|
|
منبع مناسب برای زبان - نسخهی قابل چاپ |
RE: منبع مناسب برای زبان - pos - 02 تیر ۱۳۸۹ ۰۵:۳۸ ب.ظ
(۰۲ تیر ۱۳۸۹ ۰۲:۳۰ ب.ظ)hamidkhl نوشته شده توسط:من همون رفیقتم که میگی دیگه(01 تیر ۱۳۸۹ ۱۰:۱۵ ب.ظ)Afra نوشته شده توسط:(01 تیر ۱۳۸۹ ۰۸:۵۶ ب.ظ)High_Voltage نوشته شده توسط:نقل قول: زبان تخصصی حاج رسولی ها: پر از متن و Close Test و تستهای کلمات تخصصی کامپیوتر ![]() این کتاب هم مال جهش هست. البته این نسخه ای که من دارم چاپ دوم ۸۷ هست. شاید چاپ های دیگر مال این انتشارات نباشه. ولی بعیده. کتاب معماریشون البته اشتباه زیاد داره ولی یکسری تمرینات در انتهای کتاب داره که به نظرم اگر کسی بتواند حل کند خیلی مفید خواهد بود. همچنین تمرین های بعد از هر فصل. |
|
منبع مناسب برای زبان - رضا_ایرانی - ۱۰ تیر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۴ ق.ظ
جهت اطلاع دوستان عرض کنم من منابع پیشنهادی چندتا از موسسات برگزار کنندهی کنکورهای آزمایشی رو که نگاه کردم english grammar in use intermediate پیشنهاد شده بود (همون یکی که ۱۴۵ درس داره). البته من خودم که فهرست intermediate رو با Advance تطبیق دادم تقریبا تفاوتی با هم نداشتن! حالا محتواشو نمی دونم. دوستان کسی از تفاوت محتوایی خبر داره؟ |
RE: منبع مناسب برای زبان - hamidkhl - 10 تیر ۱۳۸۹ ۰۲:۵۲ ق.ظ
(۱۰ تیر ۱۳۸۹ ۰۱:۳۴ ق.ظ)رضا_ایرانی نوشته شده توسط: جهت اطلاع دوستان عرض کنم من منابع پیشنهادی چندتا از موسسات برگزار کنندهی کنکورهای آزمایشی رو که نگاه کردم english grammar in use intermediate پیشنهاد شده بود (همون یکی که ۱۴۵ درس داره). البته من خودم که فهرست intermediate رو با Advance تطبیق دادم تقریبا تفاوتی با هم نداشتن! حالا محتواشو نمی دونم. دوستان کسی از تفاوت محتوایی خبر داره؟ grammar in use تقریباً کل گرامرو پوشش میده، سطوح مختلف این کتاب از نظر عنوان دروس باهم یکی هستن ولی محتوای فرق داره، در سطوح پایینتر موارد ابتدایی اون بحثو گفته و مثالها نسبتاً ساده هستن ولی در سطوح بالاتر استثناها مطرح میشه و مثالهای سخت تری داره، در کل هر سطح از کتابو که بخونید یه لایه به دانش گرامرتون اضافه میشه و گرامرتون محکمتر میشه
|
|
منبع مناسب برای زبان - رضا_ایرانی - ۱۶ مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۳۰ ق.ظ
یعنی برای کنکور ارشد intermediate کافیه؟ |
|
منبع مناسب برای زبان - f.a - 22 مرداد ۱۳۸۹ ۱۲:۱۹ ق.ظ
با تشکر از همهی دوستان یک سوال essential grammer in use هست این کتاب یا english grammer in use ؟ |
|
منبع مناسب برای زبان - zhaleh - 01 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۴۲ ق.ظ
تقسیم بندی سوالات زبان چطوریه؟چه تعداد از سوالات زبان تخصصیه چه تعداد عمومی؟ |
RE: منبع مناسب برای زبان - hamidkhl - 01 شهریور ۱۳۸۹ ۰۲:۳۷ ق.ظ
(۰۱ شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۴۲ ق.ظ)zhaleh نوشته شده توسط: تقسیم بندی سوالات زبان چطوریه؟چه تعداد از سوالات زبان تخصصیه چه تعداد عمومی؟۱۰ سوال لغت، ۵ سوال گرامر که مجموعه سوالات عمومیه ۱۵ سوال ریدینگ تخصصی که معمولاً سه تا ریدینگه که هر کدوم ۵سوال داره، |
|
RE: منبع مناسب برای زبان - ف.ش - ۱۹ شهریور ۱۳۸۹ ۰۳:۱۹ ق.ظ
---- [quote/] من شک ندارم که grammar in use از هر کتاب گرامری توی دنیا بهتره. شک نکنید. خیلی سریع هم می تونید این کتاب رو مطالعه نمایید. در مورد لغت اون دو تا منبع خوبه البته یه سری کتاب دیگه هم هست!! که فعلاً معرفی نمی کنم ![]() [/quote] در اینجا میتونید این کتاب رو دانلود کنید به صورت کتاب صوتی و حجمMB 15 مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
RE: منبع مناسب برای زبان - Soheil - 19 شهریور ۱۳۸۹ ۱۰:۲۶ ق.ظ
(۱۹ شهریور ۱۳۸۹ ۰۳:۱۹ ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: ----دانلود کردم ولی صداش که قطع و وصل میشه یکم میره رو اعصاب!!!
|
|
منبع مناسب برای زبان - javadjj - 21 شهریور ۱۳۸۹ ۰۱:۵۴ ب.ظ
با سلام خدمت دوستان من کتاب grammer in use رو در سه جلد گرفتم که زبان اصلیه خوب کمی وقت میبره اما امروز رفتم کتابخونه عمومی شهرمون دیدم این کتاب بصورت کامل با ترجمه فارسی در صفحه مقابل هستش و خیلی تعجب کردم با خودم گفتم ای کاش اینو میخریدم دوستان بگین ببینم به نظرم کودومو بخونم البته این کتابی که میخونم مجموعا ۱۳۲ درسه ولی کاملش ۳۰۰ درسی میشه حدودا دوستانی که این کتابو خوندن به نظرتون کدومو مطالعه کنم و یه سوال دیگه اینکه بچه های زبان میگن اصلا وقت برا گرامر نزار درسته یا نه؟ |
|
منبع مناسب برای زبان - Afra - 22 شهریور ۱۳۸۹ ۱۲:۳۲ ق.ظ
درمورد خوندن کتاب با ترجمه از نظر من متن های کتاب قابل فهم هستند. همون انگلیسی خالی رو بخونید. و فکر می کنم تا سطح intermediate کافی باشه. |
|
منبع مناسب برای زبان - admin - 22 شهریور ۱۳۸۹ ۰۶:۲۳ ق.ظ
کتاب in use در دو ویراست کاملاً متفاوت عرضه می شه. یکی از این ویراستها گرامر رو از زبان انگلیسی زبانها بررسی می کنه و دیگر از نگاه و زبان آمریکایی زبان ها. کتاب انگلیسی چند جلد داره در حالی که کتاب آمریکایی یه جلدی هستش. راهنمایی جلد کتاب آمریکایی آبیه! و فکر کنم جلد کتاب انگلیسی قرمز. یه خورده فرق هست بین این دو کتاب. |
|
منبع مناسب برای زبان - ف.ش - ۰۲ مهر ۱۳۸۹ ۰۹:۰۲ ق.ظ
من رفتم کتاب grammer in use رو بخرم دیدم انواع مختلفش هست و یه سری کتاب گرامر دیگه و با رنگهای مختلف میخواستم grammer in use آبی رنگ برای intermediate رو بخرم( قرمزش elementry )بود قیمتهاش هم بین ۴۰۰۰ تا ۵۰۰۰ بودم خلاصه آخرش نخریدم یعنی نمیدونستم کدومش رو بخرم آخه فروشنده گفت یاسی رنگشو بخرم ولی خیلی خطوط (متن) کتاب نزدیک هم بود و خوشم نیومد . آخرش کتاب milada broukal/ toefl grammer flash زبان اصلی رو خریدم(۲۰۰۰) میخواستم ببینم که خوبه یا برم همون grammer in use آبی رو بگیرم؟ میشه نویسندشو بگین؟ یه سری کتاب گرامر بود undrestanding and using grammer AZAR یکم قطور بود اما من خوشم اومد ۵۰۰۰ بود.اون رو کسی خونده؟( سه تا رنگ داشت مشکی، قرمز،آبی) |
|
RE: منبع مناسب برای زبان - grayman - 03 مهر ۱۳۸۹ ۰۶:۱۶ ب.ظ
سلام من برای کنکور ۸۹ علوم کامپیوتر ۲ تا متن دیدم برای Reading و یک روز یک کتاب زبان اصلی دستم بود که داشتم همینجوری نگاهش می کردم - کتاب نظریه زبان پیترلینز بود. دو تا مقدمه که برای اصل لانه کبوتری و نظریه تصمیم بود عینش بدون هیچ کم و کاستی همونایی بود که تو کنکور اومده بود. پس یعنی از کتاب های زبان اصلی هم واسه ارشد غافل نشین. |
|
منبع مناسب برای زبان - ف.ش - ۰۴ مهر ۱۳۸۹ ۱۲:۱۵ ق.ظ
کاش یه نفر سرفصل یا عنوان مطالبی که واسه زبان عمومی میاد رو مینوشت! |