زمان کنونی: ۱۸ آذر ۱۴۰۴, ۰۲:۰۴ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

معرفی آهنگ‌هایی که حسابی دوسشون داریم!

ارسال: #۴۵۱
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۶:۱۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۰۹ ب.ظ، توسط Riemann.)
RE: معرفی آهنگ‌هایی که حسابی دوسشون داریم!
آهنگای خوب گروه Archive هم اینجا میزارم، واسه شروع آهنگ طولانی Again

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: salam5 , barabox
ارسال: #۴۵۲
۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۹:۵۲ ب.ظ

[تصویر:  350956_all_of_me.jpg]

[تصویر:  350956_Chandelier_by_Sia_coverwork.jpg]

[تصویر:  350956_steal_my_girl.jpg]
 سپاس‌گزاری شده توسط: Sadi_gh , barabox
ارسال: #۴۵۳
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۰:۳۲ ق.ظ
یه روز صبح از خواب پاشی و این اهنگ بزاری و زندگی کنی با این اهنگ :دی

یه جا اهنگ میگه :
it's hard to dance with a devil on your back
So shake him off, oh whoa

(۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۱۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  آهنگای خوب گروه Archive هم اینجا میزارم
waste بهتر نیس ؟:دی

I am not suffering. I am struggling. Struggling to be part of things, to stay connected to whom I was once.
 سپاس‌گزاری شده توسط: Sadi_gh , artmiss , barabox , kora
ارسال: #۴۵۴
۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۰:۵۴ ب.ظ

رَبِّ اشْرَحْ لِی صَدْرِی >>وَیَسِّرْ لِی أَمْرِی >>وَاحْلُلْ عُقْدَةً مِّن لِّسَانِی >>یَفْقَهُوا قَوْلِی
 سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann , Nesyan , artmiss , Milestone
ارسال: #۴۵۵
۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۰۰ ق.ظ

[تصویر:  351940_Hozier-Optimized.jpg]
 سپاس‌گزاری شده توسط: iammiti , Milestone
ارسال: #۴۵۶
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۴:۴۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ، توسط iammiti.)
Dream On by Aerosmith
اهنگ این روزاس مخصوصا اون جایی که داد میزنه :
Dream on
Dream until your dreams come true

(۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۰۰ ق.ظ)artmiss نوشته شده توسط:  

سوالی که با شنیدن صدای این برام پیش میاد اینه که چرا باید اینقدر طرفدار داشته باشه این خواننده !

I am not suffering. I am struggling. Struggling to be part of things, to stay connected to whom I was once.
 سپاس‌گزاری شده توسط: Sadi_gh , artmiss
ارسال: #۴۵۷
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۴:۵۶ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  سوالی که با شنیدن صدای این برام پیش میاد اینه که چرا باید اینقدر طرفدار داشته باشه این خواننده !
من نمیدونستم اینقدر طرفدار داره این خواننده!
من فقط دو تا آهنگشو گوش دادم و از سبکش خوشم اومده با بقیه فرق میکنه.
هر کسی یه سلیقه ای داره، تازه همون یه نفرم در زمان های مختلف سلیقه هاش فرق میکنه مثلا من یه زمانی فقط آهنگای black eyed peas گوش میدادم یه مدت anathema یه مدت فقط Green day که الان ازش متنفرم.
کی میخواد به سلیقه ها ایراد بگیره؟ البته من مثه شما تو این زمینه حرفه ای نیستم و زیاد پیگیرش نیستم، آهنگو در کنار متنش میپسندم.
 سپاس‌گزاری شده توسط: iammiti
ارسال: #۴۵۸
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۵:۰۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۵:۰۱ ب.ظ، توسط Sadi_gh.)
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۴۲ ب.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  Dream On by Aerosmith
اهنگ این روزاس مخصوصا اون جایی که داد میزنه :
Dream on
Dream until your dreams come true

یادش بخیر ، ۴-۵ سال پیش عاشق این آهنگ Aerosmith شدم ، برای اولین بار هم تو بازی Guitar Hero WT شنیدمش،
علاوه بر متن آهنگش تمام نت گیتارشم حفظ بودم، ینی هرموقع که تو بازی آهنگ و گیتارش رو همزمان میزدم خستگیم در میرفت.

[تصویر:  352447_aero2.jpg]

[تصویر:  11.png]
ارسال: #۴۵۹
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۷:۰۷ ب.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۴:۵۶ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط:  البته من مثه شما تو این زمینه حرفه ای نیستم و زیاد پیگیرش نیستم، آهنگو در کنار متنش میپسندم.
قصد جسارت نداشتم ...اهنگایی که گذاشتین خیلی خوب بودن و منظورم این بود که خوبه ولی نه در حدی که این اهنگ ۲۳ هفته تو صدر چارت راک باشه
ولی در کل اصلا قصد توهین به سلیقه کسی نداشتم ...صرفا سوال بود..من خودم یه فازی هستم دوس دارم کتی پری گوش بدم یا حتی مایلی ...مهم اینه ادم با چ اهنگی به حسی که می خواد میرسه
در کل امیدوارم ناراحتی ایجاد نشده باشه...:دی بیشترم اهنگ معرفی کنین دعاتون کنیم :دی

سپاس‌گزاری شده توسط: artmiss
ارسال: #۴۶۰
۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۷:۳۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۳ ب.ظ، توسط artmiss.)
از سینگلهای موفق دهه هشتاد به نام Broken Wings از گروه Mr. Mister که در سال ۱۹۸۵ رتبه ۱ بیلبورد رو کسب کرد این گروه فقط بین سالهای ۸۲ تا ۹۰ فعال بود. متن آهنگ فوق العادس
قطعا خوشتون میاد Smile

[تصویر:  352523_0090431164020.jpg]

یوتو (U2) یک گروه موسیقی راک ایرلندی است که در سال ۱۹۷۶ در دوبلین شکل گرفت، و امروزه به‌عنوان یکی از معروفترین، محبوبترین و پرافتخارترین گروه‌های موسیقی محسوب می‌شود.
این آهنگ پر افتخارترین آهنگشون هست و درمورد متن آهنگ خیلی قشنگه و احساسات از صداش موج میزنه، دوست دارمش یه بار گوش بدین تا بفهمین جی میگم Big Grin

[تصویر:  352523_u2.jpg]
ارسال: #۴۶۱
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۳۶ ق.ظ
(۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط:  این آهنگ پر افتخارترین آهنگشون هست
من اینو میشنوم فقط صدای راس (فرندز) تو گوشم میپیچه که می گفت : We Were On A Break Smile)

این اهنگ دوس دارم :
The Man Who Sold the World -Nirvana

سپاس‌گزاری شده توسط: Riemann
ارسال: #۴۶۲
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۲:۵۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۵۳ ق.ظ، توسط Riemann.)

متنشCool
 سپاس‌گزاری شده توسط: virtual girl
ارسال: #۴۶۳
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۳:۳۳ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۴۹ ق.ظ، توسط artmiss.)
(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  
(18 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۲ ب.ظ)artmiss نوشته شده توسط:  این آهنگ پر افتخارترین آهنگشون هست
من اینو میشنوم فقط صدای راس (فرندز) تو گوشم میپیچه که می گفت : We Were On A Break Smile
پس اینم گوش بده بلکه صدای راس تداعی بشه Smile

(۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۲:۳۶ ق.ظ)iammiti نوشته شده توسط:  این اهنگ دوس دارم :
The Man Who Sold the World -Nirvana
این آهنگو منم خیلی دوس دارم خاطرات خوبی دارم باهاش
ارسال: #۴۶۴
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۱۲:۰۳ ب.ظ
آهنگ برو از سامی بیگی Big GrinHeart

ستاره بارون کن و داغون کن و بیا حالم و دگرگون کن و برو
دیوونه بازی کن و نازی کن و بیا باز دل و راضی کن و برو

ارسال: #۴۶۵
۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴, ۰۲:۲۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۲:۲۶ ب.ظ، توسط Riemann.)
[تصویر:  352726_ae5g_return.to.innocence.jpg]

That's not the beginning of the end
That's the return to yourself
The return to innocence
Love - Devotion
Feeling - Emotion
Love - Devotion
Feeling - Emotion
Don't be afraid to be weak
Don't be too proud to be strong
Just look into your heart my friend
That will be the return to yourself
The return to innocence
If you want, then start to laugh
If you must, then start to cry
Be yourself don't hide
Just believe in destiny
Don't care what people say
Just follow your own way
Don't give up and use the chance
To return to innocence
That's not the beginning of the end
That's the return to yourself
The return to innocence
Don't care what people say
Follow just your own way Follow just your own way
Don't give up, don't give up
To return, to return to innocence.
If you want then laugh
If you must then cry
Be yourself don't hide
Just believe in destiny.
 سپاس‌گزاری شده توسط: artmiss

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  معرفی رشته معماری سازمانی دانشگاه شهید بهشتی erfan.el ۱۲ ۱۳,۵۹۹ ۰۴ آبان ۱۴۰۳ ۰۱:۴۸ ق.ظ
آخرین ارسال: Digital.Strategist
  معرفی امداد خودرو حضرتی habibhazrati ۰ ۵ ۰۴ مهر ۱۴۰۳ ۰۱:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: habibhazrati
  بهترین سایتی که در زمینه خدمات اینستاگرام می شناسید معرفی کنید aynazma ۰ ۷۲۰ ۲۷ شهریور ۱۴۰۳ ۱۲:۳۹ ب.ظ
آخرین ارسال: aynazma
  درخواست معرفی کتاب استعداد تحصیلی خوب برای دکتری Eng_Sara ۱۱ ۲۲,۶۸۶ ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ
آخرین ارسال: bijibuji
  معرفی منابع برای درس بازیابی پیشرفته اطلاعات saghi5373 ۸ ۱۴,۱۵۹ ۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۲:۱۵ ق.ظ
  درخواست معرفی منبع برای دروس پایگاه داده پیشرفته، تجارت و آموزش الکترونیکی ehsannaq3 ۱۲ ۱۷,۰۵۴ ۰۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ۱۱:۵۹ ب.ظ
Information معرفی شغل برای شهریه‌ی دانشگاه Cina ۸ ۷,۸۷۴ ۰۸ مرداد ۱۴۰۱ ۰۲:۲۷ ب.ظ
آخرین ارسال: sarbaziii
  معرفی منبع مناسب برای ارشد گسسته saharitst ۲۱ ۳۱,۶۳۰ ۲۲ دى ۱۴۰۰ ۰۶:۱۱ ب.ظ
آخرین ارسال: YasiAli
  معرفی استاد در دیتاماینینگ و بیگ دیتا heelii ۱ ۳,۱۳۷ ۲۶ اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۵۲ ب.ظ
آخرین ارسال: Happiness.72
  درخواست اپلود کتاب یا لینک دانلود کتاب+معرفی سایت دانلود کتاب ریحانه ۱۲۹ ۹۶,۴۳۱ ۱۱ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: Ariana2020

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close