(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۵:۳۵ ب.ظ)omidranjbar نوشته شده توسط: ایشالله که یکی از سه دانشگاه اول قبولید. اون دوستی هم که گفتن تهران زودتر پر میشه، اینطوری نیست و شریف زودتر پر میشه (با سند و مدرک)
مبارکه
ممنون ان شاالله............من خودم البته تهرانو ترجیح میدم(ریا نباشه):دی
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۳:۱۳ ب.ظ)Mahsa Rahmani نوشته شده توسط: (22 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۲:۴۶ ب.ظ)سودابه م نوشته شده توسط: از صبح که دفترچه آمده همش دارم تعداد پذیرش روزانه شهر تهرانو میشمرم ببینم به من میرسه:دی
حدس میزنم شهید بهشتی یا علم و صنعت قبول میشم.بازم توکلم به خداست........با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
سلام سودابه خانوم
من رتبه ۶۲ ام :دی همه درصدام حدود ۲ درصد از شما بیشتره جز ریاضی که من ۱۹ درصد زدم ^_^ احتمالا هم کلاسی میشیم. ساکن کدوم شهر هستین؟من قزوین
من خراسان جنوبی زندگی میکنم.تاثیر معدل موثر چطور بوده؟ای کاش کارنامتو میذاشتی
(۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۲ ب.ظ)M4$0UD نوشته شده توسط: (23 اردیبهشت ۱۳۹۳ ۱۱:۴۵ ق.ظ)سودابه م نوشته شده توسط: چطو همچین چیزی ممکنه؟
من هم نمی دونم، الان سوالی که دارم اینه که تاثیر معدل حساب شده توی این رتبه یا نه؟ اگه نشده باشه شما معدلتون بهتره
آره دیگه مسلما حساب شده حالا سوالی که برای من مطرحه اینه که جفتمون بیایم و مثلا معماری امیرکبیرو بزنیم و فقط یه دونه جا داشته باشه کدوممون قبول میشیم؟:دی