|
|
گروه درسی مهر ماه - نسخهی قابل چاپ |
RE: گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۲۱ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط: ممنون از همه دوستانسلام،واسه لایه های پایین کتاب حقیقت مناسبه واسه لایه های بالاتر کراس و راس اینم لینکه خرید اینترنتی کتاب که دو جلدی شده. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: گروه درسی مهر ماه - A V A - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۲ ب.ظ)barabox نوشته شده توسط: ممنون از همه دوستان سایت خود پارسه، اما هزینه پستش واقعا زیاده |
|
گروه درسی مهر ماه - kingmax - 15 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۲۰ ب.ظ
سلام خدمت همه ی دوستان میخواستم بپرسم شما تا جمعه میتونید ۲۵% همه درس ها را بخونید؟! من فقط نرم ،شبکه و پایگاه را ۲۵% تموم کردم هوش نصفه و ساختمان داده در حد ۵الی ۱۰& خوندم نهایتش بتونم هوش و ساحتمان را تمام کنم و یه درس دیگه تا نصفه |
|
گروه درسی مهر ماه - ریحان - ۱۵ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۴۱ ب.ظ
طبیعتا اگه درسها رو تا اخر تابستون یه دور نخونده باشین نمیتونین با سرفصلها بارسه جلو بیاین...بایگاه هم که این ۲۵ درصدش همه حفظی بود... |
|
گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 15 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۲۲ ب.ظ
خب بچه های گل امروز میخوام ۲۵%درصدارو شروع کنم با امید خدا، واسم دعا کنین |
|
گروه درسی مهر ماه - barabox - 16 مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ
خیلی خیلی ممنونم ازتون بازم من گیج شدم نفهمیدم اخرش بهتره همون سیستم عامل مقسمی رو بگیرم با شبکه کراس |
RE: گروه درسی مهر ماه - pooyaa - 16 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۴۱ ق.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۱۶ ق.ظ)barabox نوشته شده توسط: خیلی خیلی ممنونم ازتون برای سیستم عامل اول کتاب حقیقت پیشنهاد میشه و در درجه بعدی پوران نوشته موسوی پس اگه پارسه رو نگرفتی پوران موسوی رو بگیر |
|
گروه درسی مهر ماه - ziba.O - 16 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۰۸ ق.ظ
خب بچه ها با نام ویاد خدای بزرگ، میخوام گسسته رو شروع کنم واسه یاد گرفتن مولد دعام کنین |
RE: گروه درسی مهر ماه - abji22 - 16 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۰۲ مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۰ ق.ظ)explorer نوشته شده توسط:(01 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۶ ب.ظ)mcse2010 نوشته شده توسط: ...بزرگترین ضربه رو در کنکور پارسال از این دو درس خوردم... جدی میگی؟اخه از معماری بدم میاد گسسته هم اصلا براش وقت مدارم چیکار کنم؟ چطور سالهای قبل با معماری ۰ رتبه های تک کسب کردن؟ میگم این شبکه حقیقت یعنی تغییر کرده؟این جدیده رو بخریم؟ |
گروه درسی مهر ماه - explorer - 16 مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۱ ب.ظ)abji22 نوشته شده توسط: جدی میگی؟اخه از معماری بدم میاد گسسته هم اصلا براش وقت مدارم چیکار کنم؟ بله.اگه میخوای معماری سفید بزاری باید مشترکها رو توپ بزنی اگه گسسته نخونی باید بقیه مشترکا رو بهتر بخونی کلا باید بالانس داشته باشی تا راحت تر باشی یعنی جفتشو تایه حدی بخون.اگه بخوای بخونی وقت واسه جفتش . شبکه هم ظاهرا جلد دو جدیده که آبان میاد فک کنم. |
گروه درسی مهر ماه - iammiti - 16 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۱۷ ب.ظ
(۱۶ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۰۳ ب.ظ)explorer نوشته شده توسط: بله.اگه میخوای معماری سفید بزاری باید مشترکها رو توپ بزنیاگه کنکور مثل سال قبل باشه ..شک نکن کسی که معماری و گسسته حذف کنه خیلی ضرر می کنه... خدایی معماری سال پیش از سوالای کوییز سر کلاس هم اسونتر بود بعضیاش..گسسته هم دوتاش فک کنم خیلی اسون بود..دقیق یادم نیس |
|
گروه درسی مهر ماه - fo-eng - 16 مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۵۳ ب.ظ
سلام بر دوستان عزیز ... بنده می خوام شروع کنم به خواندن اون هم تازه ... دوستان عزیزم ، من رشته ام نرم افزار بوده و حالا دوست دارم در شبکه ادامه تحصیل بدم. به نظرتون از چه درس هایی شروع کنم تا به نتیجه برسم؟ دوست دارم دانشگاه صنعتی شیراز قبول شم. روزی چند ساعت بخونم؟ منابع چی؟ |
|
گروه درسی مهر ماه - abji22 - 17 مهر ۱۳۹۳ ۰۱:۲۵ ق.ظ
معماری ی چند فصل مهم و خوبشو بگیدبخونم و از چ کتابی؟ |
|
گروه درسی مهر ماه - mcse2010 - 17 مهر ۱۳۹۳ ۰۲:۱۶ ق.ظ
من شبکه حقیقت را خوندم ولی الان که دارم کراس را میخونم میبنیم منبع کنکور تو این ۲ سال از این کتاب بوده. به نظر من فقط کراس بخونید و جزوه صبایی و حل المسائل کراس از لشگری را کامل بخونید بی خیال شبکه حقیقت |
|
RE: گروه درسی مهر ماه - ehsan007 - 17 مهر ۱۳۹۳ ۱۱:۱۴ ق.ظ
سلام دوستان ....یک سوال فوری دارم از خدمتتون .... باید هم ببخشید که اینجا میپرسم چون جاش نیست... برای ترم پاییز تو مشهد برای ساختمان داده و الگوریتم هم دکتر یوسفی میخوان بیان و هم دکتر سید جوادی و مهندس طورانی حالا خواستم بپرسم ازتون کدوم یکی رو تو اولویت قرار بدم؟؟ این رو هم بگم که خودم تقریبا ساخختمان و الگوریتم رو تقریبا یه دوری کردم اما مشکلات زیاد دارم و احساس میکنم بایستی کلاس برم چون پایه زیاد قوی هم ندارم.... ممنون میشم اگر پاسخ بدید .... |