|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - RASPINA - 11 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۲ ق.ظ
سلام امروز >>>>>انجام کارهایی که عقب افتادن یا خیلی وقته میخوام انجام بدم |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Aseman7 - 12 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ق.ظ
سلاااااااااااام صبح تون بخیر ایشالا امروز پر از برکت و سلامتی و شادی باشه واسه همه. « خدای بی نهایت خوبم خودت می دونی؛ کمکم کن با تمرکز و سرعت و دقت بیشتری درس بخونم. « مهدی جهاندار: تمام طول هفته را به انتظار جمعه ایم //// دوباره صبح ظهر نه غروب شد نیامدی» » |
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - raha_ce - 12 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۲۴ ب.ظ
(۱۲ دى ۱۳۹۳ ۰۶:۴۳ ق.ظ)Aseman7 نوشته شده توسط: « مهدی جهاندار: تمام طول هفته را به انتظار جمعه ایم //// دوباره صبح ظهر نه غروب شد نیامدی» |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - RASPINA - 13 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۰۷ ق.ظ
صبح بخیر دنیاااااااا پیامبر فرموده اند سنگین ترین چیزی که در ترازوی اعمال قرار داده میشه خلق نیکوست امروز خوش اخلاق تر باشم........ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - K@online - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۵۷ ق.ظ
سلام صبح بخیر دوستان کجاپید چند وقت نیستین ....... رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود... رهرو آنست که آهسته و پیوسته رود.(سعدی) |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ziba.O - 15 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۹ ق.ظ
سلام صبتون بخیر |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - RASPINA - 16 دى ۱۳۹۳ ۱۰:۳۰ ق.ظ
سلام................................. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ziba.O - 17 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ق.ظ
سلام بچه ها صب همگی بخیر باشه. انشاله که همچنان پر انرژی سر همتون تو کتاب باشه. دیگه کم مونده ناامید نشیم |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - morweb - 18 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۲۷ ق.ظ
سلام بچه ها صب همگی بخیر باشه. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - RASPINA - 19 دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۷ ب.ظ
بهترین کار دنیا اینه که صبح روز جمعه بری دعای ندبه اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - K@online - 21 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۲ ق.ظ
صبح بخیر |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ziba.O - 23 دى ۱۳۹۳ ۰۷:۵۲ ق.ظ
صبح همگی و دنیا بخیر. الهی به امید تو |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - barabox - 23 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۳۸ ق.ظ
کلا صبج زود مهندسی نرم افزار میچسبه
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - RASPINA - 23 دى ۱۳۹۳ ۰۸:۵۷ ب.ظ
(۲۳ دى ۱۳۹۳ ۰۱:۰۳ ب.ظ)هرمان نوشته شده توسط: یاد باد آن روزگاران یاد باد ! منم یه مدت تو فاز سحر خیزی بودم و خوب بود همین که شبا به خاطر زودبیدارشدن می خوابیدم ، سعی می کردم کارام را در طی روز انجام بدم کلا خوب بود صبحا هم زودتر بیدار میشدم و هم به کارام میرسیدم امروز که برا نماز بیدار نشدم واقعا فهمیدم یه چیز بزرگ رااز دست دادم ، اونقدر که هنوز هم ناراحتم واقعا دلم میخواد سحر خیز بشم ولی چندساله عادتم شده گوشیمو خاموش کنم و بخوابم |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - ziba.O - 24 دى ۱۳۹۳ ۰۶:۳۲ ق.ظ
سلام صب همگی بخیر باشه. خدایا دوسم داشته باش. خدایا ازم راضی باش. من راضیم به رضای تو، تو دلت از من نشکنه. |