۰
subtitle
دوستان من جایی اشتباه کردم؟ متوجه نشدم.
tf=RnCg,tr=RpCg=2.5RnCg
tf=RnCg,tr=RpCg=2.5RnCg
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۰۲ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط: تحلیل کنکوری : برای بدست آوردن تعداد طبقات فقط کافیه ۸۱ رو خازن خروجی بگیریم و به ازای هر طبقه تقسیم بر ۳ کنیم تا به ۱ برسیم.
یعنی ۸۱==>27==>9==>3==>1
همونطور که میبینید ۴ طبقه شد. (۸۱ که CL هست و در نظر نگیرید)
تحلیل علمی : فرض کنید ترانزیستور دارای ابعاد ۱:۱ هستش. بنابراین خازن ورودی میشه ۲Cg.
حالا میدونیم CL = kCin پس و ما ۸۱ بیت داریم پس کلش میشه CL=2*81*Cg .
یعنی CL = 162Cg
حالا حتما فرمول روبرو رو یادتونه : N=loge(CoutCin)
فقط کافیه Cout = 162Cg و Cin=2Cg قرار بدیم تا N رو ۴ بدست بیاریم
امــــــــــــــــــــــــــــــــــا ،،،، برای تاخیر کتابهایی رو دیدم که راه حل های بسیار عجیبی رفتن موجب تعجب اینجانب گردید.
برای تاخیر باید بدونید :
tf=2.5RnCg,tr=RnCg
پس تاخیر هر Not میشه ۳/۵RnCg پس تاخیر ۴ طبقه میشه ۱۴
اما دلیلی که باعث شد اکثر کتابها غلط حل کنند این بود که طراحان کنکور فرمول رو به شکل زیر تغییر دادن.
tf=2RnCg,tr=RnCg
دلیلشم احتمالا این بود که گفتن Wp = 2Wn
که اگه با این فرض حل کنید تاخیر میشه ۱۲/
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط: ایول... اصلا برای زمان تاخیر حواسم به جمع کردن تاخیر رایز و فال نبود. فقط من الان هنگم یه خرده. فرمول رایز و فال رو برعکس ننوشتید؟منم نوشتم t رایز ۲/۵ برابر t فال هستش دیگه!
با اندازه برابر زمان بالا رفتن باید بیشتر باشه دیگه. یعنی ۲/۵ برابر زمان پایین آمدن
(۲۳ بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط: ایول... اصلا برای زمان تاخیر حواسم به جمع کردن تاخیر رایز و فال نبود. فقط من الان هنگم یه خرده. فرمول رایز و فال رو برعکس ننوشتید؟منم نوشتم t رایز ۲/۵ برابر t فال هستش دیگه!
با اندازه برابر زمان بالا رفتن باید بیشتر باشه دیگه. یعنی ۲/۵ برابر زمان پایین آمدن
منظورتونو متوجه نشدم.
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mj.net نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط: ایول... اصلا برای زمان تاخیر حواسم به جمع کردن تاخیر رایز و فال نبود. فقط من الان هنگم یه خرده. فرمول رایز و فال رو برعکس ننوشتید؟منم نوشتم t رایز ۲/۵ برابر t فال هستش دیگه!
منظورتونو متوجه نشدم.
والا چیزی که من میبینم اینجا نوشته شده t رایز برابر RC و t فال برابر ۲/۵RC
(۲۴ بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۲۱ ق.ظ)Falcon نوشته شده توسط:(24 بهمن ۱۳۹۲ ۱۲:۱۸ ق.ظ)mj.net نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۵۹ ب.ظ)unicornux نوشته شده توسط:(23 بهمن ۱۳۹۲ ۰۹:۲۷ ب.ظ)mj.net نوشته شده توسط: ایول... اصلا برای زمان تاخیر حواسم به جمع کردن تاخیر رایز و فال نبود. فقط من الان هنگم یه خرده. فرمول رایز و فال رو برعکس ننوشتید؟منم نوشتم t رایز ۲/۵ برابر t فال هستش دیگه!
منظورتونو متوجه نشدم.
والا چیزی که من میبینم اینجا نوشته شده t رایز برابر RC و t فال برابر ۲/۵RC
t_fall که باید کمتر باشه چون موبیلیتی ترانزیستور های NMOS بیشتره.
تو معکوس کننده با اندازه NMOS=PMOS ،
T_rise = 2.5*T_fall
موضوعهای مرتبط با این موضوع... |
|||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
منبع ویدیویی برای آنالیز عددی | fotobetpsy | ۰ | ۳۷۳ |
۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ۰۱:۲۶ ق.ظ آخرین ارسال: fotobetpsy |
|
تفاوت آنالیز عددی و محاسبات عددی | fotobetpsy | ۰ | ۴۴۰ |
۲۴ شهریور ۱۴۰۳ ۰۱:۱۸ ق.ظ آخرین ارسال: fotobetpsy |
|
دریافت مدارک تحصیلی به صورت آنلاین امکان داره ؟ | MohsenRezaei | ۱ | ۸۷۳ |
۰۹ دى ۱۴۰۲ ۰۴:۰۲ ب.ظ آخرین ارسال: MohsenRezaei |
|
تعداد برگ درخت؟؟؟؟؟؟؟ | rad.bahar | ۴ | ۵,۶۲۰ |
۱۵ آذر ۱۴۰۲ ۱۱:۵۳ ق.ظ آخرین ارسال: mohamadrra |
|
تعداد جواب | mostafaheydar1370 | ۲۱ | ۲۱,۵۶۹ |
۰۱ مهر ۱۳۹۹ ۱۱:۴۱ ب.ظ آخرین ارسال: miinaa |
|
دوره آموزشی آنلاین Hadoop و Apache Spark به زبان فارسی | Happiness.72 | ۰ | ۲,۷۵۱ |
۰۲ خرداد ۱۳۹۹ ۱۰:۳۸ ب.ظ آخرین ارسال: Happiness.72 |
|
آنیل کوک | raha701 | ۰ | ۸ |
۱۴ اسفند ۱۳۹۸ ۰۵:۵۲ ب.ظ آخرین ارسال: raha701 |
|
وب کنفرانس و کلاس آنلاین | faraz_linux | ۰ | ۲,۲۲۹ |
۱۰ اسفند ۱۳۹۸ ۰۷:۲۲ ب.ظ آخرین ارسال: faraz_linux |
|
تعداد روش های نوشتن عدد n | ss311 | ۲ | ۳,۷۵۵ |
۱۳ بهمن ۱۳۹۸ ۰۵:۲۷ ب.ظ آخرین ارسال: ss311 |
|
تعداد مسیرها در گراف | ss311 | ۰ | ۲,۲۲۰ |