروشم )امشب میخواییم با جشن آخر سال خوش بگذرونیم.... آدرس : ستارخان - پاک شمالی - پارک شاهین هر کی هم بیاد قدمش رو چشام...
|
|
RE: چهار شنبه سوری! - esisonic - 24 اسفند ۱۳۹۰ ۰۱:۱۲ ق.ظ
خــــــــــــــوب...من که چهارشنبه ام سوری شد...(چقدرم موهام سوخت )امیدوارم مال بقیه هم سوری شده باشه و حالشو برده باشند... ![]() خلاصه که این شب و سنت ایرانی بر تمام مانشتی ها مبارک باد |