khalilparvar (Moderator) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() میزان هدیه: ۲۰۰۰ تومان تاریخ ثبت نام: ۰۴ اسفند ۱۳۹۲ تاریخ تولد: مخفی (۳۲ ساله) زمان محلی: ۲۱ January 2021 , 08:43 AM وضعیت: آفلاین |
|
![]() |
امضای khalilparvarخدایا دلم برات تنگ شده .. |
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
.:tarannom:. (25 آبان ۱۳۹۹ در ۱۲:۲۳ ب.ظ) |
khalilparvar, ایشالله هر چی خیره،همون هم خیلی تبریک داره.همیشه موفق باشی ♥♥♥ |
|
![]() |
.:tarannom:. (25 آبان ۱۳۹۹ در ۱۲:۵۴ ق.ظ) |
*** خلیل پرور عزیز قبولی دکتری مباااااااااااااارک باشه. ایشالله بدرخشی *** | |
![]() |
diligent (16 آبان ۱۳۹۹ در ۰۲:۲۹ ب.ظ) |
سلام. مرسی عزیزم.تو هم همینطور؛ ایشالا کرونا زودتر تموم شه بتونم ببینمت ![]() |
|
![]() |
marvelous (01 اردیبهشت ۱۳۹۹ در ۰۱:۵۳ ب.ظ) |
سلام عزیز دلم، قربونت برم الهی خوشحالم که دوباره هستی، سلامتی و پدر و مادرت هم بهترن. به خدا همیشه نگرانت بودم. امیدوارم اوضاع روز به روز بهتر بشه و سلامتی کامل به خونتون برگرده. منم خیلی دوست دارم و برام خیلی عزیزی و پیاماتو که میبینم کلی حال میکنم. میبوسمت عزیزم ??❤❤❤❤???? | |
![]() |
marvelous (24 فروردین ۱۳۹۹ در ۰۵:۳۶ ب.ظ) |
همیشه و همه جا نگرانتم، مثل خواهرم دوست دارم و مدام بهت فکر میکنم. همین که دیدم پایین پست من تشکر زدی خودش یه خوشحالی بزرگ واسه من بود که فهمیدم سلامتی و اومدی آنلاین. امیدوارم خانوادت هم سلامت باشن. میبوسمت عزیزم❤❤❤???? | |
![]() |
marvelous (06 فروردین ۱۳۹۹ در ۱۱:۱۲ ق.ظ) |
سلام عزیزم، قربونت برم خیلی خوشحالم که میبینم سلامتی و اومدی آنلاین. بهترین ها رو برات آرزو دارم ❤ | |
![]() |
marvelous (01 فروردین ۱۳۹۹ در ۱۱:۲۲ ق.ظ) |
سلام دوست عزیزم، سال نوت مبارک، امیدوارم حالت بهتر شده باشه و دیگه برات بد پیش نیاد و سال جدید سالی باشه برات پر از سلامتی و نشاط. | |
![]() |
hanie_M (19 بهمن ۱۳۹۷ در ۱۱:۴۶ ق.ظ) |
سلام. لطفا پیام خصوصی تون رو چک کنید. ممنون | |
![]() |
diligent (13 دى ۱۳۹۷ در ۰۸:۳۴ ب.ظ) |
خودت خوبی که بقیه رو هم خوب میبینی عزیزم. مرسی از محبتت ![]() |
|
![]() |
αɾια (۱۲ دى ۱۳۹۷ در ۰۷:۲۸ ب.ظ) |
بیا بیا ![]() |
|
![]() |
αɾια (۲۰ آبان ۱۳۹۷ در ۰۱:۴۷ ب.ظ) |
خیلی حس قشنگیه وقتی یه دوست فاب داشته باشی که همیشه حواسش بهت باشه ، به یادت باشه ، نگرانت بشه و دوست داشته باشه … مرســـی که هستی ![]() |
|
![]() |
αɾια (۰۱ مهر ۱۳۹۷ در ۱۰:۲۹ ب.ظ) |
گوش کن … صدای نفس های پاییز را میشنوی ؟ و این زیباترین فصل خدا می آید غم و اندوهت را به برگ درختان آویزان کن چند روز دیگر میریزند ... |
|
![]() |
αɾια (۲۷ مرداد ۱۳۹۷ در ۰۹:۴۶ ب.ظ) |
برایت عشق آرزو میکنم از آنهایی که آنقدر شیرین باشد بودنش، که تمامی نداشته هایت را فراموش کنی... کسی که از دیدنش سیر نشوی و تنها حسرتت این باشد چرا زودتر او را نیافتی... از آن عشق هایی که تو را یکباره در بر گیرد و زمان و مکان را در آغوشش گم کنی... از آنهایی که تو را بخواهد بیشتر از خودش..!! و عطشش هر لحظه به تو بیشتر شود از آنهایی که میشود روی حرفش حساب کرد روی وفادادیش شرط بست.. و اگر تمام زندگیت را روی او قمار کنی هرچه شود...هرچه... باز با غرور بگویی من برنده ام... چون عشق را شکست نیست..... |
|
![]() |
αɾια (۰۹ مرداد ۱۳۹۷ در ۰۹:۵۲ ق.ظ) |
می روند؟ فدای سرت. می مانند!؟ خوشبحال لحظه هایشان که با تو ثبت می شود!! |
|
![]() |
ftmbghrn (22 خرداد ۱۳۹۷ در ۱۲:۲۱ ق.ظ) |
تولدتون مبارک انشااله همیشه موفق باشین ![]() |
|
![]() |
αɾια (۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۰۹:۳۵ ق.ظ) |
کوچ کن، از آدم ها، از گذشته ها از هر چیزی که آزرده خاطرت میکند... |
|
![]() |
diligent (21 اردیبهشت ۱۳۹۷ در ۱۲:۴۲ ق.ظ) |
قابلی نداشت مهندس جان ![]() |
|
![]() |
αɾια (۲۹ فروردین ۱۳۹۷ در ۱۰:۲۷ ق.ظ) |
فدااایِ شوما شیرین بیان ![]() ![]() |
|
![]() |
αɾια (۲۸ فروردین ۱۳۹۷ در ۰۷:۳۸ ب.ظ) |
زﻧﺪﮔﯽ ﮐﻠﺒﻪ ﯼ ﺩﻧﺠﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ ﻧﻘﺸﻪ ی ﺧﻮﺩ ﺩﻭ ﺳﻪ ﺗﺎ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ دﺍﺭﺩ.... ﮔﺎﻩ ﺑﺎ ﺧﻨﺪﻩ ﻋﺠﯿﻦ ﺍﺳﺖ ﻭ ﮔﻬﯽ ﺑﺎ ﮔﺮﯾﻪ ﮔﺎﻩ ﺧﺸﮏ ﺍﺳﺖ ﻭ ﮔﻬﯽ ﺷﺮ ﺷﺮ ﺑﺎﺭﺍﻥ ﺩﺍﺭﺩ... ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺣﺎﻟﺖ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺗﻮ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺭ آﻥ ﻗﻮﺱ ﻭ ﻗﺰﺡ ﻫﺎﯼ ﻓﺮﺍﻭﺍﻥ ﺩﺍﺭد... ﺯﻧﺪﮔﯽ آﻥ ﮔﻞ ﺳﺮﺧﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻣﯽ ﺑﻮﯾﯽ ﯾﮏ ﺳﺮآﻏﺎﺯ ﻗﺸﻨﮕﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﺩﺍﺭد… زندگی کن! ﺟﺎﻥِ ﻣﻦ، ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ ﺭﻭﻧﻖِ ﻋﻤﺮِ ﺟﻬﺎﻥ ، ﭼﻨﺪ ﺻﺒﺎﺣﯽ ﮔﺬﺭﺍﺳﺖ . ﻗﺼﻪ ی ﺑﻮﺩﻥ ﻣﺎ ﺑﺮﮔﯽ ﺍﺯ ﺩﻓﺘﺮ ﺍﻓﺴﺎﻧﻪ ﺍﯼ ﺭﺍﺯ ﺑﻘﺎﺳﺖ . ﺩﻝ ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺷﮑﻨﺪ .... ﮔﻞ ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﻣﯿﺮﺩ .... ﻭ ﺍﮔﺮ ﺑﺎﻍ ﺑﻪ ﺧﻮﺩ ﺭﻧﮓ ﺧﺰﺍﻥ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ .... ﻫﻤﻪ ﻫﺸﺪﺍﺭ ﺑﻪ ﺗﻮﺳﺖ؛ ﺟﺎﻥ ﻣﻦ ﺳﺨﺖ ﻧﮕﯿﺮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﻮﭺ ﻫﻤﯿﻦ ﭼﻠﭽﻠﻪ ﻫﺎﺳﺖ .... ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ... ﺑﻪ ﻫﻤﯿﻦ ﮐﻮﺗﺎهى. |
|
![]() |
blackhalo1989 (28 اسفند ۱۳۹۶ در ۰۹:۱۲ ب.ظ) |
سلام خیلی ممنون سال خوبی داشته باشید. |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |