|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - fo-eng - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۳:۱۵ ق.ظ
: ) ............. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 19 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۵۳ ق.ظ
سلاااااام، صبح بخیــــــــــــــــــر ![]() -عالیــــه ![]() -چی؟ ![]() -همه چی ![]() ![]() ![]()
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - reticent - 20 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۲۷ ق.ظ
من روز خویش را با آفتاب خیال تو کز مشرق خیال دمیده است آغاز می کنم __________________________ سلام سلام سلام صبح بخیر
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 20 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۴۵ ق.ظ
سلااااااااااااام ![]() صبح عالی و نابــــــتون بخیـــــــــــر ![]()
|
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - salam az ma - 21 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۱۷ ق.ظ
سلام صبحتون به خیر |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 25 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۰۰ ق.ظ
سلااااااااااااااااااام ![]() یه صبح عالی ![]() یه هفته عالی ![]() از آخرین هفته این اردی بهشتِ عالــــــی لذت ببرید ![]()
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 26 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۰۶:۳۲ ق.ظ
سلااااااااااام ![]() صبـــــحتون به خــــیر ![]() شااااد باشیـد ![]() ![]() ![]()
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - so@ - 17 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۷ ق.ظ
سلام صبح بخیر فک کنم کله پزیا هم هنوز باز نکردن
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - Behnam - ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۴ ق.ظ
(۱۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۳۷ ق.ظ)F@gh@ نوشته شده توسط: سلام صبح بخیرکلهپزی میدون فردوسی باز هست، رفتم
|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - reticent - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۹ ق.ظ
لقمههای معمولی صبحانه٬ چقدر طعم لذتبخشتری پیدا میکنند٬ وقتی اسمشون میشه سحری ... _________________ اصلاً ماه رمضان٬ نماز صبحهاش هم قشنگتره ... |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 18 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۱۲ ق.ظ
سحــــر بخیـــــر دوستان ![]() (۰۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۶ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: دعای روز اول ماه مبارک رمضان |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - diligent - 19 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۹ ق.ظ
دعای روز دوم ماه رمضان اللهمّ قَرّبْنی فیهِ الى مَرْضاتِکَ وجَنّبْنی فیهِ من سَخَطِکَ ونَقماتِکَ ووفّقْنی فیهِ لقراءةِ آیاتِکَ برحْمَتِکَ یا أرْحَمَ الرّاحِمین. خدایا نزدیک کن مرا در این ماه به سوى خوشنودیت وبرکنارم دار در آن از خشم وانتقامت وتوفیق ده مرا در آن براى خواندن آیات قرآن به رحمت خودت اى مهربانترین مهربانان. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - diligent - 20 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۲۰ ق.ظ
دعای روز سوم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ ارْزُقنی فیهِ الذّهْنَ و التّنَبیهَ و باعِدْنی فیهِ من السّفاهة و التّمْویهِ و اجْعَل لی نصیباً مِنْ کلّ خَیْرٍ تُنَزّلُ فیهِ بِجودِکَ یا أجْوَدَ الأجْوَدینَ خدایا روزی کن مرا در آن روز هوش و خودآگاهی را و دور بدار در آن روز از نادانی و گمراهی و قرار بده مرا بهره و فایده از هر چیزی که فرود آوردی در آن به بخشش خودت، ای بخشندهترین بخشندگان |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - so@ - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۰ ق.ظ
سلام صبح بخیر ... |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - diligent - 21 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۲ ق.ظ
دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ قوّنی فیهِ على إقامَةِ أمْرِکَ واذِقْنی فیهِ حَلاوَةَ ذِکْرِکَ وأوْزِعْنی فیهِ لأداءِ شُکْرَکَ بِکَرَمِکَ واحْفَظنی فیهِ بِحِفظْکَ وسِتْرِکَ یـا أبْصَرَ النّاظرین. خدایا نیرومندم نما در آن روز به پا داشتن دستور فرمانت و بچشان در آن شیرینى یادت را و مهیا کن مرا در آنروز راى انجام سپاسگذاریت به کـرم خودت نگهدار مرا در این روز به نگاهداریت و پردهپوشى خودت اى بیناترین بینایان. |