![]() |
استخدام مخابرات ایران - نسخهی قابل چاپ |
RE: استخدام مخابرات ایران - majidjan - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۰۸:۲۵ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ق.ظ)strongxxx نوشته شده توسط: با توجه به زمان اندک باقی مانده و اینکه فرصت برای مطالعه کتاب های مرجع نیست برای عمومی چی میخونین؟؟ من مشکلم بیشتر تو عمومی هاست چون تخصصی ها رو واسه ارشد خوندم |
استخدام مخابرات ایران - engeneer_19 - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۰:۳۵ ق.ظ)strongxxx نوشته شده توسط: با توجه به زمان اندک باقی مانده و اینکه فرصت برای مطالعه کتاب های مرجع نیست من شبکه تنن باوم رو دارم میخونم یعنی کلاً کتاب خود دانشگاه رو میخوام برای هر درس طول میکشه اما یکدفعه با انگیزه ارشد دارم میخونم با هم برای این آزمون یعنی تست ها رو بخونم؟؟؟؟ عمومی من نمونه سوالات عمومی استخدامی ها رو خریدم بخونم |
RE: استخدام مخابرات ایران - sepideh.m - 04 مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۵۸ ب.ظ
(۰۴ مرداد ۱۳۹۱ ۱۱:۳۵ ب.ظ)engeneer_19 نوشته شده توسط: عمومی من نمونه سوالات عمومی استخدامی ها رو خریدم بخونم از کجا خریدی؟اگه از نت خریدی میشه لینکشو بدی؟یا اگه به صورت کتاب هست لطفا اسم کتاب رو بگید؟ |
استخدام مخابرات ایران - engeneer_19 - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۱۲:۱۷ ق.ظ
کتاب خریدم آزمون های استخدامی ( گردآورنده : شاپور درویشی) چاپ ۲۵ ۳۶۵۰ سوال سازمان سنجش آموزش کشور |
RE: استخدام مخابرات ایران - majidjan - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ
چجوری فقط با خوندن نمونه سوال میتونید درس ها رو یاد بگیرید من موندم ![]() |
استخدام مخابرات ایران - engeneer_19 - 05 مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۴۶ ب.ظ
(۰۵ مرداد ۱۳۹۱ ۰۳:۱۱ ب.ظ)majidjan نوشته شده توسط: چجوری فقط با خوندن نمونه سوال میتونید درس ها رو یاد بگیرید من موندم درس عمومی فقط نمونه سوال! درس های تخصصی که اصلی تره فقط کتاب دانشگاه |
استخدام مخابرات ایران - mammad_asir - 06 مرداد ۱۳۹۱ ۰۴:۴۷ ب.ظ
این که گفته هر چها غلط یه نمره منفی هم واسه عمومی و هم واسه تخصصیه؟ |
استخدام مخابرات ایران - engeneer_19 - 07 مرداد ۱۳۹۱ ۰۱:۲۷ ق.ظ
نمره منفی کلیه دیگه عمومی تخصصی نداره که فکر کنید کنکور دارید میدید |
RE: استخدام مخابرات ایران - **sara** - 02 شهریور ۱۳۹۱ ۰۳:۴۹ ق.ظ
برنامه زمانبندی صدور کارت آزمون از سوی مدیر کل دفتر نوسازی و تحول اداری شرکت مخابرات ایران برنامه زمانبندی صدور کارت آزمون اعلام شد. به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران داوطلبان آزمون استخدامی می توانند براساس حرف اول نام خانوادگی خود به شرح زیر به سایت شرکت مخابرات ایران به آدرس مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مراجعه و نسبت به دریافت فایل کارت آزمون اقدام نمایند. براین اساس داوطلبانی که حرف اول نام خانوادگی شان از الف تا خ می باشد در روز شنبه ۴ شهریور ماه ، از د تا ع روز یکشنبه ۵ شهریور ماه و از ف تا ی روز دوشنبه ۶ شهریور ماه به سایت مراجعه و اقدام نمایند. همچنین از تاریخ ۷ شهریور ماه سایت برای دریافت کارت تمامی متقاضیانی که طی روزهای اعلام شده موفق به دریافت کارت نشده اند، باز است. بدیهی است ارایه پرینت کارت در روز برگزاری آزمون الزامی می باشد. |
استخدام مخابرات ایران - mammad_asir - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۲:۱۴ ق.ظ
اینم از این ولی چه سوالات خوب و بدی بود خیلی راحت بود فکر کنم فقط نیاز به یه روز خوندن داشت همش. |
RE: استخدام مخابرات ایران - valarmorgulios - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۵۵ ق.ظ
سلام اون سوال avl رو ۷ زدین یا ۱۲ آخه هردوش درست بود |
استخدام مخابرات ایران - bbc_sh - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۱۰:۰۳ ق.ظ
دلتون خوشه هااااا ، همشون از الان مشخصن کیا هستن ، حداقل واسه شهر ما که اینطوری بود ، حتی زحمت نکشیدن اعلام نیاز کنن ، ۴نفر گرفتن راحت |
RE: استخدام مخابرات ایران - Sunshine Off - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ
به نظر منم سوالاتش خیلی راحت بود.از۱۰۰تافقط ۸تارانزدم که اونم عمومی بوداما بقیه را مطمئنا درست زدم. هیچ گاه ناامیدنباشیدوبه خودتان وخدا ایمان کامل داشته باشید.موفق باشید. |
استخدام مخابرات ایران - bbc_sh - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: به نظر منم سوالاتش خیلی راحت بود.از۱۰۰تافقط ۸تارانزدم که اونم عمومی بوداما بقیه را مطمئنا درست زدم.منم مترو شیراز رو امتحان دادم ، ۱۰۰% سوالهای عمومئ و تخصصی رو هم درست زدم ، و قبول نشدم !!! |
RE: استخدام مخابرات ایران - Sunshine Off - 18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۴۳ ب.ظ
(۱۸ شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۶ ب.ظ)bbc_sh نوشته شده توسط:نمیگم حق نداریدبلکه دیدن یکسری افراد بی تجربه دراداره ها اونم با مدرکهای ...فقط بخاطرداشتن پارتی وغیره سخته،وسخت ترش وقتی که خودت کسی باشی که بهترین روزهای عمرت را صرف درس خوندن کردی وحالا...اما باور کن که خدا همیشه هست وروزی بهت بهترین را میده پس در همه حال امید داشته باشید وباور کنید جایی که انتظار ندارید پیروئز میشوید،اکثرانسانها نمیدانند که پارتی اصلی وواقعی خود خداوند هست.انسانها دو دسته اند دسته اول:کسانی که مشکلات باعث پیشرفتشان می شود.(18 شهریور ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ)آفتاب نوشته شده توسط: به نظر منم سوالاتش خیلی راحت بود.از۱۰۰تافقط ۸تارانزدم که اونم عمومی بوداما بقیه را مطمئنا درست زدم.منم مترو شیراز رو امتحان دادم ، ۱۰۰% سوالهای عمومئ و تخصصی رو هم درست زدم ، و قبول نشدم !!! دسته دوم:کسانی که مشکلات آنها را از پادر می آورد. منم مثل شماهام اما همیشه معتقدم که دارم آزمایش میشم. قصدنصیت نداشتم.موفق باشی. |