|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 18 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ
مثل اینکه به سلامتی بحثا به نتیجه رسید دیگه.
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 18 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۶ ب.ظ
چه شلوغ پلوغه اینجااااااااااا ![]()
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Skyrim - 18 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۸ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: مثل اینکه به سلامتی بحثا به نتیجه رسید دیگه. نتیجه رو اعلام عمومی کنید استفاده کنیم
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 18 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۱ ب.ظ
ایشالا به میمنت و مبارکی!
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - NP-Cσмρℓєтє - ۱۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ب.ظ
ای واااااای حالا من چـــــــــــــی بپوشم؟؟!!
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 18 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ب.ظ
شام چی میدین؟ ![]() خانواده رو هم میتونیم بیاریم یا فقط خودم بیام؟ ![]()
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - reticent - 18 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ب.ظ
از این بحثای خاله زنکی در مورد شخصیت های معروف متنفرم اما امشب یه خبری اتفاقی به چشمم خورد که با دیدنش چشمم داشت از حدقه درمیومد! این یکی اصلاً تو باور من یکی نمی گنجید!!! _____________________ حمید گودرزی و همسرش که اینهمه ساله همه جا صحبت از عشق بینشون بود از هم جدا شدن!!! گفته: من عاشق خانومم بودم اما اون عاشق زندگی کردن تو ایران نبود و رفت. _____________________ به همین سادگی! تا جائی که یادمه خانواده خانم در خارج از کشور سکونت داشتن اما این خانم به خاطر عشقش به این آقا حمید ازدواج با اون و زندگی تو ایران رو انتخاب کرد. اما الآن بعد اینهمه سال نتیجه اونهمه عشق شده این ... یه زمانی عشقش و زندگی مشترکش رو به زندگی ایده آلش تو خارج ترجیح داد ... حالا هم زندگی در خارج رو به عشق و زندگی مشترکش ترجیح داد ... رفت ... به همین سادگی ... _____________________ بیا! اینم آخرو عاقبت ازدواج ... اونم با عشق ... _____________________ دیگه واقعاً به کی میشه اعتماد کرد؟
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 18 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: از این بحثای خاله زنکی در مورد شخصیت های معروف متنفرم اما امشب یه خبری اتفاقی به چشمم خورد که با دیدنش چشمم داشت از حدقه درمیومد! این یکی اصلاً تو باور من یکی نمی گنجید!!!دم خروس یا قسم حضرت عباس؟ ![]() من از سلبرتی های خوشم نمیاد (بدم هم زیاد نمیاد) برای همین نه میدونم حمید گودرزی متاهل بوده یا مجرد و نه میدونم زنش کیه نه اینکه رابطه اش با زنش چطوره. مخصوصا اون آخری که نشون میده شدید پیگیر هستید.
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - reticent - 18 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(18 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: از این بحثای خاله زنکی در مورد شخصیت های معروف متنفرم اما امشب یه خبری اتفاقی به چشمم خورد که با دیدنش چشمم داشت از حدقه درمیومد! این یکی اصلاً تو باور من یکی نمی گنجید!!!دم خروس یا قسم حضرت عباس؟ بله. بازم میگم. از این بحثای خاله زنکی بدم میاد. نگفتم که از اول بدم میومده! ضمناً بد اومدن من دلیل نمیشه که ازش بی خبر باشم. به ۳ دلیل: ۱) ازدواج این دو نفر برمیگرده به سالهائی که من عاشق مجله خوندن بودم! ۲) گاه به گاه که خسته ام میرم و سایتای مختلف رو با اخبار مختلفش از توافقات هسته ای گرفته تا فرار مالیاتی مسی و طلاق فلانی و بهمانی رو از نظر می گذرونم! بدون اینکه ذره ای برام مهم باشه و بخوام فکرمو مشغولش کنم! البته به جز بعضی اخبار که بخوام یا نخوام فکرمو به خودشون مشغول می کنن! ۳) به لطف خواهرِ از همه جا باخبرم که همه اخبار رو بخوام یا نخوام باید برام تعریف کنه تا بتونه راحت به زندگیش ادامه بده! __________________________ خسته نباشید!
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: بله. بازم میگم. از این بحثای خاله زنکی بدم میاد. نگفتم که از اول بدم میومده!سلامت باشید با تشکر از شما به جهت تلاشتون برای رفع شبهه پیش آمده.
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Behnam - ۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سلامت باشیدتازه نوشته بود واسه این مچگیری برا خودت پیتزا رستبیف بخر که ویرایش شده
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - reticent - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: سلامت باشیدتازه نوشته بود واسه این مچگیری برا خودت پیتزا رستبیف بخر که ویرایش شده آفرین! شما هم بابت این کارتون برای خودتون هر چی دوست داشتید بخرید! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۷ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: تازه نوشته بود واسه این مچگیری برا خودت پیتزا رستبیف بخر که ویرایش شدهمعرفی می کنم: سیستم مدیریت نسخه مانشت هستن (vesrion control مثل git). تمامی نسخه های قبلی پست ها رو از حفظ هستن. ![]()
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Behnam - ۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: آفرین! شما هم بابت این کارتون برای خودتون هر چی دوست داشتید بخرید!چشم اتفاقاً منتظر اجازه بودم
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - reticent - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ق.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۹ ق.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۰ ق.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: آفرین! شما هم بابت این کارتون برای خودتون هر چی دوست داشتید بخرید!چشم اتفاقاً منتظر اجازه بودم صادر شد! |