|
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - نسخهی قابل چاپ |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - diligent - 22 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۳۷ ق.ظ
دعای روز پنجم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ اجْعَلْنی فیهِ من المُسْتَغْفرینَ واجْعَلْنی فیهِ من عِبادَکَ الصّالحینَ القانِتین واجْعَلْنی فیهِ من اوْلیائِکَ المُقَرّبینَ بِرَأفَتِکَ یا ارْحَمَ الرّاحِمین. خدایا قرار بده در این روز از آمرزش جویان و قرار بده مرا در این روز از بندگان شایسته و فرمانبردارت و قرار بده مرا در این روز از دوستان نزدیکت به مهربانى خودت اى مهربانترین مهربانان. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 23 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۳۴ ق.ظ
سحــــر بخیـــــر ![]() ![]() ![]() (۱۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: دعای روز ششم ماه مبارک رمضان |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - diligent - 24 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۴۸ ق.ظ
دعای روز هفتم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ اعنّی فیهِ على صِیامِهِ وقیامِهِ وجَنّبنی فیهِ من هَفَواتِهِ وآثامِهِ وارْزُقْنی فیهِ ذِکْرَکَ بِدوامِهِ بتوفیقِکَ یا هادیَ المُضِلّین. خدایا یارى کن مرا در این روز بر روزه گرفتن و عبـادت و برکنارم دار در آن از بیهودگى و گناهان و روزیم کن در آن یادت را براى همیشه به توفیق خودت اى راهنماى گمراهان |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - diligent - 25 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۶ ق.ظ
دعای روز هشتم ماه مبارک رمضان بسم الله الرحمن الرحیم اللهمّ ارْزُقنی فیهِ رحْمَةَ الأیتامِ وإطْعامِ الطّعامِ وإفْشاءِ السّلامِ وصُحْبَةِ الکِرامِ بِطَوْلِکَ یا ملجأ الآمِلین. خدایا روزیم کن در آن ترحم بر یتیمان و طعام نمودن بر مردمان و افشاء سلام و مصاحبت کریمان به فضل خودت اى پناه آرزومندان |
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۴۴ ق.ظ
روزتون پر از رحمـــت ![]() (۱۶ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: دعای روز نهم ماه مبارک رمضان |
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۱:۱۴ ق.ظ
![]() (۱۷ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: دعای روز دهم ماه مبارک رمضان |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - fo-eng - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۱۲ ب.ظ
دو تا از مهم ترین روزهای زندگی تان؛ روزی که متولد شدید و روزی که دلیلش را فهمیدید. برای اهدافت بجنگ .. |
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۸ ب.ظ
![]() ![]() (۱۸ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۰ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: دعای روز یازدهم ماه مبارک رمضان |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۰۳ ق.ظ
سحـــر بخیییر ![]() شروع یه هفته عالی به امید خدا ![]() ![]() (۱۹ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: اللهمّ زَیّنّی فیهِ بالسّتْرِ والعَفافِ واسْتُرنی فیهِ بِلباسِ القُنوعِ والکَفافِ واحْمِلنی فیهِ على العَدْلِ والإنْصافِ وامِنّی فیهِ من کلِّ ما أخافُ بِعِصْمَتِکَ یا عِصْمَةَ الخائِفین. |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۵:۵۸ ق.ظ
سحر بخیــــر روز خوبــــی داشته باشید![]() (۲۰ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۹ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: دعای روز سیزدهم ماه مبارک رمضان |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - edward71 - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ ق.ظ
سحر که نیست اما صبح زوده، داریم آماده میشیم کم کم که با رفقا بریم کتابخونه، شریف لعنتی ببین واسه رسیدن بهت چیکار که نمی کنیم
|
RE: سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - gogooli - 30 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۱۴ ق.ظ
(۳۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۶:۲۵ ق.ظ)edward71 نوشته شده توسط: سحر که نیست اما صبح زوده، داریم آماده میشیم کم کم که با رفقا بریم کتابخونه، شریف لعنتی ببین واسه رسیدن بهت چیکار که نمی کنیمایشاا... سال دیگه خبر قبولی تون در شریف رو می شنویم
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 31 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۵۶ ق.ظ
![]() ![]() ![]() (۲۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: دعای روز چهاردهم ماه مبارک رمضان |
|
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 01 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۵۹ ق.ظ
روز خوبی داشته باشید ![]() (۲۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۵۱ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: دعای روز پانزدهم ماه مبارک رمضان |
سحر خیــــــــــــــــــزان مانشت - alirezaei - 02 تیر ۱۳۹۵ ۰۵:۳۶ ق.ظ
![]() ![]() (۲۳ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۳۸ ق.ظ)vesta نوشته شده توسط: دعای روز شانزدهم ماه مبارک رمضان |