|
|
راهنمایی - نسخهی قابل چاپ |
|
راهنمایی - mosi70 - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ
سلام بنظر شما چه دروسی رو واسه ارشد ۹۲ بخونم . میخوام شروع کنم نمیدونم از چی شروع کنم؟ |
|
راهنمایی - LieutenantAli - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ
باید دل و به دریا بزنی و شروع کنی. نمیدونی از چی شروع کنی. فقط مراجع رو مطالعه کردی و دیدی مثلا تو درس معماری کامپیوتر فلام کتاب کتاب خوبی هست. بعدش میمونی چطوری بخونم. بهتره شروعه کنی از هر چی. یه مدت ۵-۱۰ اصلا همینطوری بخونی از این کتب هرچی که داری . بعدش یواش یواش تمرکزت که جمع شدی منابع خوب رو پیدا میکنی و با سازماندهی درس میخونی. |
RE: راهنمایی - azad_ahmadi - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ)mosi70 نوشته شده توسط: سلام بنظر شما چه دروسی رو واسه ارشد ۹۲ بخونم . میخوام شروع کنم نمیدونم از چی شروع کنم؟ دوست عزیز می توانید برای راهنمایی شروع به خواندن در تاپیک زیر بحث رو ادامه بدید: نرم افزار : مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. آی تی: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. ------------------------------------------------------------------------------------------------- نقل قولی بود از "خانم انرژی مثبت" ![]()
|
|
RE: راهنمایی - mosi70 - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ
کتابهای پوران پژوهش رو دارم و سیستم عامل و معماری و طراحی الگوریتم هوش ازکدوم شروع کنم یا اول ریاضیات رو بخونم |
راهنمایی - esisonic - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ق.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ)mosi70 نوشته شده توسط: کتابهای پوران پژوهش رو دارم و سیستم عامل و معماری و طراحی الگوریتم هوش ازکدوم شروع کنم یا اول ریاضیات رو بخونماز هر نوع درس یکی رو انتخاب کن تعداد دروس کمتر از ۳ درس نشه بعد برنامه بریز و بشین کتاب ها رو بجو!! |
راهنمایی - fatima1537 - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ
(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ)mosi70 نوشته شده توسط: سلام بنظر شما چه دروسی رو واسه ارشد ۹۲ بخونم . میخوام شروع کنم نمیدونم از چی شروع کنم؟مسلما تاجایی که ممکنه درسی را حذف نکن شاید توی کنکور سئوالاتش ساده اومد میتونید با ۱ درس ساده شروع کنید و در کنارش یک درس مشکل تر را هم شروع کرد.تا خیلی خسته تون نکنه و درضمن شوق درس خوندن هم داشته باشید دوستان هم در بالا تاپیک مناسب را معرفی کرده اند |