|
|
قدرت مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
قدرت مانشت - MINA 73 - 27 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ
سلام...تبریک میگم به دوستان هم رشته ای(آیتی) که تونستن حق خودشونو بگیرن.فقط یه سوال!اینکه این دو گرایش برگشتن فقط واسه امساله یا برای سال دیگه هم هست؟باز برمیگرده به گرایش های کامپیوتر؟؟! ممنون |
|
قدرت مانشت - SIMAHUNTER - 27 آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۳۳ ب.ظ
خیلی چاکریم بچه ها...لطف بزرگی کردین در حق ما...ما که نمیتونستیم بیایم و شما برامون این قصور رو جبران کردین زنده باد مانشت و مهندسای آیتی تو تله سنجش افتادیم کنکور کامپیوترم ثبت نام کردیم این وسط :دی نه که خیلی درس خونم بنده )
|
|
قدرت مانشت - saratabari - 27 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۲۰ ب.ظ
سلام از تمامه دوستانی که زحمت کشیدند صمیمانه متشکرم. فقط نمیتونم توجیهی برای دروس مشترک عمومی بیارم که ضریبش ۴ است اما درسی مثل مدیریت و زبان ضریبش یکی شده یعنی ۱!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
قدرت مانشت - آرمانا - ۲۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۵۵ ب.ظ
از صمیم قلب از تمام کسانی که وقت گذاشتند و پیگیر این موضوع شدند ، متشکرم ... امیدوارم که خوشحالی تک تک مون رو اردیبهشت ۹۴ ببینیم
|
|
قدرت مانشت - abiasemani799 - 27 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۳ ب.ظ
ممنونم از همه ی دوستانی که زحمت کشیدند و پیگیر بودند ..... |
RE: قدرت مانشت - sepehr . kh - 28 آبان ۱۳۹۳ ۱۲:۳۰ ق.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۲۱ ق.ظ)leilaeb نوشته شده توسط:واقعا، موندیم چی کار میشه کرد!!(27 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۱۷ ق.ظ)sepehr . kh نوشته شده توسط: واااقعا تبریییییییییییک... اگر زودتر به قدرت مانشت پی برده بودیم، ما کامپیوتری ها هم یه تجمعی میکردیم ![]() به قول دوستمون، این بیشتر به ضرر اونهایی شد، که فقط برای هوش سرمایه گذاری کرده بودند؛ اینم از بخته بده ماست! |
|
RE: قدرت مانشت - aminlsn - 28 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۴۶ ق.ظ
واقعا به همه ی بچه های مانشت تبریک میگم من که چشمم آب نمیخورد نظر سنجش برگرده
|
|
قدرت مانشت - fo-eng - 28 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۴۹ ق.ظ
سلام. بنده نیز از زحمات تمامی دوستان عزیز تشکر می کنم! موفق و پیروز باشید! |
قدرت مانشت - Densike - 28 آبان ۱۳۹۳ ۱۰:۴۰ ق.ظ
(۲۷ آبان ۱۳۹۳ ۰۹:۱۴ ب.ظ)MINA 73 نوشته شده توسط: سلام...تبریک میگم به دوستان هم رشته ای(آیتی) که تونستن حق خودشونو بگیرن.فقط یه سوال!اینکه این دو گرایش برگشتن فقط واسه امساله یا برای سال دیگه هم هست؟باز برمیگرده به گرایش های کامپیوتر؟؟!بله در نامه دکتر نوه ابراهیمی صراحتا نوشته شده بود سال بعد گرایش مهندسی هستند |
|
RE: قدرت مانشت - ZARIII - 28 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۰۱ ق.ظ
سلام عزیزایی که زحمت کشیدید و پیگیری کردید دمتون گرم انشاالله که همیشه پیروز و موفق باشید...
|
|
قدرت مانشت - m.t - 28 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ
دوستان من گروه مهندسی کامپیوتر رو فقط ثبت نام کردم الان امکانش هست تو ویرایش شناور ای تی رو هم ثبت نام کنم?قسمت ویرایش این امکانو میده? |
قدرت مانشت - khordad.girl - 28 آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۳۳ ب.ظ
(۲۸ آبان ۱۳۹۳ ۰۱:۰۹ ب.ظ)m.t نوشته شده توسط: دوستان من گروه مهندسی کامپیوتر رو فقط ثبت نام کردم الان امکانش هست تو ویرایش شناور ای تی رو هم ثبت نام کنم?قسمت ویرایش این امکانو میده? آره دوست عزیز یه کارت اعتباری بخرید و کد رشته آی تی رو بعنوان شناور اضافه کنید... |
|
قدرت مانشت - heee - 28 آبان ۱۳۹۳ ۰۷:۰۰ ب.ظ
زبان زبان زبان ..... و دیگر هیچ! چرا اخه؟ چرا دوبرابر شد؟ |
|
RE: قدرت مانشت - elirahman - 28 آبان ۱۳۹۳ ۱۱:۳۹ ب.ظ
شکر خدایا نگرانی های ما هم برطرف شد ![]() ودست گل همه دوستایی که رفتن وزارت خونه درد نکنه
|