تالار گفتمان مانشت
درخواست کتاب یا جزوه - نسخه‌ی قابل چاپ

شبکه عصبی دکتر منهاج - javadjj - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۱:۰۵ ق.ظ

nدکتر منهاج استاد دانشگاه امیرکبیر و یکی از افرا پیشرو در زمینه محاسبات نرم هستند
چندی پیش در یک نشست از یک کنفرانس در مشهددر خدمت ایشون بودیم و فوق العاده دانش بالایی دارند و البته خیلی خوش اخلاق نبودند.
در مورد کتابشون من تحقیق زیاد کردم و طوری هست که ایشون یه جورایی خودشون شبکه عصبی روفهمیدند و اومدند کتابی رو تالیف کردند اما نظر استاد ما که البته فوق العاده خبره هستند و کار درست و استاد تمام رشته هوش فردوسی مشهد برای شبکه عصبی نمیدونم چرا خیلی کتاب ایشون رو قبول نداشتند و وقتی گفتیم شبکه عصبی منهاج با یه لبخند ملیح گفتند نه!!!!
ایشون کتاب شبکه عصبی هیکن رو معرفی کردند(یه موقع با او کتاب هاکان اشتباه نگیرید) و البته خداییش کتابش عالیه
اما کتاب منهاج رو هم من دیدم متاسفانه مثال هاش برای کامپیوتری ها سخته و بهتره بچه های برق استفاده کنند

حل تمرین مهندسی نرم افزار پیشرفته - sandbad - 03 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۲۹ ق.ظ

بچه ها همونطور که میدونید ذرسی تو مقطع ارشد نرم افزار هست به اسم مهندسی نرم افزار پیشرفته.منبع درسی که معرفی میشه کتاب پرسمنه.البته فقط بخش ۵ رو به عنوان منبع درس میدهند.که این بخش ۵ فکر میکنم خودش ۵-۶ فصل هست.حالا میخاستم بدونم کسی حل تمرین این درسو میتونه در اختیار من بذاره.ممنون میشم.

شبکه عصبی دکتر منهاج - پری - ۰۵ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۷ ب.ظ

می تونید pdf کتابی در این مورد بزارید ممنون

درخواست کتاب neural network,fuzzy logic and genetic algorithm نوشته raja sekaren - کنکوری - ۰۶ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۷ ب.ظ

سلام به همهSmile
یک کتاب میخواستم با عنوان Neural networks,fuzzy logic,genetic algorithms synthesis and applications نوشته یRaja sekaran and G.A.vijayalaksmi انتشارات prentice Hall. کسی از دوستان میتونه فایل این کتاب رو به من بده.گشتم رایگانشو پیدا نکردم.
اگر مشهدی هستید و میدونید در کتابخونه ای میشه اونو پیدا کرد لطفا راهنمایی کنیدSmile
ممنونمBlush

درخواست کتاب neural network,fuzzy logic and genetic algorithm نوشته raja sekaren - کنکوری - ۰۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۵۵ ق.ظ

دوستان من این کتاب رو توی کتابخانه ی اموزشکده فنی و حرفه ای سما در مشهد پیدا کردم.!!!!! حالا نمیدونم بهم میدن یا نه!
کسی دیگه از دوستان نیست که pdf این کتاب رو داشته باشه؟ لطفا اگر میتونید یه کمکی به این نیازمند بکنید :دی Smile

درخواست جزوه درس ارزیابی کارایی کامپیوتر - کنکوری - ۱۷ مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۳۸ ب.ظ

دوستان مانشتی سلام
یه جزوه از درس ارزیابی کارایی سیستم های کامپیوتری یا همون Computer Performance Evaluation می خواستم.اگر جزوه ای از استاد خودتون دارید ممنون میشم کمک کنید.Smile

سلام Smile
یک کتاب میخواستم با عنوان Neural networks,fuzzy logic,genetic algorithms synthesis and applications نوشته یRaja sekaran and G.A.vijayalaksmi انتشارات prentice Hall. کسی از دوستان میتونه فایل این کتاب رو به من بده.گشتم رایگانشو پیدا نکردم.
اگر مشهدی هستید و میدونید در کتابخونه ای میشه اونو پیدا کرد لطفا راهنمایی کنید
ممنونم

درخواست کتاب یا جزوه - majid36809 - 20 مهر ۱۳۹۱ ۱۲:۳۱ ب.ظ

سلام
کسی ترجمه کتاب Larry_L._Peterson,_Bruce_S._Davie_Computer_Networks_A_Systems_Approach,_Fifth_Ed​ition____2011 و کتاب Distributed Algorithms, Nancy Lynchو کتاب Wireless Communications And Networking - Vijay Garg داره واقعا خیلی بهش نیاز دارم کمکم کنید فوری نیاز دارم کمکم کنید

واقعا اگر فکر می کنید دارید یا می تونی پیداش کنید کمکم کنید ضروری نیاز دارم

یا علی

RE: درخواست کتاب یا جزوه - rain - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۳۸ ق.ظ

سلام
جزوه یا کتاب یا ویس سیستم عامل پیشرفته پایگاه داده پیشرفته و الگوریتم های پیشرفته نیازمندمHuh

درخواست خرید کتاب زبان تخصصی پارسه (مظفری) - nana2010 - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۹:۴۲ ق.ظ

من کتاب زبان تخصصی پارسه (مظفری) رو می خوام. اگه کسی داره ازش می خرم.

درخواست کتاب یا جزوه - mehdi67ma - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۵:۰۱ ب.ظ

سلام دوستان
کسی کتاب یا جزوه : سیستم عامل پیشرفته،معماری کامپیوتر پیشرفته،طراحی مدارهای پیشرفته vlsi ،روش تحقیق را داره لطف کنه اینجا بزاره ما دانلود کنیم. پیشاپیش مرسی

درخواست کتاب یا جزوه - diligent - 25 مهر ۱۳۹۱ ۰۶:۴۸ ب.ظ

سلام. پی دی اف کتاب مبانی شبکه های عصبی- دکتر منهاج رو کسی داره ؟

درخواست کتاب یا جزوه - banou - 27 مهر ۱۳۹۱ ۰۸:۲۳ ب.ظ

کسی کتاب الکترونیکی در زمینه تصویر کاوی داره؟

درخواست کتاب یا جزوه - banou - 30 مهر ۱۳۹۱ ۰۷:۴۹ ب.ظ

من دنبال این کتابها هستم.لطفا کمکم کنید

Foundations and Advances in Data Mining

Advances in Data Mining. Applications and Theoretical Aspects

درخواست کتاب یا جزوه - anita_66 - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ

خواهش میکنم هرکس ترجمه شده تمرینات CLRS رو داره بذاره.

RE: درخواست کتاب یا جزوه - Sunshine Off - 07 آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۵۰ ب.ظ

(۰۷ آبان ۱۳۹۱ ۱۲:۰۸ ب.ظ)anita_66 نوشته شده توسط:  خواهش میکنم هرکس ترجمه شده تمرینات CLRS رو داره بذاره.
ترجمه اش توی بازار هست،اما زبان اصلی اونم سخت نیست.