![]() |
۶۰ معماری کامپیوتر - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ |
۶۰ معماری کامپیوتر - M4$0UD - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۴:۲۷ ق.ظ
[attachment=15889] اینم از رتبه من .خدا را شکر. احتمال این که روزانه تهران بیارم هست دیگه؟ پ.ن: نخیر دلم الکی خوش بود ![]() ![]() البته خدا رو شکر شریف شبانه هم خوبه، باید کار کنم پولش رو در بیارم. [attachment=16651] |
۶۰ معماری کامپیوتر - Samy - 22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۹:۰۱ ق.ظ
تبریک میگم، تهران رو نیاری امیرکبیر قبولی.بهر حال امیدوار باش |
RE: 60 معماری کامپیوتر - سودابه م - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ
جناب هم تراز و هم رتبه!!! اینو ببینین مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ان شاالله که صحت داره |
RE: 60 معماری کامپیوتر - M4$0UD - 24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۷ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط: جناب هم تراز و هم رتبه!!! اینو ببینین ![]() |
RE: 60 معماری کامپیوتر - سودابه م - ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۶ ب.ظ
(۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۸:۱۷ ب.ظ)M4$0UD نوشته شده توسط:(24 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۲۹ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط: جناب هم تراز و هم رتبه!!! اینو ببینین واااااااای تو رو خدا اینقد به من استرس وارد نکنین ![]() ![]() |
۶۰ معماری کامپیوتر - M4$0UD - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۴۶ ب.ظ
آپدیت شد ![]() |
۶۰ معماری کامپیوتر - azarakhsh1986 - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ
سلام ! چه میلیمتری از تهران رد ۳۸-۳۹ و شبانه شریف۲۲-۲۲ قبول شدی !!!!!!! :-S ![]() ![]() |
RE: 60 معماری کامپیوتر - M4$0UD - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: سلام !سلام آذرخش آره می بینی تو را خدا!! ![]() |
۶۰ معماری کامپیوتر - azarakhsh1986 - 09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۲۹ ب.ظ
إإإإ راست میگیاااا پس خیلی دیگه دقیق کار کردی ! از این به بعد بهت میگیم شریف قاپ ![]() ![]() |
RE: 60 معماری کامپیوتر - سودابه م - ۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)M4$0UD نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: سلام !سلام آذرخش دروغ نگین منم قبول شدم پس شما اولین و آخریش نبودی |
۶۰ معماری کامپیوتر - azarakhsh1986 - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۰۶ ق.ظ
إإإ یعنی ۱میخوان ۲ تا میبرن ؟ !! ![]() سردرنمیارم از این ظرفیتا !!!؟؟؟ :-؟؟ |
RE: 60 معماری کامپیوتر - Falcon - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ
(۰۹ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)M4$0UD نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: سلام !سلام آذرخش شما هم شبانه شریف ؟ |
RE: 60 معماری کامپیوتر - سودابه م - ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)M4$0UD نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: سلام !سلام آذرخش نه منکه تو کارنامه سبزم شبانه شریفو قول شده بودم:دی الان که میرم روزانه امیرکبیر ان شاالله ![]() اصلا چیز عجیبی نیست اگه ما یک جا قبول میشدیم حتی شبانه شریف که یک نفر ظرفیت داشت.انتخاب رشته منو و ایشون کاملا موازی بررسی میشه ولی من روزانه هارو بالاتر از شبانه ها زده بودم اونم به خاطر مشکلات خوابگاه و اینا |
RE: 60 معماری کامپیوتر - Falcon - 10 شهریور ۱۳۹۳ ۰۵:۳۹ ب.ظ
(۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۰۳:۵۷ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط:(10 شهریور ۱۳۹۳ ۱۲:۲۹ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۱۲ ب.ظ)M4$0UD نوشته شده توسط:(09 شهریور ۱۳۹۳ ۰۹:۵۷ ب.ظ)azarakhsh1986 نوشته شده توسط: سلام !سلام آذرخش کارنامه سبز دیگه چیه ؟ چیز جدیدی گزاشتن سایت سنجش؟ ![]() |
RE: 60 معماری کامپیوتر - سودابه م - ۱۰ شهریور ۱۳۹۳ ۱۱:۴۸ ب.ظ
کارنامه سبز دیگه چیه ؟ چیز جدیدی گزاشتن سایت سنجش؟ ![]() [/quote] کارنامه نهاییمونه الان رو سایته البته شما احتمالا یه انتخاب کردی همونم قبول شدی برا ماهاست که چندتا انتخاب داشتن:دی |