|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - jazana - 19 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۳۶ ق.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۶ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: ۱) ازدواج این دو نفر برمیگرده به سالهائی که من عاشق مجله خوندن بودم! یادش بخیر خانواده سبز. ما اونقدره مجله می خریدیم، مثل زامبی ها اول صفحه حوادث و بدبختی ملت رو می خوندم...---------------------------- منم نظرم رو بگم: قبل ازدواج به فکر طلاقش هم باشین
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - salam5 - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ ق.ظ
(۱۸ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۲ ب.ظ)hamideh1371 نوشته شده توسط: از این بحثای خاله زنکی در مورد شخصیت های معروف متنفرم اما امشب یه خبری اتفاقی به چشمم خورد که با دیدنش چشمم داشت از حدقه درمیومد! این یکی اصلاً تو باور من یکی نمی گنجید!!! برداشت من ولی اینجوریه قضیه اصن عشق و اینا نیست اون موقع که این آقا بازیگر رو بورسی بوده، خانمه باهاش ازدواج کرده الان که دیگه مطرح نیست، گذاشته رفته به همین ساده گی نتیجه: همسرتونو واسه آپشن های جانبی ش انتخاب نکنین، مخصوصا آپشن هایی که از دست رفتنشون به یه شب بنده |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - ریحان - ۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۸ ب.ظ
عشق مثه گله اب میخواد نور میخواد رسیدگی میخواد |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 19 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۶ ب.ظ
هر چقدر سن ازدواج می ره بالا تمایل به ازدواج کمتر و کمتر میشه نذارید خیلی سن ازدواجتون بره بالا |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - mrpking - 19 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۱ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۷ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: دو روزه دارم ۱۰ صفحه کامنت میخونم :| سلام. البته اینجوری که شما میگین هم نیس. دکتر که هیچ به کارشناسی هم راضی ایم ولی خب پیدا نمیشه. الان با اینکه میگن دختر خیلی زیاده ولی نمیدونم بازم چرا این دخترا حاضر به ازدواج نیستن. شاید باورتون نشه من و بخصوص دوتا هم اتاقیم مدتها دنبال همسر هستن و هنوز نتونستن از کسی اوکی بگیرن. یکی میگه مسافت راه. یکی میگه تفاوت فرهنگ ها. یکی میگه تعداد اعضای خانواده و خلاصه به همه چیز گیر میدن و شکر خدا درآمد هج داریم و اون دختر خانمها مشکلشون درآمد نبوده و چراکه کلی ویژگی مثبت رو بیخیال شده بودن و فقط به این مواردی که گفتم چسبیده بودن. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 19 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۱ ب.ظ)mrpking نوشته شده توسط: اون دختر خانمها مشکلشون درآمد نبوده و چراکه کلی ویژگی مثبت رو بیخیال شده بودن و فقط به این مواردی که گفتم چسبیده بودن.اگه درامدتون ثابت و معقوله شاید انتخاب هاتون معقول نبودن؟! آخه همه دوووشواری امثال من اینه ک دارمد ثابت و دفترچه بیمه ندارن
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - mrpking - 19 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۳۲ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۱ ب.ظ)mrpking نوشته شده توسط: اون دختر خانمها مشکلشون درآمد نبوده و چراکه کلی ویژگی مثبت رو بیخیال شده بودن و فقط به این مواردی که گفتم چسبیده بودن.اگه درامدتون ثابت و معقوله شاید انتخاب هاتون معقول نبودن؟! آخه همه دوووشواری امثال من اینه ک دارمد ثابت و دفترچه بیمه ندارن داداش درآمد ثابت دارم و بیمه هم هستم. به قول دوستم که همش میگه بختتو بستن. آخه خیلی ها میگن دخترا به پول و قیافه و این چیزا حساسن و اینا اوکی باشه و یه حد معقولی باشه مابقی حله و والا ما که هر چی دیدیم اون مشکلاتی که تو پست قبلی گفتمو در جواب میگن. نمیدونم باید چکار کرد. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Jooybari - 19 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ
(۱۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۲۹ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:(17 تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۴۰ ق.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: سلام. وقتتون بخیر.سلام؛ باز هم پیشنهاد میکنم اون جلسات رو دنبال کنید. بهترین انتخاب، به معنی انتخاب یک فرد عالی نیست! به معنی خوب انتخاب کردن همزمان با خوب انتخاب شدنه. روش سنتی ارجعیت داره ولی باید یک سری مواردی اصلاح بشه تا جلوی یک سری موارد مشکل ساز گرفته بشه. شیوه دوم که کلا مشکل داره. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۵ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: اگه درامدتون ثابت و معقوله شاید انتخاب هاتون معقول نبودن؟! آخه همه دوووشواری امثال من اینه ک دارمد ثابت و دفترچه بیمه ندارناینها خان های اوله تازه. خان بعدش ماشینه. هنوز راه زیاد داری!
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - so@ - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۸ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:ویلا شمالو جنوب رو یادتون رفت و انداختن یه دستگاه آپارتمان برای پشت قباله دخترخانم هم تهیه کنید(19 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: اگه درامدتون ثابت و معقوله شاید انتخاب هاتون معقول نبودن؟! آخه همه دوووشواری امثال من اینه ک دارمد ثابت و دفترچه بیمه ندارناینها خان های اوله تازه. خان بعدش ماشینه. هنوز راه زیاد داری! کاربر crevice راه تو را میخواند
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blx - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۱ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۲۶ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: هر چقدر سن ازدواج می ره بالا تمایل به ازدواج کمتر و کمتر میشه نذارید خیلی سن ازدواجتون بره بالاحالا که رفته بالا! بگو چجوری بیاریمش پایین ![]() ![]() ![]() ![]() (۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۳۷ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: ...واقعا چه چیزی میتونه ضامن خوشبختی زندگی مشترک یه دختروپسر باشه؟ مساله این است
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینها خان های اوله تازه. خان بعدش ماشینه. هنوز راه زیاد داری! Sleepyینی نمیشه جاش یه مقاله ISI بدم؟! ![]() (۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۸ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: ویلا شمالو جنوب رو یادتون رفت و انداختن یه دستگاه آپارتمان برای پشت قباله دخترخانم هم تهیه کنید Smileخب ماشین رو حالا اوکی، میشه یکاریش کرد اما واسه ویلا و اپارتمان دگ شرمنده حضار مجلس میشیم ![]() (۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴ ب.ظ)Jooybari نوشته شده توسط: بهترین انتخاب، به معنی انتخاب یک فرد عالی نیست! به معنی خوب انتخاب کردن همزمان با خوب انتخاب شدنه.مرسی؛ با این جمله خیلی موافقم.اما عمل کردن بهش اصن راحت نیست! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۳ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۱۹ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:مقاله ISI رو میشه سوار شد؟!(19 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۰۵ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: اینها خان های اوله تازه. خان بعدش ماشینه. هنوز راه زیاد داری! Sleepyینی نمیشه جاش یه مقاله ISI بدم؟! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - karbar - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۳۲ ب.ظ)mrpking نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۲۲ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط:(19 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۱ ب.ظ)mrpking نوشته شده توسط: اون دختر خانمها مشکلشون درآمد نبوده و چراکه کلی ویژگی مثبت رو بیخیال شده بودن و فقط به این مواردی که گفتم چسبیده بودن.اگه درامدتون ثابت و معقوله شاید انتخاب هاتون معقول نبودن؟! آخه همه دوووشواری امثال من اینه ک دارمد ثابت و دفترچه بیمه ندارن آفرین خوبه که یکی از آقایون اومدن و تجربه عملیشونو به اشتراک گذاشتن ![]() دقیقا برخلاف تصور آقایون و خانواده هاشون و این جک هایی که متاسفانه باب شده، نتنها دختر زیاااد نیست که بلکه دختری که با شرایط فعلی خیلیییییی مشتاق باشه خیلی نیست. و اگر هم در این دایره کسی پیدا بشه احتمال خوبی وجود داره که هم کفو نباشه. و من اینو زیاد دیدم که تا پای عمل و خواستگاری رفتن نیفته خیلی از آقایون تو این توهم دختر زیاد و گزینه های متنوع و اینا به سر می برن! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 19 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۶ ب.ظ
(۱۹ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۱ ب.ظ)karbar نوشته شده توسط: آفرین خوبه که یکی از آقایون اومدن و تجربه عملیشونو به اشتراک گذاشتنشما این آمارتون رو از کجا دارید؟ |