|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - NP-Cσмρℓєтє - ۱۹ فروردین ۱۳۹۴ ۱۱:۰۳ ق.ظ
سلام صبح همگی بخیر
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - setarehfb - 20 فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۳۴ ب.ظ
منم دارم سعی میکنم صبحها زپدتر بیدار بشم. ولی گاهی اصلا حوصله درس خوندن ندارم. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - rahhil - 25 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۱۹ ق.ظ
سلام زندگی میخوام امروز دوباره متولد بشم |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - خانه سبز - ۲۵ فروردین ۱۳۹۴ ۰۸:۰۰ ق.ظ
سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام سلام |
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - morweb - 26 فروردین ۱۳۹۴ ۰۷:۳۶ ق.ظ
سلام سلام سلام سلام سلام |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Somayeh_Y - 02 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۱۰:۴۸ ب.ظ
الان این یعنی چی؟ تا صبح فوتباله؟!! یه صحنه فکر کردم حواسم به ساعت نبوده صبح شده این تاپیک اومده بالا
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - vesta - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۰۰ ق.ظ
یوهاهاهااااا صبح شده ![]() یکی نیست بگه دختر، آخه ... داری، دیر بخوابی زود پاشی چشمااااااااااااااااام میسوزهصبح شده باز دوباره... وقت تلاش و کاره( بیکار نشین، همکاری کن با صدای بلند )لالالاااااااااااااااااااااااااااااای صبحتون رنگی
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Somayeh_Y - 03 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۱۰ ق.ظ
ترسیدم دختر. الان اون یوهاااااااااا سر صبحی. صدای آواز پرندگانه؟!!!! ![]() خیلی خب منم با صدای بلند لالالاااااااااااااااااااااااااااااای البته الان برا من ظهره، من از ساعت ۵ بیدارم
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - MiladCr7 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۶:۴۶ ق.ظ
سلام صبح بخیر
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - razmin64 - 04 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۲۰ ق.ظ
سلام.صبح بخیر.چطوریییییییییییییییییییییییییییییییییییییید؟ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۷:۳۸ ق.ظ
سلاااام دنیای فوق العاده ما ![]() روز همه عالی ![]() ![]() پ ن: در حال پیاده روی صبح زود گاهی
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Menrva - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۰۱ ب.ظ
من فردا تمام سعیم رو میکنم سحرخیز بشم از ۹ برسم به ۷ .. سحر خیز بودن ساعت ۷ هست یا ۸ ?میام اینجا انرژی میگیرم ازتون بچه هاااااا، وسوسه میشم سحرخیز بشم .
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Menrva - 09 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۳:۱۴ ب.ظ
وای چند ۵:۳۰ !!!!!عا!!!نهههههههه .![]() وای ینی اینجاهمه ۵:۳۰بیدارن ?۷خوبه؟ ![]() ![]() میگما چندتا راهکار پییشنهاد بدین واسه سحرخیزی
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Menrva - 10 اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۸:۳۲ ق.ظ
سلااااااااااااااااام دوستااااااااااای گلممممممم صبح زیباااااای بهاریتوووون بخیییییییر…. برایتان پنجشنبه را اینگونه دعا میکنم: خدایا گوشه چشمی از تو کافیست تا هر رنجی به رحمت.. هر غصه ای به شادی .. هر بیماری به سلامتی .. هر گرفتاری به اسایش واسانی .. هر فراقی به وصل .. هر قهری به اشتی .. هر زشتی به زیبایی .. هر تاریکی به نور .. هر ناممکنی به معجزه .. تبدیل شود پروردگارا تمام وجود و هستیما ن را …. ارزوهایمان را غرق محبت ونگاه معجزه گرت بفرما |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - NP-Cσмρℓєтє - ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۴ ۰۹:۰۶ ق.ظ
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |