|
|
آیا ویندوز۸ نسخه ۶۴ بیتی دارد ؟ - نسخهی قابل چاپ |
|
آیا ویندوز۸ نسخه ۶۴ بیتی دارد ؟ - ۱-۱ - ۰۷ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۵۳ ب.ظ
سلام من میخولستم ویندوز۸ رو رو سیستمم نصب کنم که باید ۶۴ بیتی باشه آیا ویندوز ۸ نسخه ۶۴بیتی داره؟ واینکه کرک شده هست و نرم افزارهایی که رو ویندوز۷ نسخه ۶۴بیتیش نصب میشده رو ویندوز۸ ، ۶۴بیتی هم نصب میشه یا نرم افزارهای ۸ مخصوصن؟ |
|
ویندوز۸ - one hacker alone - 08 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۱ ق.ظ
سیستم های خانگی از xp به بعد نسخه ۶۴ داشتن پس ۸ هم داره کرکش هم باید باشه چون معماری سیستم عامل ها یکی هست و تفاوت خیلی کمی داره نباید مشکل خاصی داشته باشه مگه اینکه برنامه خاصی باشه مخصوص هم نیست پیشنهاد من اینه که روی ماشین های مجازی سیستم عامل های مختلف رو نصب کنید linux -BSD-mac osx-win98-dos تا با همه اشنا بشید |
|
RE: ویندوز۸ - Amir V - 08 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ
سلام. بله ۸ هم نسخه ۶۴ بیتی داره. درمورد نرم افزاراش باید بگم بله اونایی که روی ۷ نصب میشن روی ۸ هم نصب میشن. اما یه نکته ای هست. ویندوز ۸ محیطی داره به نام Metro که اونجا میتونی Application هات رو Run کنی. حالا نکتش اینه که فقط نرم افزارایی رو میتونی توی اون محیط اجرا کنی که واسه ی همون محیط طراحی و ساخته شده باشن. مثلا Internet Expolrer خودش روی ۸ داره و توی Metro هم اجرا میشه. ولی اگه نسخهی عادیش رو نصب کنی، دیگه از توی اون محیط Metro اجرا نخواهد شد و از محیط عادی ویندوز باید اجراش کنی. در مورد کرک هم لینکش رو گذاشتم دانلود کن: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: ویندوز۸ - ۱-۱ - ۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۵۶ ق.ظ
(۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام.ممنون امیر عزیز. به نظر شما ویندوز۷ بهتره یا ویندوز۸؟ از کدومش راضی هستید؟ (۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۰:۴۷ ق.ظ)Amir V نوشته شده توسط: سلام.ممنون امیر عزیز. به نظر شما ویندوز۷ بهتره یا ویندوز۸؟ از کدومش راضی هستید؟ معذرت میخوام جناب امیر پنجره کرک باز میشه چیزی برای دانلود نداره؟؟ |
|
ویندوز۸ - Amir V - 08 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ ق.ظ
من که از ویندوز ۷ استفاده میکنم. از ۸ خوشم نمیاد کلا. به نظرم خیلی سوسولی و جیگولیه. فقط واسه اینکه تو تدریس نیاز داشتم رفتم سمتش. راهنمای کرک ویندوز ۸: Microsoft Windows 8/Server 2012 KMS Activator 120829
*** Activation Instructions *** ۱/ RUN AS ADMINISTARTOR right click on the .exe – click on Run As Administrator ۲/ CLICK ON INSTALL / UNINSTALL WINDOWS 8 ۳/ When command Prompt Opens and Askes to PRESS Y / N JUST PRESS Y AND THAT’S ALL. IT WILL ACTIVATE IT BY ITSELF (IT SHOULD SAY ACTIVATION SUCCESSFUL PRESS OK AND OK AGAIN, AND THEN ON COMMAND PROMPT IT WILL SAY THAT IT WILL RESTART – so LET IT RESTART BY ITSELF) ۴/ IT WILL THEN RESTART ۵/ Window 8 has been ACTIVATED Forever This Activator Works With All Version of Windows 8. Windows is Update-able as normal Download: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. Password for the RAR file: ldomancic |
|
ویندوز۸ - omid.n1990 - 08 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۵:۵۴ ب.ظ
اگه از لحاظ ظاهری مد نظرتون هست که ویندوز ۸ با ویندوز ۷ تفاوت آنچنانی نکرده. وقتی تو صفحه دسکتاپ و سایر بخش ها هستید تقریبا همون محیط ۷ هست که کمی زمخت تر شده! و خیلی ها با دیدن محیط دسکتاپ و بخش های مختلف متوجه نمیشن که ویندوز ۸ یا ۷ نصب هست! فقط صفحه استارت و محیط Metro هست که به نظرم من طراحی مناسب و جالبی داره (سلیقهی اشخاص میتونه متفاوت باشه) افزایش سرعت ویندوز ۸ نسبت به ۷ هم مخصوصا اولا که کار می کنید کاملا براتون مشهوده از جمله سریع لود شدن ویندوز و خاموش کردن اون از لحاظ امنیت هم که قطعا ۸ بهتر هست. و در ضمن بی شک شما و همگی بالاجبار روزی به سمت ویندوز ۸ کوچ میکنید حالا ممکنه امروز یا حتی چند سال دیگه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره |
|
ویندوز۸ - banafshe - 08 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۶:۲۷ ب.ظ
سلام من یه لب تاپ خریدم که روش ویندوز ۸ نصبه متاسفانه برای فعال کردن آفیس ، product key میخواد که من هرچی میگردم پیدا نمی کنم کسی می تونه کمکم کنه؟ پیشاپیش ممنون |
|
ویندوز۸ - one hacker alone - 09 اردیبهشت ۱۳۹۲ ۰۴:۰۲ ق.ظ
سلام این برای office هست مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. در مورد ۷ or 8 or xp or باید بگم xp که ۷و۸ در مهندسی نرم افزار پس رفت داشتن نه پیشرفت (کاری به امنیت و سرعت و معماری هسته نداریم مشکلات بزرگی که تو این دو نسخه بوجود اومده قابلیت سرچ اونه که به هم ریخته و بد تر شده و........ |