تالار گفتمان مانشت
راهنمایی - نسخه‌ی قابل چاپ

راهنمایی - mosi70 - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ

سلام بنظر شما چه دروسی رو واسه ارشد ۹۲ بخونم . میخوام شروع کنم نمیدونم از چی شروع کنم؟

راهنمایی - LieutenantAli - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۲۰ ب.ظ

باید دل و به دریا بزنی و شروع کنی.
نمیدونی از چی شروع کنی.
فقط مراجع رو مطالعه کردی و دیدی مثلا تو درس معماری کامپیوتر فلام کتاب کتاب خوبی هست.
بعدش میمونی چطوری بخونم.
بهتره شروعه کنی از هر چی.
یه مدت ۵-۱۰ اصلا همینطوری بخونی از این کتب هرچی که داری .
بعدش یواش یواش تمرکزت که جمع شدی منابع خوب رو پیدا میکنی و با سازماندهی درس میخونی.

RE: راهنمایی - azad_ahmadi - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ

(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ)mosi70 نوشته شده توسط:  سلام بنظر شما چه دروسی رو واسه ارشد ۹۲ بخونم . میخوام شروع کنم نمیدونم از چی شروع کنم؟

دوست عزیز می توانید برای راهنمایی شروع به خواندن در تاپیک زیر بحث رو ادامه بدید:

نرم افزار :

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

آی تی:

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
نقل قولی بود از "خانم انرژی مثبت" SmileTongue

RE: راهنمایی - mosi70 - 08 تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ

کتابهای پوران پژوهش رو دارم و سیستم عامل و معماری و طراحی الگوریتم هوش ازکدوم شروع کنم یا اول ریاضیات رو بخونم

راهنمایی - esisonic - 12 تیر ۱۳۹۱ ۱۱:۰۱ ق.ظ

(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۹:۳۲ ب.ظ)mosi70 نوشته شده توسط:  کتابهای پوران پژوهش رو دارم و سیستم عامل و معماری و طراحی الگوریتم هوش ازکدوم شروع کنم یا اول ریاضیات رو بخونم
از هر نوع درس یکی رو انتخاب کن
تعداد دروس کمتر از ۳ درس نشه
بعد برنامه بریز و بشین کتاب ها رو بجو!!

راهنمایی - fatima1537 - 12 تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۱۴ ب.ظ

(۰۸ تیر ۱۳۹۱ ۰۱:۴۹ ب.ظ)mosi70 نوشته شده توسط:  سلام بنظر شما چه دروسی رو واسه ارشد ۹۲ بخونم . میخوام شروع کنم نمیدونم از چی شروع کنم؟
مسلما تاجایی که ممکنه درسی را حذف نکن شاید توی کنکور سئوالاتش ساده اومد
میتونید با ۱ درس ساده شروع کنید و در کنارش یک درس مشکل تر را هم شروع کرد.تا خیلی خسته تون نکنه و درضمن شوق درس خوندن هم داشته باشید
دوستان هم در بالا تاپیک مناسب را معرفی کرده اند