|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: لینک مقاله رو بده ببینمیکی از نقد ها یه جوابی بود تو quora که طرف میگفت نفر اول مانگو تو SO بوده. typescript رو یادت رفت! دو روز دیگه که انگیولار ۲ اومد اون رو هم باید یاد بگیری. ![]()
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:(23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۰ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: لینک مقاله رو بده ببینمیکی از نقد ها یه جوابی بود تو quora که طرف میگفت نفر اول مانگو تو SO بوده. انگولار ۲ یاد نمیگیرم ، به جاش میرم سمت react و این چیزا ... شایدم رفتم سبزی فروش شدم ،خدا رو چه دیدی ... |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۶ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: انگولار ۲ یاد نمیگیرم ، به جاش میرم سمت react و این چیزا ...یه چیز دیگه هم اینه که یه کار خاص رو انجام بدی. فول استک نباش خوب. چه کاریه اصلا فول استک بودن (به سبک فردوسی پور ).تایپ اسکریپت به هر حال لازم میشه. خیلی ترندیه! |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Riemann - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۹ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: یه چیز دیگه هم اینه که یه کار خاص رو انجام بدی. فول استک نباش خوب. چه کاریه اصلا فول استک بودن (به سبک فردوسی پوراین حرفتو شدیدا قبول دارم ! متاسفانه من دیر به این نتیجه رسیدم ... الان که تصمیم دارم چند سال اینده رو بشم frontend developer ... ولی سبزی فروشی هم شغل بدی نیست .. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ
خارج از شوخی، بعضی آهنگا بد جور آدمو به عمق تفکر ب عشق نداشته ش فرو میبره
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۶ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۴ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: این حرفتو شدیدا قبول دارم ! متاسفانه من دیر به این نتیجه رسیدم ...من یه رویکردی دارم تو این زمینه: زمینه کاری من یه چیزه اما در وقت آزاد خودم از سر کنجکاوی به چیزای دیگه هم ناخونک میزنم.
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ق.ظ
[quote='blackhalo1989' pid='414717' dateline='1468351704']='14 شما هنوز پسر رو نیدید از کجا میدونید حقوقش چقدرh اون اشنامون که معرفی کرده گفته دیگه اینارو خیلی ساله ک میشناسه تاییدشون کرده |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: اون اشنامون که معرفی کرده گفته دیگه اینارو خیلی ساله ک میشناسه تاییدشون کردهچطوریه که اون آشناتون تاییدش کرده اما نمیدونید اخلاقش چطوره یا پسر سالمی هست یا نه؟ آشناتون تو خیلی سال فقط حقوقشمو فهمیده؟ از هر زاویه ای که نگاه می کنم قضیه مشکوکه! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - pezhman.m-AI - 23 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۳ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: معلومه شکست عشقی خورده و دلش خیلی شکسته هست. با کمال احترام؛ حیفه واژه ی عشق نیست که در کنار این کلمات و صفات منفی آورده بشه؟ به قول یه بزرگی، عشق هرگز با شکست مواجه نمیشه، اگر بشه قطعا عشق نبوده؛ توهم عشق بوده. من خودم قبلا یه عشق داشتم و به سرانجام نرسید. اما هرگز نگفتم شکست عشقی خوردم، فقط گفتم عشقم به سرانجام نرسید. چنانت دوست میدارم که وصلم دل نمیخواهد ؛ کمال دوستی باشد مراد از دوست نگرفتن مراد خسرو از شیرین کناری بود و آغوشی ؛ محبت کار فرهادست و کوه بیستون سفتن مشرف الدین سعدی شیرازی(ره) |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - virtual girl - 23 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۶ ق.ظ
(۲۲ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۲۷ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: حالا که مجدد بحث ازدواج شده ، این اهنگ را بذارید بخونه.دلتون برای نیمه گمشدتون تنگ بشه یاد توئیت یکی از دوستام افتادم که نوشته بود : خطاب به نیمه گمشده ام عرض میکنم که کور ! من اینجام :-))))))) |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:نه گفته پسرخوبیه وتعریف کرده ازش...منکه ندیدمش نمیشناسمش خودم باید پسرو ببینم وبرخوردکنم که بفهمم پسر درست و سالمیه به این حرف های دیگران نمیشه تکیه کرد وتحقیق بایدرفت خانوادم چون نمیشناسن فعلا جواب ندادن پدرم هرکسی رو راه نمیدن.(23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: اون اشنامون که معرفی کرده گفته دیگه اینارو خیلی ساله ک میشناسه تاییدشون کردهچطوریه که اون آشناتون تاییدش کرده اما نمیدونید اخلاقش چطوره یا پسر سالمی هست یا نه؟ آشناتون تو خیلی سال فقط حقوقشمو فهمیده؟ بابام هنوز تحقیقم نرفتن فکرکنم بابام دیگه میخوان منو ترشی بندازن![]() ![]() چرامشکوک ینی پسره مشکل داره؟ اینگونه هست که ما نیز هنوز عروس نشدیم هرکدوم یه مشکل : )))) (۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۱ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: با کمال احترام؛عشق...و ..عشق...و ..عشق.... این حرفم مربوط به عشق دوطرفس...عشق اگه واقعا حقیقی باشه.. به سرانجام میرسد حتی اگر جلو روت پرازموانع عبور از دریا و کوه وسنگ... باشد... اینکه عشقم به وصال و سرانجام نرسید و این حرفا همه حرفه ادم خودش بخواد قطعا میرسه.... اصلا نمیتونم اینو هضم کنم یه پسر میگه عاشق بودم نرسیدم بهش.. متنفرم که میگن نرسیدم بهشواینا. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - yagmur0022 - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ق.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۳ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط:آفرین بهت گل گفتی....(23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۸ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:نه گفته پسرخوبیه وتعریف کرده ازش...منکه ندیدمش نمیشناسمش خودم باید پسرو ببینم وبرخوردکنم که بفهمم پسر درست و سالمیه به این حرف های دیگران نمیشه تکیه کرد وتحقیق بایدرفت خانوادم چون نمیشناسن فعلا جواب ندادن پدرم هرکسی رو راه نمیدن.(23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۷ ق.ظ)Menrva نوشته شده توسط: اون اشنامون که معرفی کرده گفته دیگه اینارو خیلی ساله ک میشناسه تاییدشون کردهچطوریه که اون آشناتون تاییدش کرده اما نمیدونید اخلاقش چطوره یا پسر سالمی هست یا نه؟ آشناتون تو خیلی سال فقط حقوقشمو فهمیده؟ انصافا پسرا وقتی میگن نرسیدم...برای من مسخرس. اون تلاش و جنگی که ما دخترا در وصال عشق داشتیم رو شماها داشتین...شکست عشقی وجود نداشت اصلا .... |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - gogooli - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ق.ظ
یک رابطه دو طرفه است یک نفر نخواهد نمی شه حالا چه دختر باشه چه پسر. یک چیزی هم هست که اگه به طرف وابسته بشی معمولا ازت فرار می کنه. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - saeidkhan - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ب.ظ
کیا تا حالا عاشق شدن؟ اولیش خودم |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - Menrva - 23 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۷ ب.ظ
(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۰ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: به درک ک کسی دوسم ندارهخلییی خوب بود حرفتتتت منم به خودم همیینو میگم حس خوبیه =))(۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۴ ق.ظ)yagmur0022 نوشته شده توسط: آفرین بهت گل گفتی....واقعا اینقدرمسخرس ک نگو متنفرم واقعا متنفرررررررررر واقعااا دقیقاقشنگ گفتی.. ... بعضی پسراهستن واسه رسیدن ب عشقشون هزاران کارمییکننو حتی خودکشییم میکنن تا برسن بهش ...والا بوخوداااا (۲۳ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۵۱ ق.ظ)gogooli نوشته شده توسط: یک رابطه دو طرفه است یک نفر نخواهد نمی شه حالا چه دختر باشه چه پسر.کاملا همینطوره.. [ |