|
|
اندازه فیلد tag - نسخهی قابل چاپ |
|
اندازه فیلد tag - mmamadi49 - 11 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۱۲ ق.ظ
سلام در یک کش مستقیم با ۱۲۸ بلاک ، حافظه ۱۶k بلاک و هر بلاک ۱۶ کلمه فیلد tag چند بیتی هستش ؟ سه بیتی یا هفت بیتی ؟ |
|
RE: اندازه فیلد tag - Hamid_0311 - 11 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۲۷ ق.ظ
با سلام دوست عزیز حافظه ۱۶ k پس برابر با ۲^۴*۲^۱۰ =۲^۱۴ پس ادرس های که تولید میشه ۱۴ بیتی اندازه بلاک یا همون اندازه هر کلمه ۱۶ هست یعنی ۲^۴ پس ۴ بیت برای کلمه لازم میمونه ۱۰ تای دیگه خوب توی سوالتون گفتین یک کش مستقیم با ۱۲۸ بلاک که میشه همون ۲^۷ یعنی کلا توی کش ما ۱۲۸ تا بلاک داریم پس ۷ بیت هم برای بلاک کش میره میمونه چند بیت؟ ۳ بیت پس تگ ۳ بیت هست دقت کنید اگر بگیم اندازه حافظه کش ۱۲۸ هست اون وقت تعداد بلاک های که توی کش جا میشه برابر با ۲^۷ تقسیم بر ۲^۴ که میشه ۲^۳ پس برای تعداد بلاک های کش ۳ بیت لازمه که ۷ بیت میمونه که میشه مال تگ ولی چون گفتین حافظه کش میتونه ۱۲۸ بلاک توی خودش جا بده میشه همون قسمت اولی یعنی ۳ بیت موفق باشید.
|
|
RE: اندازه فیلد tag - mmamadi49 - 11 دى ۱۳۹۳ ۰۳:۳۷ ق.ظ
از پاسختون ممنونم منم میگم ۳ بیته اما این پاسخ موسسه نصیــــــــــــــــــــــــــــــــر منو به شک انداخت ، اشتباه حساب کرده درسته؟
|
|
RE: اندازه فیلد tag - Hamid_0311 - 11 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ق.ظ
درسته دوست عزیز پاسخی که تو عکس نوشتین درسته من حواسم به کلمه بلاک نبود اثرات اخر شب جواب دادن همین بی دقتی هاست ![]() ببینید داره میگه حافظه هم ۱۶k بلاک هست یعنی بلاک بندی شده است خوب اینکه میشه ۲^۱۴ و اینکه اندازه هر بلاک هم ۱۶ هست پس کل کلماتی که توی حافظه هست میشه ۱۶K * 16 که میشه همون ۱۸ بیت پس ادرس های که cpu ایچاد می کنه ۱۸ بیتی که ۱۱ بیت توی همون توضیح مشخص کردم پس باقیمانده هم میشه ۷ بیت حافظه هم مثل همون هست اگر نوشته بودن ۱۶k کلمه اون وقت میشد ۳ بیت ولی چون اندازه بلاک بندی شده اش را نوشته باید در اندازه کلمه هم ضرب بشه تا تعداد کلمات حافظه مشخص بشه و ببینیم چند بیت لازم هست بازم معذرت میخواهم بابت بی دقتیم
|
RE: اندازه فیلد tag - mmamadi49 - 11 دى ۱۳۹۳ ۱۲:۲۳ ب.ظ
(۱۱ دى ۱۳۹۳ ۱۰:۱۱ ق.ظ)Hamid_0311 نوشته شده توسط: درسته دوست عزیز پاسخی که تو عکس نوشتین درسته من حواسم به کلمه بلاک نبود اثرات اخر شب جواب دادن همین بی دقتی هاستخواهش میکنم ، منم آخر شب هنگ کرده بودم بین سه و هفت شک کردم بله شما درست میگین باید حافظه رو بصورت کلمه ای ببینیم تا مشخص بشه آدرسهای حافظه چند بیتی هستن. |