|
|
روزتون مبارک - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
|
روزتون مبارک - masume_ml - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۱ ب.ظ
سلام دستان مانشتی روز دانشجو رو به دانشجویان عزیز دانشجویان دیروز دانشجویان امروز و دانشجویان فردا تبریک میگم. |
|
روزتون مبارک - Eternal - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۱۹ ب.ظ
دست از طلب ندارم تا کام من برآید / یا تن رسد به مدرک یا جان ز تن در آید دانش آموز دیروز ، دانشجوی امروز و بیکار فردا روزت مبارک!
|
|
RE: روزتون مبارک - SaMiRa.e - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۰ ب.ظ
ترم زندگیتون بی مشروطی ، لحظه هاتون همیشه پاس ، سایه حذف از زندگیتون دور ، ومعدل شادیتون ٢٠ باد ![]() من هم روز دانشجو را به تمام دوستان مانشتی تبریک میگم . |
|
روزتون مبارک - sir_ams - 15 آذر ۱۳۹۱ ۰۹:۵۸ ب.ظ
روزتون مبارک |
|
روزتون مبارک - maryami - 15 آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۴۹ ب.ظ
منم تبریک میگم دوستان همراه با آرزوی موفقیت |
|
روزتون مبارک - esi - 15 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۴ ب.ظ
منم به همه دانشجوها روزشون رو تبریک میگم با آرزوی موفقیت روز افزون در تمامی عرصه ها علی الخصوص تویه تحصیل و درس |
|
روزتون مبارک - انرژی مثبت - ۱۵ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ
تعریف دانشجو: موجودى نحیف، عصبى، بى پول که از تخم مرغ، گوجه (البته مربوط به قبل از زمان گرونی ) تغذیه می کند و دشمنى عجیبى با کتاب دارد. ![]() ![]() صفایی ندارد ارسطو شدن، خوشا پر کشیدن پرستو شدن، تو که پر نداری پرستو شوی، بنشین درس بخون تا ارسطو شوی ![]() روز دانشجو را به همه دانشجویان عزیز تبریک میگم
|
|
RE: روزتون مبارک - Parva - 16 آذر ۱۳۹۱ ۱۲:۵۴ ق.ظ
همیشه هستند کسانی که نمی خواهند پرواز تو را ببینند تو به پرواز فکر کن نه به آنها…. روزت مبارک دانشجو ![]() شعر طنز تقدیم به مانشتی های عزیز ![]() بر در دانشکده ای رفتم دوش دیدم دوهزار لیسانسه ی کوزه به دوش هر یک به زبان حال با من گفتند این کوزه بگیر و مدرکت بنداز توش ! |
RE: روزتون مبارک - eris229 - 16 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۵ ق.ظ
(۱۵ آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: صفایی ندارد ارسطو شدن، ![]() ![]() ![]() خدا کنه آخرش بالاخره یا پرستو باشه یا ارسطو! من هم روز دانشجو رو به همه تبریک میگم. |
روزتون مبارک - هاتف - ۱۶ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۰۵ ق.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۴ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: روز دانش آموز و روز دانشجو و روز معلم روزایی هستن که درشون یکی از این سه قشر را کشتند.حیف اینجا دکمه منفی نیست، باید یه منفی بگیری رئیس ![]() این طور نگاه کنید که امروز روز بزرگداشت اون همه دانشجویی هست که کشته شدند، که همه بشینند فکر کنند اونها کی بودند، جهان بینی شون چی بود و برای چی کشته شدند، اینکه اون روز فراموش نشه. روز پزشک باید یک الگوی خوب پزشک ایرانی یادآوری بشه روز معلم یک الگوی خوب معلم همینطور روز دانشجو حرف تولد و شهادت نیست |
|
RE: روزتون مبارک - Adel01 - 16 آذر ۱۳۹۱ ۱۱:۵۷ ق.ظ
ازامروز تا ۲۰ بهمن دیگه هرروز روز پشت کنکوری هاست ، قدر هر روزتون را بدونید وفقط درس بخونید ونگران هیچی نباشید اگه یه موقع خدای نکرده زبانم لال پشت کنکور آن روز میشه روز رسمی پشت کنکوری ها .
|
|
RE: روزتون مبارک - Parva - 16 آذر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۶ ب.ظ
[attachment=8297] |
|
روزتون مبارک - mfXpert - 16 آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ
روز دانشجو خلاصه شده در اینکه تو این روز تو سلف دانشگاه به جای ناهار معمول و هر روزه، یه ناهار بهتر میدن. فقط همین |
روزتون مبارک - هاتف - ۱۶ آذر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۴ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۱ ۱۰:۲۹ ق.ظ)Fardad-A نوشته شده توسط: بنظرم یه خرده ایراد داره این نامگذاری .ولی بیخیال. روز دانشجو مبارک.بله خب بیخیال، چون این بحث کش پیدا می کنه و حاشیه داره، یه سری که باززززز منو نپیچوندید و دیدمت آقای رئیس، می تونیم کلی کشتی بگیریم باهم
|
روزتون مبارک - Eternal - 16 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۱۲ ب.ظ
(۱۶ آذر ۱۳۹۱ ۰۳:۱۳ ب.ظ)mfXpert نوشته شده توسط: روز دانشجو خلاصه شده در اینکه تو این روز تو سلف دانشگاه به جای ناهار معمول و هر روزه، یه ناهار بهتر میدن. فقط همین تو دانشگاه قبلی ما (کاردانی) که تک جنسیتی بود ، اصلا عشق و حال بود روز دانشجو..... غذا ماهی سوخاری ، سوپ، (البته هفته ای یه بار این غذا هارو داشتیم)، میوه،موز میدادن( روزای دیگه میوه یا سیب بود یا نارنگی یا خیار) ، بعد نوشابه و شیرینی و کارت تبریک هم میدادن. یه بار هم به کل دخترای دانشگاه شال هدیه دادن ، یادش بخیر |