![]() |
معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - نسخهی قابل چاپ |
معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - unicornux - 03 آذر ۱۳۹۱ ۰۸:۴۵ ب.ظ
سلام بچه ها. دانشگاه نوشیروانی بابل از سال بعد قراره رشته معماری کامپیوتر بیاره.البته امسال تو تکمیل ظرفیت گرفت اما میخوام بدونم با توجه به اینکه اولین سال هست که تو رشته معماری دانشجو میگیره میتونید حدس بزنید تا چه رتبه ای میشه قبول شد؟ |
معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - zohour - 01 دى ۱۳۹۱ ۰۹:۱۳ ب.ظ
رتبه مهم نیست و هر سال ممکنه فرق کنه ، و هم پوشانی مسئله مهمی تو این زمینه هست ولی تو معماری بعد تهران و اصفهان به نظر من صنعتی بابل می تونه انتخاب خوبی باشه انصافا جای خوبیه من لیسانس هم اونجا بودم |
معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - unicornux - 01 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ ب.ظ
یعنی میشه تا ۳۰۰ ۳۵۰ قبول شد؟ در واقع نمیگم دقیق چند میخوام بدونم حدودا چند؟همپوشانی مگه چقدر تاثیر داره؟ |
معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - ali.329 - 02 دى ۱۳۹۱ ۱۱:۰۹ ب.ظ
zohour جون میشه از دانشگاه و محیط دانشگاه از استاداش بگی؟ من که به سایتش نگاه کردم به نظر می رسه که دانشگاه خیلی خوبیه. |
معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - mammad_asir - 07 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۱۲ ب.ظ
کاش شبکه میاورد ما هم تو استان میموندیم |
معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - banafshe - 07 دى ۱۳۹۱ ۰۸:۳۱ ب.ظ
واقعا جای کارشناسی و ارشد آی تی هم در نوشیروانی خالیه ولی علوم و فنون همیشه یکه!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - zohour - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ
سلام ببخشید که دیر شد ایام محرم سرم خیلی شلوغ بود و اما در جواب unicornux که راجع به رتبه گفت ، می تونم بگم که شما فقط بخون و توکلت بر خدا باشه و دیگه به رتبه و این جور چیزا فکر نکن و همانطور که گفتم هرسال ممکنه رنج رتبه های قبولی تو یه دانشگاه با یه سال دیگه فرق کنه. اماali.329 که راجع به دانشگاه گفتی ، دانشگاه صنعتی بابل دانشگاه خوبیه و از نظر علمی و رفاهی جای مناسبی برای درس خوندن هست راجع به اساتیدش هم بگم که گروه برقش که واقعا عالیه و می تونه برای ما سخت افزاریها مفید باشه، راجع به اساتید ثابت کامپیوتر هم باید بگم دکتر ولی نتاج در زمینه سخت افزاری و دکتر جزایری هم در زمینه های هوش مصنوعی کار میکنند آقای عمادی هم تو زمینه نرم افزار کار می کنن که البته الان نیستند و دانشجوی دکترای دانشگاه تهران هستند، یه خانم خزائلی هم هستند که ایشون هم برای دکترا رفتند آمریکا البته نمی دونم چرا اسمش رو از سایت دانشگاه حذف کردند دکتر منصوری هم هست که دکتراش رو تو گرایش کنترل گرفته -البته نمی دونم هنوز دفاع کرده یا نه- و فکر نکنم تو مقطع ارشد خیلی بتونه کمک کنه. اگه بخوام یه نظر منصفانه بدم این دانشگاه بین دانشگاه های شهرستان (غیر از تهران) جزو بهترین هاست. |
معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - unicornux - 16 دى ۱۳۹۱ ۰۱:۵۵ ب.ظ
(۱۶ دى ۱۳۹۱ ۰۱:۴۰ ب.ظ)zohour نوشته شده توسط: سلام ببخشید که دیر شد ایام محرم سرم خیلی شلوغ بود و اما در جواب unicornux که راجع به رتبه گفت ، می تونم بگم که شما فقط بخون و توکلت بر خدا باشه و دیگه به رتبه و این جور چیزا فکر نکن و همانطور که گفتم هرسال ممکنه رنج رتبه های قبولی تو یه دانشگاه با یه سال دیگه فرق کنه. راستش اینکه رنج رتبه رو خواستم بدونم واسه روحیه بود.اینکه بدونم با هدف چقدر فاصله دارم و اینا.البته حق با شماست و فقط باید خوند. نکته بعدی اینکه نوشیروانی شبانه هم داره یا فقط روزانه هستش....؟؟؟؟ |
معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - zohour - 17 دى ۱۳۹۱ ۱۰:۳۷ ق.ظ
شبانه هم داره |
RE: معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - omidranjbar - 06 فروردین ۱۳۹۲ ۰۶:۲۸ ب.ظ
به نظرم سطح علمیش از دانشگاههای تهران که واقعا پایین تره. تو سایتش که دیدم فقط دو تا استادیار داشت و دو تا مربی. البته درسته که استادای دانشکده برق هم هستند ولی یه سری درسا واقعا سخت افزاریه (نه برقی) و نیاز به اساتیدی داره که تو این زمینه واقعا کار کرده باشن و مسلط باشن. ولی بازم فک کنم نسبت به شهرستانها (کرمانشاه و اردبیل و کرمان) جای بهتری باشه. البته این نظر منه. در مورد کارشناسی که یکی دو تا از دوستام نوشیروانی بودن، یقینا میتونم بگم سطحش با اختلاف قابل ملاحظه ای از دانشگاههای تهران(شریف و تهران و امیرکبیر) پایینتره.(دوستای نوشیروانی ناراحت نشن. شایدم من اشتباه میکنم ![]() من خودم اگه تهران قبول نشم و بخوام شهرستان برم، نوشیروانی رو اول میزنم احتمالا ![]() ![]() |
معماری دانشگاه نوشیروانی (صنعتی) بابل - mahdinano - 04 دى ۱۳۹۲ ۰۳:۰۱ ق.ظ
سلام به همه . من تازه عضو شدم مکانیک ترم یک ۹۲ دانشگاه هرمزگان . می خوام به نرم افزار یا علوم تغییر رشته بدم . میشه راجع به نوشیروانی یکم توضیح بدین . مثلا نرم نوشیروانی بهتره یا علوم اصفهان ؟ راستش هنوز بین نرم و علوم شک دارم !( من به برنامه نویسی ولینوکس خیلی علاقه دارم ایده هایی خوب و پول درآور زیادی هم دارم و برنامه نویسی اندروید هم میکنم .) |