|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - نسخهی قابل چاپ صفحهها: ۱ ۲ ۳ ۴ ۵ ۶ ۷ ۸ ۹ ۱۰ ۱۱ ۱۲ ۱۳ ۱۴ ۱۵ ۱۶ ۱۷ ۱۸ ۱۹ ۲۰ ۲۱ ۲۲ ۲۳ ۲۴ ۲۵ ۲۶ ۲۷ ۲۸ ۲۹ ۳۰ ۳۱ ۳۲ ۳۳ ۳۴ ۳۵ ۳۶ ۳۷ ۳۸ ۳۹ ۴۰ ۴۱ ۴۲ ۴۳ ۴۴ ۴۵ ۴۶ ۴۷ ۴۸ ۴۹ ۵۰ ۵۱ ۵۲ ۵۳ ۵۴ ۵۵ ۵۶ ۵۷ ۵۸ ۵۹ ۶۰ ۶۱ ۶۲ ۶۳ ۶۴ ۶۵ ۶۶ ۶۷ ۶۸ ۶۹ ۷۰ ۷۱ ۷۲ ۷۳ ۷۴ ۷۵ ۷۶ ۷۷ ۷۸ ۷۹ ۸۰ ۸۱ ۸۲ ۸۳ ۸۴ ۸۵ ۸۶ ۸۷ ۸۸ ۸۹ ۹۰ ۹۱ ۹۲ ۹۳ ۹۴ ۹۵ ۹۶ ۹۷ ۹۸ ۹۹ ۱۰۰ ۱۰۱ ۱۰۲ ۱۰۳ ۱۰۴ ۱۰۵ ۱۰۶ ۱۰۷ ۱۰۸ ۱۰۹ ۱۱۰ ۱۱۱ ۱۱۲ ۱۱۳ ۱۱۴ ۱۱۵ ۱۱۶ ۱۱۷ ۱۱۸ ۱۱۹ ۱۲۰ ۱۲۱ ۱۲۲ ۱۲۳ ۱۲۴ ۱۲۵ ۱۲۶ ۱۲۷ ۱۲۸ ۱۲۹ ۱۳۰ ۱۳۱ ۱۳۲ ۱۳۳ ۱۳۴ ۱۳۵ ۱۳۶ ۱۳۷ ۱۳۸ ۱۳۹ ۱۴۰ ۱۴۱ ۱۴۲ ۱۴۳ ۱۴۴ ۱۴۵ ۱۴۶ ۱۴۷ ۱۴۸ ۱۴۹ ۱۵۰ ۱۵۱ ۱۵۲ ۱۵۳ ۱۵۴ ۱۵۵ ۱۵۶ ۱۵۷ ۱۵۸ ۱۵۹ ۱۶۰ ۱۶۱ ۱۶۲ ۱۶۳ ۱۶۴ ۱۶۵ ۱۶۶ ۱۶۷ ۱۶۸ ۱۶۹ ۱۷۰ ۱۷۱ ۱۷۲ ۱۷۳ ۱۷۴ ۱۷۵ ۱۷۶ ۱۷۷ ۱۷۸ ۱۷۹ ۱۸۰ |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blx - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۲۵ ق.ظ
سلام بچهها آخرین پستی که اینجا بود پست من بود که یه شعر گذاشتم در مورد ازدواج و ... این اواخر هر چنوخ یه بار چشم بهش میخورد اصن حالم بد میشد! هی با خودم میگفتم بابا تو دیگه چه جیگری بودی اینو گذاشتی اینجا! از همتون معذرت میخوامنکته انحرافی: معذرت خواهی بعد یه بووق ممتد چقد میچسبه هاااااااااااا |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - farzaneh.bn - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ق.ظ
چه شده۱۲۸۵۵۹; Sent from my SM-G531H using Tapatalk |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۱۹ ب.ظ
(۱۲ مهر ۱۳۹۴ ۰۲:۴۸ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: الان مزدوج شدن از صدتا ارشد خوندن مهم تره --- به نظرم کسی که کارشناسی گرفت و سربازی هم رفته باشه باید بره ازدواج کنه نکنه به ضررش تموم می شه ! به نظرتون ازدواج و تشکیل زندگی بهتره یا سروکله زدن با الگوریتم تپه نوردی !!!! مسئله ی که وجود داره اینه اونجور رابطه ی خطی ای بین "فارغ التحصیل شدن و سرباز رفتن" و "ازدواج" نمیبینم.. یعنی من دوسال پیش اگر شخصی بود و دوسش داشتم و شرایط هم فراهم بود شایذ ازدواج میکردم؛ اما حالا که فکر میکنم اگر اینکارو کرده بودم ۱۰۰% کار اشتباهی کرده بودم!! چون اصلا من در اون زمان فرد اصلحی برای تشکیل زندگی نبودم در اون زمان بر اساس تفکرات الانم!!
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - خانه سبز - ۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۲۵ ب.ظ
جفتشون اشتباه هست |
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - morweb - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ
چی شد یوهو این تاپیک اومد بالا رو نمیدونم:| بود من مطرح کردم ![]() دیدی نظرات خوبی دادن استفاده می کنن همه دوستان |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - kamaladdin - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۶ ب.ظ
سلام اخرین ورود من به سایت تو ۱۳۹۳ بود انقد قدیمی شدم که کاربریم تعلیق شد یکی دیگه ساختم هعییییییی چی بگم از ازدواچ که دلم خونه اصلا دارم میمیرم واسه ازدواج تا از شر این فشار روحی و سمی خلاص شم ولی چه میشه کرد تاز شش هفت ماهه رفتم سرکار کاملا غیر مرتبطط با رشتم و هنوز اه در بساط ندارم اخه ادم تا کی میتونه داداش بقیه باشه؟ |
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blx - 26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۵۵ ب.ظ
بروبچز لطفا کل کل نکنین! فضا رو هم دوقطبی نکنین! یه کاری نکنین این دفه یه شعری بذارم که ... ![]() تورو خدا چرت و پرتم ننویسید؛ اگه حرف سازنده ای در مورد ازدواج نداریم سکوت کنیم بهتره ![]() (۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۴۶ ب.ظ)kamaladdin نوشته شده توسط: سلام اخرین ورود من به سایت تو ۱۳۹۳ بود انقد قدیمی شدم که کاربریم تعلیق شد یکی دیگه ساختمبیمیرم برات داداش فدا مدای دل تنگت ![]() مث تو زیادن هااااااااااااا یکیش خودم باز خوبه امثال من و تو اعتراف میکنن به فشار فک کنم اون روز اول که فرشته ها فشار بخش میکردن بین آدمامن وتو الای صف بودیم ![]() ![]() ![]() ![]()
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - RASPINA - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۸ ق.ظ
(۲۶ خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ)morweb نوشته شده توسط: چی شد یوهو این تاپیک اومد بالا رو نمیدونم:|دقیقا روز اعلام نتایج دیدم این تاپیک اومده بالا کلا اهداف به صورت پشت سر هم هستند ۱-کنکور-کار ۲-ازدواج حالا که نتایج کنکور مشخص شد کاربرا رفتند سراغ هدف دوم |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blx - 27 خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۸ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:اولویت من:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ)morweb نوشته شده توسط: چی شد یوهو این تاپیک اومد بالا رو نمیدونم:|دقیقا روز اعلام نتایج دیدم این تاپیک اومده بالا ۱- ازدواج ۲- ازدواج ۳- ازدواج ![]() ![]()
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - crevice - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۴:۱۸ ق.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط:داداش خدا قوت. عجب اولویت بندی ای!!(27 خرداد ۱۳۹۵ ۱۰:۲۸ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط:اولویت من:(26 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۲۴ ب.ظ)morweb نوشته شده توسط: چی شد یوهو این تاپیک اومد بالا رو نمیدونم:|دقیقا روز اعلام نتایج دیدم این تاپیک اومده بالا ![]() Sent from my SM-N910C using Tapatalk |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blackhalo1989 - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۳:۱۴ ب.ظ
(۲۷ خرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۴۳ ب.ظ)BashirXm نوشته شده توسط: اولویت من:تو زندگیتو pause کن عقد که کردی دوباره دکمه resumeشو بزن.
|
|
ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - blx - 28 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۴۴ ب.ظ
خبه خبه ! عوض اینکه بیان منو تشویق کنن ببین چطور نیششون بازه. چش ندارین ببینین یه نفر میخاد ازدواج کنه؟! حسوووووووووووووودا ![]() ![]() ![]()
|
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - morweb - 29 خرداد ۱۳۹۵ ۰۷:۲۴ ق.ظ
چش ندارین ببینین یه نفر میخاد ازدواج کنه؟! حسوووووووووووووودا Confused TongueBig GrinBig Grin )
|
|
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - morweb - 01 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۰ ب.ظ
تا کی میخاییم بچسبیم به درس بنظرتون ؟؟ اخر چی میشه |
RE: ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج(هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) - khayyam - 01 تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۱ ب.ظ
(۰۱ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۰ ب.ظ)morweb نوشته شده توسط: تا کی میخاییم بچسبیم به درس بنظرتون ؟؟ اخر چی میشهپس چیکار کنیم ؟؟؟ |