|
|
آیات مورد علاقه شما - نسخهی قابل چاپ |
آیات مورد علاقه شما - fatima1537 - 07 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ ب.ظ)setaiesh نوشته شده توسط: *من یتوکل الی الله فهو حسبه*به نظم اینطوردرسته :من یتوکل علی الله فهو حسبه |
RE: آیات مورد علاقه شما - yaser_ilam_com - 08 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۱۱ ق.ظ
(۰۷ فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۴ ب.ظ)fatima1537 نوشته شده توسط:fatima1537 ، ممنون از دقت بالاتون .(07 فروردین ۱۳۹۱ ۰۹:۱۲ ب.ظ)setaiesh نوشته شده توسط: *من یتوکل الی الله فهو حسبه*به نظم اینطوردرسته :من یتوکل علی الله فهو حسبه آیه صحیح رو قرار دادم . ************************* سوره طلاق - آیه ۳ وَیَرْزُقْهُ مِنْ حَیْثُ لَا یَحْتَسِبُ وَمَن یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرًا ترجمه : « و از جایى که حسابش را نمىکند به او روزى مىرساند و هر کس بر خدا اعتماد کند او براى وى بس استخدا فرمانش را به انجامرساننده است به راستى خدا براى هر چیزى اندازهاى مقرر کرده است » |
|
آیات مورد علاقه شما - mohammad_13690 - 09 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۴۱ ب.ظ
«وَاتَّقُواْ فِتْنَةً لاَّ تُصِیبَنَّ الَّذِینَ ظَلَمُواْ مِنکُمْ خَآصَّةً وَاعْلَمُواْ أَنَّ اللّهَ شَدِیدُ الْعِقَابِ» [انفال ۲۵] و از فتنه ای بپرهیزید که تنها به ستمکاران شما نمیرسد (بلکه همه را فرا خواهد گرفت چرا که دیگران سکوت اختیار کرده اند) و بدانید خداوند کیفر شدید دارد. (ترجمه مکارم) ______________________ همه با هم امر به معروف را احیا کنیم |
|
آیات مورد علاقه شما - Eternal - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۳۱ ب.ظ
چون من حضرت علی (ع) رو خیلی دوست دارم و چون در این آیه هم مفسران میگن مراد حضرت علی(ع) هستش خیلی دوست دارم (هر چند بعضی از اهل سنن چنین اعتقادی ندارن) * والذین آمنوا الذین یقیمون الصلاه و یوتون الزکاه و هم راکعون * مومنانی خواهند بود که نماز به پا داشته و به فقرا در حال رکوع زکات میدهند |
|
RE: آیات مورد علاقه شما - Eternal - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۵:۵۸ ب.ظ
و از این آیه هم متحیر شدم ، دریایی تو دانمارکه: سوره مبارکه فرقان آیه ۵۳: « و هو الذی مَرَجَ البحرینِ هذا عَذبٌ فُراتٌ و هذا مِلحً اُجاجً وَ جَعَلَ بَینَهما بَرزَخا و حِجراً مَهجوراً» و اوست کسی که دو دریا را موج زنان به سوی هم روان کرد این یکی شیرین و آن یکی شور و تلخ است ومیان آندو حریمی استوار قرار داد. |
|
RE: آیات مورد علاقه شما - neilabak - 12 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ ب.ظ
و چون در دریا به شما خوف و خطری رسد به جز خدا همه را فراموش میکنید آنگاه که خدا شما را نجات داد باز از خدا روی میگردانید که انسان بسیار ناسپاس است. سوره اسرائ آیه ۶۷ |
|
آیات مورد علاقه شما - mohammad_13690 - 14 فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ
«اتامرون الناس بالبر وتنسون انفسکم وانتم تتلون الکتاب افلا تعقلون» [بقره،۴۴] آیا مردم را به نیکى فرمان می دهید و خود را فراموش میکنید؟ با اینکه شما کتاب [خدا] را می خوانید! آیا نمی اندیشید؟ |
RE: آیات مورد علاقه شما - marzieh - 14 فروردین ۱۳۹۱ ۱۱:۵۶ ب.ظ
(۰۶ فروردین ۱۳۹۱ ۱۰:۳۴ ب.ظ)banou نوشته شده توسط: یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اجْتَنِبُوا کَثیراً مِنَ الظَّنِّ إِنَّ بَعْضَ الظَّنِّ إِثْمٌ وَ لا تَجَسَّسُوا وَ لا یَغْتَبْ بَعْضُکُمْ بَعْضاً أَ یُحِبُّ أَحَدُکُمْ أَنْ یَأْکُلَ لَحْمَ أَخیهِ مَیْتاً فَکَرِهْتُمُوهُ وَ اتَّقُوا اللَّهَ إِنَّ اللَّهَ تَوَّابٌ رَحیمٌ(سوره حجرات – آیه ۱۲) یا حضرت دوست.... تنم لرزید... |
آیات مورد علاقه شما - banou - 15 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۲۵ ق.ظ
(۱۴ فروردین ۱۳۹۱ ۰۶:۲۳ ب.ظ)mohammad_13690 نوشته شده توسط: «اتامرون الناس بالبر وتنسون انفسکم وانتم تتلون الکتاب افلا تعقلون» [بقره،۴۴]این آیه واقعا عالیه.تشکر بابت یادآوری این آیه.یاد این ضرب المثل افتادم:"یه سوزن به خود یه جوالدوز به دیگران" |
|
آیات مورد علاقه شما - yaser_ilam_com - 16 فروردین ۱۳۹۱ ۰۱:۵۴ ب.ظ
قرآن در آیات مختلف انسان را به مهربانی با پدر و مادر سفارش کرده است. آیاتی که چگونگی رفتار با پدر و مادر در آنها توضیح داده شده, اینجا آورده شده اند ۱- سوره: ۴۶ , آیه: ۱۵ و انسان را [نسبت] به پدر و مادرش به احسان سفارش کردیم مادرش با تحمل رنج به او باردار شد و با تحمل رنج او را به دنیا آورد و باربرداشتن و از شیرگرفتن او سى ماه است تا آنگاه که به رشد کامل خود برسد و به چهل سال برسد مىگوید پروردگارا بر دلم بیفکن تا نعمتى را که به من و به پدر و مادرم ارزانى داشتهاى سپاس گویم و کار شایستهاى انجام دهم که آن را خوش دارى و فرزندانم را برایم شایسته گردان در حقیقت من به درگاه تو توبه آوردم و من از فرمانپذیرانم ۲- سوره: ۳۱ , آیه: ۱۴ و انسان را در باره پدر و مادرش سفارش کردیم مادرش به او باردار شد سستى بر روى سستى و از شیر باز گرفتنش در دو سال است [آرى به او سفارش کردیم] که شکرگزار من و پدر و مادرت باش که بازگشت [همه] به سوى من است ۳- سوره: ۲۹ , آیه: ۸ و به انسان سفارش کردیم که به پدر و مادر خود نیکى کند و[لى] اگر آنها با تو درکوشند تا چیزى را که بدان علم ندارى با من شریک گردانى از ایشان اطاعت مکن سرانجامتان به سوى من است و شما را از [حقیقت] آنچه انجام مىدادید باخبر خواهم کرد ۴- سوره: ۴ , آیه: ۳۶ و خدا را بپرستید و چیزى را با او شریک مگردانید و به پدر و مادر احسان کنید و در باره خویشاوندان و یتیمان و مستمندان و همسایه خویش و همسایه بیگانه و همنشین و در راهمانده و بردگان خود [نیکى کنید] که خدا کسى را که متکبر و فخرفروش است دوست نمىدارد ۵- سوره: ۱۷ , آیه: ۲۳ و پروردگار تو مقرر کرد که جز او را مپرستید و به پدر و مادر [خود] احسان کنید اگر یکى از آن دو یا هر دو در کنار تو به سالخوردگى رسیدند به آنها [حتى] اوف مگو و به آنان پرخاش مکن و با آنها سخنى شایسته بگوى ۶- سوره: ۲ , آیه: ۸۳ و چون از فرزندان اسرائیل پیمان محکم گرفتیم که جز خدا را نپرستید و به پدر و مادر و خویشان و یتیمان و مستمندان احسان کنید و با مردم [به زبان] خوش سخن بگویید و نماز را به پا دارید و زکات را بدهید آنگاه جز اندکى از شما [همگى] به حالت اعراض روى برتافتید ۷- سوره: ۶ , آیه: ۱۵۱ بگو بیایید تا آنچه را پروردگارتان بر شما حرام کرده براى شما بخوانم چیزى را با او شریک قرار مدهید و به پدر و مادر احسان کنید و فرزندان خود را از بیم تنگدستى مکشید ما شما و آنان را روزى مىرسانیم و به کارهاى زشت چه علنى آن و چه پوشیده[اش] نزدیک مشوید و ن فسى را که خدا حرام گردانیده جز بحق مکشید اینهاست که [خدا] شما را به [انجام دادن] آن سفارش کرده است باشد که بیندیشد |
|
آیات مورد علاقه شما - mohammad_13690 - 16 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۲۱ ب.ظ
«فَأَعْرِضْ عَن مَّن تَوَلَّى عَن ذِکْرِنَا وَلَمْ یُرِدْ إِلَّا الْحَیَاةَ الدُّنْیَا» [نجم،۲۹] روی برگردان و دوری کن از کسانی که از یاد ما روی برگردانده اند و چیزی جز زندگی دنیا را نمی خواهند |
|
RE: آیات مورد علاقه شما - reyhaneh64 - 16 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۳۸ ب.ظ
...وَمَن یَتَوَکَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ إِنَّ اللَّهَ بَالِغُ أَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللَّهُ لِکُلِّ شَیْءٍ قَدْرًا آیه ۳ سوره طلاق |
|
آیات مورد علاقه شما - mohammad_13690 - 17 فروردین ۱۳۹۱ ۱۲:۱۵ ق.ظ
اگر پدرتان، فرزندانتان، برادرها و خواهرهایتان، همسرتان، طایفه و فامیل شما، یا اموالی که کسب کرده اید، یا تجارت و شغلی که از کساد شدنش می ترسید، یا خانه های مورد علاقه تان... در نظرتان از خداوند و پیامبرش و جهاد در راهش محبوبتر است ... در انتظار این باشید که خداوند فرمانش را به اجرا درآورد و خداوند قوم فاسقین را هدایت نمیکند... ____________________________________________________ «قُلْ إِن کَانَ آبَاؤُکُمْ وَأَبْنَآؤُکُمْ وَإِخْوَانُکُمْ وَأَزْوَاجُکُمْ وَعَشِیرَتُکُمْ وَأَمْوَالٌ اقْتَرَفْتُمُوهَا وَتِجَارَةٌ تَخْشَوْنَ کَسَادَهَا وَمَسَاکِنُ تَرْضَوْنَهَا أَحَبَّ إِلَیْکُم مِّنَ اللّهِ وَرَسُولِهِ وَجِهَادٍ فِی سَبِیلِهِ فَتَرَبَّصُواْ حَتَّى یَأْتِیَ اللّهُ بِأَمْرِهِ وَاللّهُ لاَ یَهْدِی الْقَوْمَ الْفَاسِقِینَ» [توبه،۲۴] |
|
آیات مورد علاقه شما - fo-eng - 17 فروردین ۱۳۹۱ ۰۳:۴۳ ب.ظ
تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم ...!
|
|
آیات مورد علاقه شما - banou - 20 فروردین ۱۳۹۱ ۰۲:۱۰ ب.ظ
أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَرَى (آیه ۱۴ سوره علق) مگر ندانسته که خدا مىبیند؟ مخاطب این آیه ما انسانها هستیم که بیشتر اوقات از یاد خدا غافلیم درحالیکه خداوند همیشه به یاد و همراه ماست.این آیه را خیلی دوست می دارم. |