تالار گفتمان مانشت
استفاده از مدادنوکی(اتد) یا مدادمعمولی؟ (برای پرکردن پاسخنامه سرجلسه کنکور اصلی) - نسخه‌ی قابل چاپ

استفاده از مدادنوکی(اتد) یا مدادمعمولی؟ (برای پرکردن پاسخنامه سرجلسه کنکور اصلی) - pooyaa - 15 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۰۵ ب.ظ

سلام

ببخشید آیا میشه از مدادنوکی بجای مداد معمولی برای پرکردن پاسخنامه استفاده کرد؟
من سر همه ی آزمونهای آزمایشی کارشناسیم و چه الان(ارشد) از اتد برای پرکردن پاسخنامم استفاده میکنم و مشکل خاصی نداشتم

آیا سرجلسه کنکوراصلی هم از اتد برای پرکردن پاسخنامه استفاده کنم یا از مدادمعمولی؟

ومن که همیشه سرکنکورهای آزمایشی از اتد استفاده میکنم و هیچ مشکلی نداشتم پس چرا میگن از مداد معمولی برای پرکردن پاسخنامه استفاده کنید!!؟

RE: استفاده از مدادنوکی(اتد) یا مدادمعمولی؟ (برای پرکردن پاسخنامه سرجلسه کنکور اصلی) - aatwo - 15 دى ۱۳۹۲ ۰۵:۴۸ ب.ظ

آخه این سوالهای کودکانه چیه خوب با مداد شمعی پر کنBig Grin

بخاطره اینکه اگه پاک کردی جای اثر مداد کمتر بمونه

RE: استفاده از مدادنوکی(اتد) یا مدادمعمولی؟ (برای پرکردن پاسخنامه سرجلسه کنکور اصلی) - masoud67 - 15 دى ۱۳۹۲ ۰۶:۵۵ ب.ظ

از هر چه بگذری قلم و دوات چیز دیگه ایه
من خودم واسه حل کردن اتد استفاده میکنم و فقط واسه پر کردن پاسخنامه از مداد استفاده میکنم. اینجوری دیگه هی لازم نیست سر مداد رو تیز کنم و بتراشم. سرعت هم بالاتر میره.
از من میشنوی با مداد پر کن چون هیچی تو این سنجش مثل آدمیزاد نیست

RE: استفاده از مدادنوکی(اتد) یا مدادمعمولی؟ (برای پرکردن پاسخنامه سرجلسه کنکور اصلی) - hoomanab - 16 دى ۱۳۹۲ ۱۲:۱۳ ق.ظ

دوست عزیز اگه از نظر تاکتیکی ( Big Grin ) بخوام واست بگم، وقتی دوتا مداد دسته هم تمرکزت کم میشه، با این که خودت متوجه نمیشی، هم وقتت گرفته میشه. با قسمتی از نوک مداد که ساییده شده پاسخ نامه رو پر کن. نوک مرغوبم بخر که جاش زیاد نمونه.

Sent from my SM-T210R using Tapatalk