بنظرم بچه هایی که مثلا دوست داشتن رتبشون دو رقمی بشه و به هر دلیلی موفق نشدن اینجا باید بیشتر خطاهاشون رو بگن تا بقول سارا خانم آدم رو گاز بگیره

وگرنه بنظر من اینکه مشکلات شخصی یه نفر باعث بشه یه نفر کنکورشو خراب کنه خیلی نمی تونه به افرادی که امسال کنکور دارن کمک کنه.
مثلا یه نفر باید بگه من دوتا سوال سخت دیدم به این خاطر کنکورم خراب شد یا مثلا بگه فلان منبع رو خوندم و خوب نبود ولی سال بعد فلان منبع رو خوندم و باعث شد توی اون درس قوی بشم.به این خاطر میگم کسایی که رتبهی قوی آوردن باید اینجا رو گرم کنن.
من خودم امسال به صورت آزمایشی شرکت کرده بودم . روز اول حدودا ۲۵ تا سوال رو جواب دادم روز دوم هم چون واسه معماری شرکت کرده بودم و دروس تخصصی رو ترم آخر با هم همنیاز کرده بودم هیچی نتونستم بزنم و پاسخنامه رو سفید تحویل دادم.مدار الکتریکی که اصلا یادم نبود ۳تا درس VLSI و دیجیتال و انتقال رو هم هنوز پاس نکرده بودم .
اما از تست های که روز اول کنکور زدم فکر کنم ۱ دونه مدار منطقی اشتباه شده بود.
زبان ۵۰ % زدم.که این ۵۰% رو اینطور زدم که فقط درک مطلبا رو که ۵۰% سوالات زبان هست رو زدم.سوالات اول که مربوط به دایره لغت بود رو نمیتونستم بزنم فقط به این خاطر که معنای گزینهها رو نمیدونستم وگرنه خود سوال رو فهمیده بودم و حتی کلمه های مناسب واسه اون سوال بلد بودم: -))) . یه سری سوال هم مربوط به قواعد فعل و زمان و اینجور چیزا بود که توی دبیرستان خوندیم و من یادم نبود که امسال حتما هم لغت میخونم هم قواعد رو.
از ریاضیها چیزی یادم نبود فقط چون وقت اضافه داشتم تست آخر ریاضی رو زدم و الکی الکی درصد ریاضیم شد ۵ درصد.سوالات ریاضی به نظرم سخت نبود (به جز گسسته که یه خورده درسش بده) و بنظرم با یه دور خوندن میشه درصد خوبی ریاضی زد.به نظر من واسه ریاضی مهندسی باید به جز حفظ کردن فرمول یه خورده هم روی مفهوم فرمول و اثباتش تمرکز کرد.
از دروس مشترک هم سوالات ساختمان داده خیلی سخت بود.حالا وقتی سوالات رو میخوندم میذاشتم به حساب نخوندنم ولی بعضی سوالات جوری بود که احساس میکردم تا ساختمان داده پاس نکردم

. واسه این درس باید حتما مفهومی بخونیم تا بتونیم سوالات رو حل کنیم.کتاب پارسه یا CLRS به نظرم خوبه.
به نظر من مدار منطقی هم سخت بود چون با وجود آسون بودنش من یه سوال دیدم که خیلی سخت بود.
سیستم عامل هم نامردی اورده بودن.یعنی سخت نبود ولی ۵تا سوالش به اندازهی یه امتحان ۲/۵ ساعته وقت میخواست.که من تا اینجا فقط منطقی زده بودم.
معماری هم همین طور. من با پاس کردن مانو فکر میکردم معماری رو خوب فهمیدم ولی سوالات کنکور رو فقط میفهمیدم و هیچ نظری نمیتونسنم راجع به اونا بدم به نظرم باید بخش هایی از پترسون رو با همون کتاب پوران خط به خط خوند.
و اما نظریه .من این درس رو با دکتر صادق زاده پاس کردم اونم خط به خط به ما درس داد.و تمرین های کلاسی هم داشتیم که می بایست حتما حل میکردیم من نخونده ۳تا تست نظریه رو درست زدم. به نظر من یه خلاصه درس و حل تمرینای کتاب کافیه !
درصد مشترک هام حدودا ۱۲% شد ولی خب رتبم ۴۰۰۰ شد و اصلا مجاز نشدم.انتظار مجاز شدن هم نداشتم.
به نظرم مانشت خیلی کمک میکنه به داوطلبا.مثمر ثمر ترین بخش مانشت مصاحبه های افراد موفق هست که خیلی خیلی مفیده.ولی بعضی جاها هم خیلی بزرگ نمایی میشه مثلا من زبان رو نخونده ۵۰ زدم درحالی که خیلیها همین ۵۰ رو نمیزنن و یه جوری آدم رو از زبان نا امید میکنن ...اینگار که زبان فیزیکه هسته ایه.
الان جو یه جوریه که من دید درستی نسبت به تواناییم توی دروس مشترک و ریاضی ندارم و نمی تونم هم به حرفایی که اینجا زده میشه اعتماد کنم. کسی رو ندیدم که خیلی دیده درستی بده. مثلا توی بعضی مصاحبهها خوندم که طرف گفته من زبانم از بچگی خوب بود ولی وقتی درصد زبانش رو میبینم ،میبینم همش ۲۰-۳۰ درصد زبان زده.خب اگه من خودم شرکت نکرده بودم شاید توی این شرایط فکر میکردم چقدر زبان کنکور سخت هست که مثلا نفرات اول دو سال اخیر معماری یا صفر زدن یا ۲۷ درصد !!!
کاش یخورده زرنگ ترها میتونستن بهتر برای درصدهاشون توضیح بدن که مثلا برای همین ۲۰-۳۰ درصد ریاضی یا مشترک چند روز و چه مقدار زحمت کشیدن.یا اگه کاستی داشتن بخاطر چی بوده ؟؟!! خب اینجای جای خوبی برای بیان این مطالب هست امیدوارم رتبه های برتر اینجا رو با محتواتر از این چیزی که هست بکنند !!!
با تشکر از ایدهی تشکیل دهنده و مدیر این قسمت: -)