|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - explorer - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۰:۲۶ ق.ظ
آقا یه سوال؟ به نظر شما سن ۲۴-۳۰ سنی نیست که لول کاری فرد از تازه کار به حرفه ای شدن تبدیل میشه؟؟؟ من اصلا توی این شرایط نمی تونم فوکوس کنم روی ازداوج چون معتقدم ازدواج هر چند با کیس مناسب هم مشکلات خاص خودشو داره که روند حرفه ای شدن شخص رو کند می کنه. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - nlp@2015 - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۰۳ ق.ظ
بحثای این تاپیک دیگه خیلی خسته کننده شده
|
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - morweb - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ
خسته کننده نیست ؟؟بحث های تاپیک نظرات خوب هم داره ادم های متاهل بیشتر نظرات شون باید استفاده کرد |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۲ ب.ظ
اگه جامعه رو به سه دسته ی دپیلم و پایین تر؛ لیسانس و پایین تر؛ فوق لیسانس و بالاتر تقسیم کنیم خیلی خیلی امارهای جالبی بدست میاد. Sent from my galaxy note 4 using Tapatalk |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - so@ - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۲ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۴ ق.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: دو نفرم ازدواج نمیکنن بیان اینجا دانسته هاشونو به اشتراک بزارنمن اکثر نظراتو میخونم ولی واقعا انقدر پراکنده صحبت میشه که تا میخوام یه چیزی بگم بحث رفته سمت یه بحث دیگه یا به حاشیه کشیده شده از همه در وارد شدید![]() ولی باز هم میگم اگر دو نفر واقعا قصدشون ساختن باشه چیزایی که گفته میشه اصلا به چشم نمیاد و انقدر سخت نمیگیرن فقط باید تجمل گرایی و چشم و هم چشمی و انتظارات توهمی رو کنار گذاشت ودونفر به درک متقابلی از هم برسن . |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - pezhman.m-AI - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۱۰ ق.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: عه؟درسته همینطوره که شما میگید ![]() شنیدین این دخترای دم بخت میگن: من قصد ازدواج ندارم؟ یکی نیست بهشون بگه آخه عزیز من! ازدواج که قصد نمی خواد! خواستگار می خواد...خواستگار..! |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - so@ - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: درسته همینطوره که شما میگیدبا کمال احترامی که برای شما قائلم ولی این سبک حرف زدن اصلا درست نیست این جور متن های هجو فقط نیتشون اینه که ارزش دخترارو پایین بیاره.شما دنبال این هستید؟؟ |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - nlp@2015 - 27 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۷ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۰۰ ب.ظ)morweb نوشته شده توسط: خسته کننده نیست ؟؟بحث های تاپیک نظرات خوب هم دارهنظرات خوب هم داره که اکثرا تو صفحات اول تاپیک هست اگه دقت کنید. الان دیگ آقایون میگن خانوما اینجورن و خانوما هم میگن آقایون اونجور و به نظرم بحث بی فایده هست. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - pezhman.m-AI - 27 تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: درسته همینطوره که شما میگیدبا کمال احترامی که برای شما قائلم ولی این سبک حرف زدن اصلا درست نیست این جور متن های هجو فقط نیتشون اینه که ارزش دخترارو پایین بیاره.شما دنبال این هستید؟؟ متاسفانه دوستانتون تاپیک رو به یه سمتی بردن که هیچکس نتونه بحث رو ادامه بده، ما طبق معمول انتظار نداشتیم به نتیجه برسیم، ولی باز تبادل نظر میتونست کمک کننده باشه. شما ۱۰ صفحه ی اخیر تاپیک رو مرور کنید، به جزء طنز و شوخی چیزه دیگه ای پیدا نمیکنید. قطعا خانم هایی که تو این فروم بنده رو میشناسن میدونن من چقد واسه همه احترام قائلم و نیتم اصلا این نیست. این یکی دو تا پست آخر رو گذاشتم که بگم ما هم بلدیم مسخره بازی درآریم و بگیم و بخندیم. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 27 تیر ۱۳۹۵ ۰۳:۰۷ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۲:۴۶ ب.ظ)khalilparvar نوشته شده توسط: از دوستان کسی هست متاهل باشه؟؟؟فکر می کنم با توجه به سن، اکثر کاربرای متاهل هنوز به سال پنجم ازدواجشون نرسیدن. حدود سال های پنجم تا هفتم سخت ترین سال های ازدواجه. باید اول به اونجا برسن و رد بشن تا دید کاملی از ازدواج داشته باشن. وگرنه اوایل ازدواج احساسات مثبت زیاده و به نظرم نظرات افراد خیلی قابل اعتنا نیست. |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - saeidkhan - 27 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۲ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۱:۰۶ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط:احسنت. یک نفر بالاخره حرف درستو زد(27 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۵۶ ب.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط:(27 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۶ ب.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: درسته همینطوره که شما میگیدبا کمال احترامی که برای شما قائلم ولی این سبک حرف زدن اصلا درست نیست این جور متن های هجو فقط نیتشون اینه که ارزش دخترارو پایین بیاره.شما دنبال این هستید؟؟ ![]() اگر دوستان حرف خصوصی دارن سیستم پیام خصوصی موجود است! یکی بحث کد زنی میکنه یکی که فقط واسه همه چی جواب داره و یه جمله میگه که یه چیزی گفته باشه بعضیام میبینن اینجا فعاله علایق ورزشیشون رومیگن بعضیام جواب جملات بی معنی هم رو میدن نمیدونم این افراد کی میخان بزرگ شن هرچندکه نمیشن واز حرفای منم ناراحت میشن. اما من همیشه حرفامومیگم . |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 27 تیر ۱۳۹۵ ۰۴:۰۹ ب.ظ
من از افرادی که شوخی های من باعث رنجش اونها شده عذر میخواهم و چون نمیتونم حرفامو بدون شوخی بگم دیگه اینجا پستی نمیذارم. |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - sabafarhadi - 27 تیر ۱۳۹۵ ۰۸:۵۲ ب.ظ
پیامبر اکرم (ص): « مَن ترک التزویج مخافة العیلة فلیس منّا هرکه از ترس تهیدستى ازدواج نکند ، از ما نیست .» |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 27 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۳ ب.ظ
دوستانی که فکر میکنند بحث بیهوده انجام میشه خودشون لطف بفرمایند و بیان بحث باهوده انجام بدهند. اینکه با این پستها و کامنتها بخواین از نوع کامنت گذاشتن بقیه خورده بگیرین جالب نیست. بهرحال بحث ازدواجه و بحث درباره گروه تروریسیتی داعش نیست که میگین شوخی نباید باشه. نمیدونم شاید این منم که کلا ازجبهه گرفتن خوشم نمیاد. |
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - sss - 27 تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۹ ب.ظ
(۲۷ تیر ۱۳۹۵ ۰۹:۰۳ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: دوستانی که فکر میکنند بحث بیهوده انجام میشه خودشون لطف بفرمایند و بیان بحث باهوده انجام بدهند. اینکه با این پستها و کامنتها بخواین از نوع کامنت گذاشتن بقیه خورده بگیرین جالب نیست.حالا نه به این شوری ولی منم موافقم؛ اونجوری حداقل ۲تا کلمه حرف به درد بخور هم لا به لای شوخیا گفته میشد. الان دیگه کسی جرات نداره حرف بزنه |