تالار گفتمان مانشت

نسخه‌ی کامل: آشپزی دانشجویی!!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
(04 آذر 1390 04:54 ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: [ -> ]من که سعادت بودن در خوابگاهو نداشتمTongue ولی بابام همیشه میگه اگر یه روز مرغها اعتصاب کنن و تخم نزارن اول از همه دانشجوها از گرسنگی میمیرن(البته دور از جون شما دانشجویان عزیز خوابگاهی)AngelBig Grin
البته منم که همیشه ظهرها خونه تنهام از هفت روز هفته ۶روزشو ناهار تخم مرغ میخورم اون یه روز دیگه هم که جمعست و ناهارو مهمون مامان خانومیمSmile

این مال اون موقع هایی بود که تخم مرغ دونه 300-400 نبود!Big GrinBig GrinBig Grin
(08 آذر 1390 06:24 ب.ظ)mosaferkuchulu نوشته شده توسط: [ -> ]
(04 آذر 1390 04:54 ب.ظ)narges_r نوشته شده توسط: [ -> ]من که سعادت بودن در خوابگاهو نداشتمTongue ولی بابام همیشه میگه اگر یه روز مرغها اعتصاب کنن و تخم نزارن اول از همه دانشجوها از گرسنگی میمیرن(البته دور از جون شما دانشجویان عزیز خوابگاهی)AngelBig Grin
البته منم که همیشه ظهرها خونه تنهام از هفت روز هفته ۶روزشو ناهار تخم مرغ میخورم اون یه روز دیگه هم که جمعست و ناهارو مهمون مامان خانومیمSmile

این مال اون موقع هایی بود که تخم مرغ دونه ۳۰۰-۴۰۰ نبود!Big GrinBig GrinBig Grin
اخه هر غذایی که بچه هادستورشو دادن تخم مرغ توش پایه بود
اینجا بود که من به حقیقت حرف بابام پی بردمBig Grin
(08 آذر 1390 03:08 ب.ظ)parva نوشته شده توسط: [ -> ]
(05 آذر 1390 10:26 ب.ظ)SarahArshad نوشته شده توسط: [ -> ]یه غذای خوشمزه وساده دیگه هم هست که هم ارزونه وهم نسبتا زود آماده میشه

بادمجان رو روی گاز کبابی کنید وبعد اونا رو پوست بکنید وبعد له کنید وخوب با گوشتکوب بکوبید .جداگانه پیاز داغ درست کنید حال بادمجانهای له شده رو به پیاز داغ اضافه کنید یکم تفت بدید مواظب باشید نسوزه .بعد کمی ادویه اضافه کنید اگه ادویه آبادان رو داشته باشید محشر میشه بعد از چند ثانیه هم زدن غذا آمادست .بسیار خوشمزست مخصوصا برای عاشقان بادمجان چون یه طعم دودی خارق العاده داره .یه نکته نمک هم بزنید .یادم رفت . یه نکته دیگه برای خوشمزه‌تر شدن این غذا اینه که از پیازچه توی این غذا استفاده کنید که طعمش رو بی نهایت خوشمزه‌تر میکنه کافیه موقع پیاز داغ کردن کمی پیازچه خورد شده تفت بدید وسریع بادمجانها رو اضافه کنید حواستان باشه که پیازچه زود می سوزه
وای که چقدر خوشمزه ست، اتفاقا دو سه باری هم ما پختیم این غذا رو تو دوران دانشجویی.
آره عزیزم این غذا با اینکه ارزان قیمت هست و گوشت نداره ولی خیلی خوشمره هستش .توصیه اکید می کنم دوستان امتحانش کنن مشتری میشن خفن!!!
خوب دو تا نودالیت رو با هم درست کنید بخورید. والله Big Grin
به نظرم باید نودالیت رو هم با نون خورد همین جوریش که سیر نمی کنه Big Grin(همچین گفتم انگار که چقدر می خورم )
(08 آذر 1390 11:55 ب.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: [ -> ]به نظرم باید نودالیت رو هم با نون خورد همین جوریش که سیر نمی کنه Big Grin(همچین گفتم انگار که چقدر می خورم )

مایه ماکارونی هم جواب می ده روش Big Grin
و می شه بصورت تلیت(یا ترید!؟) درستش کرد و خوردTongue
اینا چیه؟؟؟
تا فارغالتحصیل شین معده تون نابود شده ها!!!نخورین این چیزا رو!
من که حاضر نیستم نود الیت بخورم.

خوب همون ماکارونی درست کنید دیگه سویا و گوشت نریزید از پیاز داغ و رب و زردچوبه به عنوان مایه استفاده کنید (میتونید هویج و فلفل دلمه ای هم اضافه کنید.) یکم زمان بیشتری میبره ولی خوب حداقل میشه خورد!
ما یه بار داشتیم ماکرونی درست میکردیم همین که گوشت رو ریختیم ماهیتابه رنگش آبی شد نگو خیلی وقته تو یخچال داشتیمش و فاسد شده بود، تازه فقط همون یه بسته رو داشتیم، چشتون روز بد نبینه حالا بیا ماکرونی با پیازداغ بخور دیگه، بدمزه ترین ماکرونی بود که تو عمرم خوره بودم .

ولی اگه به قول افاق جان، رب،هویج و فلفل اضافه بشه حتما که طعم میگیره و خوشمزه میشه بهتر از پیازداغ خالیـــــــــــــــــــــه.
(10 آذر 1390 10:54 ق.ظ)parva نوشته شده توسط: [ -> ]ما یه بار داشتیم ماکرونی درست میکردیم همین که گوشت رو ریختیم ماهیتابه رنگش آبی شد نگو خیلی وقته تو یخچال داشتیمش و فاسد شده بود، تازه فقط همون یه بسته رو داشتیم، چشتون روز بد نبینه حالا بیا ماکرونی با پیازداغ بخور دیگه، بدمزه ترین ماکرونی بود که تو عمرم خوره بودم .

ولی اگه به قول افاق جان، رب،هویج و فلفل اضافه بشه حتما که طعم میگیره و خوشمزه میشه بهتر از پیازداغ خالیـــــــــــــــــــــه.

ولی یه بار هم اتاقی من با رب و پیازداغ ماکارونی درست کرد خوشمزه شده بود! فکر کنم دست پختش خوب بوده!!
(10 آذر 1390 11:40 ق.ظ)afagh1389 نوشته شده توسط: [ -> ]
(10 آذر 1390 10:54 ق.ظ)parva نوشته شده توسط: [ -> ]ما یه بار داشتیم ماکرونی درست میکردیم همین که گوشت رو ریختیم ماهیتابه رنگش آبی شد نگو خیلی وقته تو یخچال داشتیمش و فاسد شده بود، تازه فقط همون یه بسته رو داشتیم، چشتون روز بد نبینه حالا بیا ماکرونی با پیازداغ بخور دیگه، بدمزه ترین ماکرونی بود که تو عمرم خوره بودم .

ولی اگه به قول افاق جان، رب،هویج و فلفل اضافه بشه حتما که طعم میگیره و خوشمزه میشه بهتر از پیازداغ خالیـــــــــــــــــــــه.

ولی یه بار هم اتاقی من با رب و پیازداغ ماکارونی درست کرد خوشمزه شده بود! فکر کنم دست پختش خوب بوده!!
اگر به جای رب گوجه رنده شده وعدس بهش بزنید وپیاز داغ زیاد بهش بزنید البته پیاز داغ رو عسلی کنید یعنی لایه اول پیاز رو نگیرید فقط لایه پوست تلقی رو‌ی پیازهارو بگیرید لایه نازک که شبیه بقیه لایه های پیاز هست اما نازکتره رو نگیرید چون باعث میشه پیاز داغتون نرم بشه .پیازها رو هم خلال خلال ببرید حالا حرارت رو کم کنید ودر ماهی تابه رو هم بزارید تا خوب پیاز‌ها نرم وعسلی بشن بعد که کمی طلایی شدن دیگه در ماهیتابه رو بردار و وشروع کن به هم زدت اونقدر هم بزن پیاز‌ها رو تا خوب طلایی بشن حالا پیاز داغ عسلی آمادست بهش زردچوبه وادویه بزن سریع تفت بده در کمتر از چند ثانیه گوجه رنده شده رو بهش اضافه کن نمک بزن .یه نکته برای خوشمزه‌تر شدن سست استفاده از چند قطره سس فلفل گلوریا (از این باریک‌ها هستن )فقط چند قطره که غذا طعم بگیره نه بیشتر که تندش کنه .حالا درش رو بزار وبزار خوب آبش جمع بشه .وبعد عدس پخته رو هم بهش اضافه کن این یه مایه ماکارونی خیلی خوشمزه وارزان قیمت هستش که بقیش هم خیلی ساده ومثل بقیه موارد درست کردن ماکارونی هستش .موفق باشید واز آشپزی تون لذت ببرید .
ماشالله این خانم saraarshad یه پا کدبانو هستن
همه فکر کنم باید یه سری برن پیش ایشون اموزش اشپزی Tongue

من از الان اسممو می نویسم خیلی هم دقیق و خوب توضیح میدن مولای درزش نمیره حالا اگه من می خواستم توضیح بدم یه چیزیش یادم می رفت تهش یا شور می شد یا بی نمک Tongue(معمولا بی نمک می شه البته به سوختن نرسوندم هنوز Big Grin)
ممنون ازت انرژی مثبت جان راستش هر کسی یه تفریحی داره من هم بعد از رشته خودم که خیلی بهش علاقه دارم از آشپزی خیلی خوشم مییاد به نظرم یه تفریحی هست که خیلی برای خانمها لازمه حتی اگه بالاترین مقام رو هم داشته باشی اما آشپزی بلد نباشی انگاری هیچی بلد نیستی .می دونی تو زندگی متاهلی حالا کار خونه بلد نبودن وووو زیاد به چشم نمی یاد و بعد یه مدت راه می افتی اما آشپپزی بد جوری تو چشمه هم همسرت که ولقعا به نظر من یکی از بزرگترین نقاط قوت Big Grin آقایان میل به غذا خوردن اوناست که اگه بتونی این مسئله رو خوب ساپورت کنی بردی ومی تونی در بهبود روابط ازش بهره ببری چه در مورد همسرت چه خانواده همسرت اون هم همون اوائل وگرنه بعدها که همه راه می افتن دیگه .(یکی از راز های پیر زنانه )
من تازه اگه خواستید یکسری غذا هم دارم که خودم اختراع کردم یا مثلا یه نوع غذا رو با الگوریتمهای بهینه سازی بهبود بخشیدم وطعمش خیلی خاص‌تر شده اونا رو هم می تونم بگم اگه کسی خواست .

یه راز دیگه در مورد آشپزی اینکه اگه با علاقه آشپزی کنی طعمش واقعا عالی میشه اما روزهایی که از رو بی حوصلگی فقط خواستم یه چیزی درست کرده باشم نشده اون چیزی که خواستم .

یه راز دیگه هم استفاده از ادویه های خوب توی غذا هست .مخصوصا ادویه آبادانی وباز خیلی خاص‌تر ادویه مرغ اون که من توی همه غذا‌ها م همون رو می رم .اگه به خوزستان اومدید حتمی به جای خرما که همه جا هست ادویه سوغات ببرید مطمئن باشید که پشیمان نمیشید .همه جای خوزستان هم هست مخصوصا اهواز وآبادان.
وای چقدر نوشتم .شدم سارا گلریزBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin
دوستان دهه‌ی اول محرمه . احتیاج به آشپزی نیس . بحثو به بعد از دهه منتقل کنین Big Grin
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
لینک مرجع