08 مرداد 1393, 09:26 ب.ظ
08 مرداد 1393, 11:15 ب.ظ
(08 مرداد 1393 09:00 ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: [ -> ]سلام(08 مرداد 1393 06:20 ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام، چطوری کوکو سیب زمینی درست کنم که وا نره؟ لطفا اگه دستور پخت دارید و مواد لازمش رو دقیق بگید بهم، چون فکر کنم تخم مرغ شو زیاد میزم
سلام
از آخرین عکس سفره افطارتون میشه فهمید سه نفرید هر چند اون چه وضعه سفره بود
سه تا سیب زمینی متوسط رو به درشتی اگر بیشترید چهار تا بردارید و رنده اش کنید و بعد رنده شدن چون آب میندازه اون آب رو بگیرید و حسابی فشارش بدید تا آبش گرفته شه....
به جای فشار دادن سیب زمینی های رنده شده و گرفتن آبشون، میتونین یه کم پودر سوخاری به موادتون اضافه کنین! اینجوری هم آب سیب زمینی و پیاز رنده شده گرفته میشه و هم باعث پوک شدن کوکوها میشه!
البته اگه تعدادتون کمه، که بنظر میرسه کم باشه، تعداد سیب زمینی ها را کمتر بردارین چون اضافه کردن پودر سوخاری باعث اضافه شدن حجم مواد میشه!
ایشالا که از این روشم خوشتون بیاد!
08 مرداد 1393, 11:25 ب.ظ
(08 مرداد 1393 11:15 ب.ظ)elham_sh219 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستم(08 مرداد 1393 09:00 ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: [ -> ]سلام(08 مرداد 1393 06:20 ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام، چطوری کوکو سیب زمینی درست کنم که وا نره؟ لطفا اگه دستور پخت دارید و مواد لازمش رو دقیق بگید بهم، چون فکر کنم تخم مرغ شو زیاد میزم
سلام
از آخرین عکس سفره افطارتون میشه فهمید سه نفرید هر چند اون چه وضعه سفره بود
سه تا سیب زمینی متوسط رو به درشتی اگر بیشترید چهار تا بردارید و رنده اش کنید و بعد رنده شدن چون آب میندازه اون آب رو بگیرید و حسابی فشارش بدید تا آبش گرفته شه....
به جای فشار دادن سیب زمینی های رنده شده و گرفتن آبشون، میتونین یه کم پودر سوخاری به موادتون اضافه کنین! اینجوری هم آب سیب زمینی و پیاز رنده شده گرفته میشه و هم باعث پوک شدن کوکوها میشه!
البته اگه تعدادتون کمه، که بنظر میرسه کم باشه، تعداد سیب زمینی ها را کمتر بردارین چون اضافه کردن پودر سوخاری باعث اضافه شدن حجم مواد میشه!
ایشالا که از این روشم خوشتون بیاد!
آخه دانشجو از کجا پودر سوخاری بیاره!!
به جای پودر سوخاری شما هم ایندفعه سبوس اضافه کن که ویتامینش بیشتره(برا پوست مو و گوارش و ...)و کوکو رو هم پوک میکنه
08 مرداد 1393, 11:42 ب.ظ
(08 مرداد 1393 09:00 ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: [ -> ]سه تا سیب زمینی متوسطما اینجوری درست میکنیم ولی اسمش کباب شامیه یا همون شامی..خیلی تعجب کردم
کوکو سیب زمینی با سیب زمینی آب پزه و تخم مرغ و نمک و زردچوبه و اگه داشتین ترخون که خوش عطرش میکنه. بعضیا همه موادو توی روغن داغ پهن میکنن ولی این شکلی جالب نمیشه، یه گلوله بردارین ازش و تو دستتون پهن کنید بندازین تو روغن(البته دستتونو پایین بگیرین روغن بهتون نپاشه)
08 مرداد 1393, 11:52 ب.ظ
(08 مرداد 1393 11:25 ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: [ -> ]مرسی از راهنماییتون!(08 مرداد 1393 11:15 ب.ظ)elham_sh219 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستم(08 مرداد 1393 09:00 ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: [ -> ]سلام(08 مرداد 1393 06:20 ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام، چطوری کوکو سیب زمینی درست کنم که وا نره؟ لطفا اگه دستور پخت دارید و مواد لازمش رو دقیق بگید بهم، چون فکر کنم تخم مرغ شو زیاد میزم
سلام
از آخرین عکس سفره افطارتون میشه فهمید سه نفرید هر چند اون چه وضعه سفره بود
سه تا سیب زمینی متوسط رو به درشتی اگر بیشترید چهار تا بردارید و رنده اش کنید و بعد رنده شدن چون آب میندازه اون آب رو بگیرید و حسابی فشارش بدید تا آبش گرفته شه....
به جای فشار دادن سیب زمینی های رنده شده و گرفتن آبشون، میتونین یه کم پودر سوخاری به موادتون اضافه کنین! اینجوری هم آب سیب زمینی و پیاز رنده شده گرفته میشه و هم باعث پوک شدن کوکوها میشه!
البته اگه تعدادتون کمه، که بنظر میرسه کم باشه، تعداد سیب زمینی ها را کمتر بردارین چون اضافه کردن پودر سوخاری باعث اضافه شدن حجم مواد میشه!
ایشالا که از این روشم خوشتون بیاد!
آخه دانشجو از کجا پودر سوخاری بیاره!!
به جای پودر سوخاری شما هم ایندفعه سبوس اضافه کن که ویتامینش بیشتره(برا پوست مو و گوارش و ...)و کوکو رو هم پوک میکنه
دانشجوی زرنگ میپره از اولین سوپر مارکت یه بسته میخره! اگه اضافه هم اومد میذاره تو یخچال واسه دفعه بعد!
09 مرداد 1393, 01:10 ب.ظ
(08 مرداد 1393 11:42 ب.ظ)diligent نوشته شده توسط: [ -> ]diligent عزیزم ممکنه اسمش تو مناطق مختلف فرق کنه(08 مرداد 1393 09:00 ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: [ -> ]سه تا سیب زمینی متوسطما اینجوری درست میکنیم ولی اسمش کباب شامیه یا همون شامی..خیلی تعجب کردم
ولی شامی که ما درست میکنیم مخلوط گوشت چرخ شده و پیازو ... هست و اگر سیب زمینی رنده شده هم به اینا اضافه کنیم میشه کتلت
حالا بنده خدا فکر کنم ندونه از کدوم روش بره، باز کوکوش وا بره
09 مرداد 1393, 07:09 ب.ظ
موفقیتتون رو تبریک میگم
دفعه دیگه یخورده هم زردچوبه به روغنش اضافه کنید خوشرنگتر بشه نوش جان
دفعه دیگه یخورده هم زردچوبه به روغنش اضافه کنید خوشرنگتر بشه نوش جان
09 مرداد 1393, 07:18 ب.ظ
من هنوز یه سیب زمینی نمیتونم سرخ کنم. همش له میشه
09 مرداد 1393, 07:27 ب.ظ
(09 مرداد 1393 07:18 ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: [ -> ]من هنوز یه سیب زمینی نمیتونم سرخ کنم. همش له میشهمیدونی چرا له میشه !؟
چون تا خودشو نگرفته یعنی از خامی در نیومده نباید همش بزنی
سوالات آشپزی خودتان را از من بپرسید
09 مرداد 1393, 07:42 ب.ظ
(09 مرداد 1393 07:18 ب.ظ)Amir V نوشته شده توسط: [ -> ]من هنوز یه سیب زمینی نمیتونم سرخ کنم. همش له میشهخوب، من تو این زمینه خیلی تجربه دارم
اولا که سعی کنید زیاد درشت خورد نکنید سیب زمینی ها رو که خوب مغز پخت شن
وقتی خوردشون کردین بریزینشون تو آبکش بشوریدشون چون همین نشاسته ی سیب زمینیه که باعث می شه به هم بچسبن
روغن رو بذارید داغ شه بعد سیب زمینی ها رو بریزید تو ماهیتابه. خوب داغ شدن ماهینابه رو می تونید با انداختن یه دونه سیب زمینی تو ماهیتابه تست کنید
بعد بهشون زردچوبه و نمک بزنید تا بهتر سرخ شن
کلا هر چی که می خواین سرخ کنین یه کم زردچوبه بهش بزنین بهتر سرخ می شه
09 مرداد 1393, 08:23 ب.ظ
چه پرشور شد اینجا
داشتم تو این فاصله ترشی لیته درست میکردم یه دو تا غذای خیلی خیلی ساده با سیب زمینی یادم افتاد گفتم بیام بنویسم موقعهایی که اصلا وقت ندارید خیلی خوب جواب میده البته به درد زمستون میخوره ولی خب خوبه
مورد اول: سیب زمینی رو خوب بشوریدش چون نمیخوایم پوستش رو بگیریم، بعدش به پهنای یک سانت اگر خط کش نداشتید مثلا اندازه نصف بند انگشت کوچیکه برش بدید. بعدش یه مایتابه بردارید همه سیب زمینی ها رو بچینید توش، روغن نمیخواد اونایی که یه طرفش کاملا پوست داره از همون طرفی که پوست داره بگذارید داخل مایتابه، حالا با نمکدون به اندازه لازم روی سیب زمینی ها نمک بپاشید و در مایتابه رو بگذارید و شعله بزرگه گازتون رو روشن کنید و شعله اش رو کم کنید و ظرف رو بگذارید روش. یه خورده که بگذره بوش همه جا رو میگیره برای اینکه ببینید پخته یا نه یه چنگال فرو کنید تو سیب زمینی اگز پخته بود که مشخص میشه. با خیارشور خوشمزه میشه و اگرم چسبیده بود عیب نداره اون تیکه هاش که چسبیده و ترد شده خیلی خوشمزه تر میشه
مورد دوم: سیب زمینی رو بگذارید آب پز شه اگر کوچیک باشن خوبه اگر نبود بعد آب پز شدن و پوست کندشون اندازه توپ بدمینتون برشش بدید مثلا دوقسمت یا چهار قسمتش کنید، بعد داخل مایتابه یه کم روغن اگر داشتید کره بندازید بعدش سیب زمینی ها رو بریزید توش و روشون نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن بپاشید، قشنگ سرخ کنید تا خوش رنگ و خوش طمع بشه نمیخواد خشک بشه فقط حدود 5 تا 10 دقیقه بسته به شعله اتون تفتش بدید. کنار این هم سبزی یا خیارشور خوبه
به همین سادگی به همین خوشمزگی
دفعه دیگه اگر رب داشتید یه قاشق هم رب به موادش اضافه کنید، مزه اش متفاوت میشه شاید دوست داشتید
من دیگه رفتم دنبال کار و زندگیم... خداحافظ همه آشپزان گرامی
داشتم تو این فاصله ترشی لیته درست میکردم یه دو تا غذای خیلی خیلی ساده با سیب زمینی یادم افتاد گفتم بیام بنویسم موقعهایی که اصلا وقت ندارید خیلی خوب جواب میده البته به درد زمستون میخوره ولی خب خوبه
مورد اول: سیب زمینی رو خوب بشوریدش چون نمیخوایم پوستش رو بگیریم، بعدش به پهنای یک سانت اگر خط کش نداشتید مثلا اندازه نصف بند انگشت کوچیکه برش بدید. بعدش یه مایتابه بردارید همه سیب زمینی ها رو بچینید توش، روغن نمیخواد اونایی که یه طرفش کاملا پوست داره از همون طرفی که پوست داره بگذارید داخل مایتابه، حالا با نمکدون به اندازه لازم روی سیب زمینی ها نمک بپاشید و در مایتابه رو بگذارید و شعله بزرگه گازتون رو روشن کنید و شعله اش رو کم کنید و ظرف رو بگذارید روش. یه خورده که بگذره بوش همه جا رو میگیره برای اینکه ببینید پخته یا نه یه چنگال فرو کنید تو سیب زمینی اگز پخته بود که مشخص میشه. با خیارشور خوشمزه میشه و اگرم چسبیده بود عیب نداره اون تیکه هاش که چسبیده و ترد شده خیلی خوشمزه تر میشه
مورد دوم: سیب زمینی رو بگذارید آب پز شه اگر کوچیک باشن خوبه اگر نبود بعد آب پز شدن و پوست کندشون اندازه توپ بدمینتون برشش بدید مثلا دوقسمت یا چهار قسمتش کنید، بعد داخل مایتابه یه کم روغن اگر داشتید کره بندازید بعدش سیب زمینی ها رو بریزید توش و روشون نمک و فلفل سیاه و پودر آویشن بپاشید، قشنگ سرخ کنید تا خوش رنگ و خوش طمع بشه نمیخواد خشک بشه فقط حدود 5 تا 10 دقیقه بسته به شعله اتون تفتش بدید. کنار این هم سبزی یا خیارشور خوبه
به همین سادگی به همین خوشمزگی
(09 مرداد 1393 07:45 ب.ظ)x86 نوشته شده توسط: [ -> ]کار درستی کردید، تو روغن هم بندازید خوش رنگ شه، حالا دفعه دیگه کوکو سیب زمینی تون کاملا حرفه ای میشه(09 مرداد 1393 07:09 ب.ظ)vesta نوشته شده توسط: [ -> ]دفعه دیگه یخورده هم زردچوبه به روغنش اضافه کنید خوشرنگتر بشه نوش جان
واااااااااااای ی ی ، من زردچوبه رو قاتیه کوکو کردم...
دفعه دیگه اگر رب داشتید یه قاشق هم رب به موادش اضافه کنید، مزه اش متفاوت میشه شاید دوست داشتید
من دیگه رفتم دنبال کار و زندگیم... خداحافظ همه آشپزان گرامی
10 مرداد 1393, 04:02 ب.ظ
یادش بخیر
کاردانی منو به عنوان سید بندری میشناختن.
سوسیس بندری درست میکردم تُنده تُند
وایه یه هیئت خوابگاهی درست میکردم
خخخ
..........!!!
کاردانی منو به عنوان سید بندری میشناختن.
سوسیس بندری درست میکردم تُنده تُند
وایه یه هیئت خوابگاهی درست میکردم
خخخ
..........!!!
20 آبان 1393, 04:52 ب.ظ
هوا سرد شده، بد نیست هرازگاهی سوپ بخورید تا از دست نرید
یه سوپ راحت راحت
میپرید سر کوچه و خیابون البته با رعایت ادب یه بسته "جو پرک" میخرید و یکی دوتا گالینابلانکا
بعد با همون رعایت ادب برمیگردید، نصف بسته از جوپرک رو میریزید داخل قابلمه. آب ولرم روش بریزید اگر بود، نبودم همون شیر آب رو باز کنید خوبه، جوپرک خودش نرمه خواستید یکم هم موقع آب ریختن با دستتون فشارش بدید که ریزتر شه و داخل سوپ کمتر به چشم بیاد. اینجا آب رو اندازه بریزید تا وقتی جوشید و آبش کم شده نیاز نباشه مجدد آب اضافه کنید
بعدش قابلمه حاوی جوپرک و آب رو بگذارید رو گاز که انشاالله یادتون نرفته روشنش کنید
خب حالا اگر تو یخچالتون خدایی نکرده مرغ پیدا میشه( آخه دانشجو رو چه به این حرفا) یه تیکه از اون رو هم بندازید داخل سوپ، اگر ندارید همون گالینا بلانکاها رو بندازید، مرغ ترجیحا گوشتش ریز شده باشه خیلی خوب و شکیلتره، حتی پیشنهاد میدم مرغ رو بگذارید تو آب بجوشه و بعد بردارید و ریش ریشش کنید و استخوان اگر داشت بندازید دور و بعدش جوپرک و آب کافی رو بهش اضافه کنید. نمک رو هم اضافه کنید البته نه زیاد، بعدا تست میکنید اگر کم بود اضافه میکنید
یه دونه پیاز درشت هم خورد کنید و ریز خوردش کنید بهتره که زیاد مشخص نباشه بریزید تو قابلمه .
یه دونه هویج بزرگ یا دوتا کوچیک رنده کنید و بریزید قاطی اون مواد و یه قاشق هم رب اضافه کنید
حالا بشینید به بقیه کاراتون برسید تا آماده بشه، یه یک ساعت طول میکشه
اگر داشتید یه چندتا دونه خیلی کم توش نخود فرنگی یا ذرت هم اضافه کنید، خیلی کم، توش شلوغ نشه. یا اگر جعفری داشتید یه خورده آخر سر اندازه یه قاشق غذا خوری بهش اضافه کنید. و موقع سرو کردن هم یه کم آبلیمو( اگر حوصلتون بگیره، پیازش رو تو روغن تفت بدید و یکم زردچوبه و فلفل بهش بزنید و رب رو هم توش تفت بدید و به مواد در حال جوش اضافه کنید، خوشرنگتر و خوشمزه تر میشه)
به همین سادگی به همین خوشمزگی
وقتی بارون گرفت یا سرد بود درست کنید، وقتی هوا سرده میجسبه زود هم آماده میشه یک تا نهایت یک ونیم ساعت، باید غلیظ باشه، حواستون باشه، اگر آب زیاد بریزید دیر غلیظ میشه یا اگر کم باشه زیاد سفت میشه. میزان آب رو باز میشه درست کرد
نوش جان
یه سوپ راحت راحت
میپرید سر کوچه و خیابون البته با رعایت ادب یه بسته "جو پرک" میخرید و یکی دوتا گالینابلانکا
بعد با همون رعایت ادب برمیگردید، نصف بسته از جوپرک رو میریزید داخل قابلمه. آب ولرم روش بریزید اگر بود، نبودم همون شیر آب رو باز کنید خوبه، جوپرک خودش نرمه خواستید یکم هم موقع آب ریختن با دستتون فشارش بدید که ریزتر شه و داخل سوپ کمتر به چشم بیاد. اینجا آب رو اندازه بریزید تا وقتی جوشید و آبش کم شده نیاز نباشه مجدد آب اضافه کنید
بعدش قابلمه حاوی جوپرک و آب رو بگذارید رو گاز که انشاالله یادتون نرفته روشنش کنید
خب حالا اگر تو یخچالتون خدایی نکرده مرغ پیدا میشه( آخه دانشجو رو چه به این حرفا) یه تیکه از اون رو هم بندازید داخل سوپ، اگر ندارید همون گالینا بلانکاها رو بندازید، مرغ ترجیحا گوشتش ریز شده باشه خیلی خوب و شکیلتره، حتی پیشنهاد میدم مرغ رو بگذارید تو آب بجوشه و بعد بردارید و ریش ریشش کنید و استخوان اگر داشت بندازید دور و بعدش جوپرک و آب کافی رو بهش اضافه کنید. نمک رو هم اضافه کنید البته نه زیاد، بعدا تست میکنید اگر کم بود اضافه میکنید
یه دونه پیاز درشت هم خورد کنید و ریز خوردش کنید بهتره که زیاد مشخص نباشه بریزید تو قابلمه .
یه دونه هویج بزرگ یا دوتا کوچیک رنده کنید و بریزید قاطی اون مواد و یه قاشق هم رب اضافه کنید
حالا بشینید به بقیه کاراتون برسید تا آماده بشه، یه یک ساعت طول میکشه
اگر داشتید یه چندتا دونه خیلی کم توش نخود فرنگی یا ذرت هم اضافه کنید، خیلی کم، توش شلوغ نشه. یا اگر جعفری داشتید یه خورده آخر سر اندازه یه قاشق غذا خوری بهش اضافه کنید. و موقع سرو کردن هم یه کم آبلیمو( اگر حوصلتون بگیره، پیازش رو تو روغن تفت بدید و یکم زردچوبه و فلفل بهش بزنید و رب رو هم توش تفت بدید و به مواد در حال جوش اضافه کنید، خوشرنگتر و خوشمزه تر میشه)
به همین سادگی به همین خوشمزگی
وقتی بارون گرفت یا سرد بود درست کنید، وقتی هوا سرده میجسبه زود هم آماده میشه یک تا نهایت یک ونیم ساعت، باید غلیظ باشه، حواستون باشه، اگر آب زیاد بریزید دیر غلیظ میشه یا اگر کم باشه زیاد سفت میشه. میزان آب رو باز میشه درست کرد
نوش جان
14 شهریور 1394, 02:15 ب.ظ
ورق زدن کتاب آشپزی !
04 اردیبهشت 1395, 03:18 ب.ظ
سلام بچه ها مرسی بابت دستورایی که گذاشتید یه غذای لاکچری هم من میگم ^_^
پیاز رنده کنید سرخ کنید بعد فیله مزغ بریزید توش یکم زمان میبره مرغا پخته شه ولی نه خیلی. تو فاصله ای که مرغا داره میپزه قارچ رو ورقه ورقه کنید و کنار بذارید توی یه ظرف دیگه 50گرم کره بندازید و آب که شد یکی دو قاشق آرد بریزید و آرد تو کره حل کنید و کم کم شیر بهش اضافه کنید (نباید خیلی رقیق شه) مرغا که پخت ادویه و نمک بهش میزنیم و قارچا رو میریزیم توش تا یکم از حالت خامی در بیاد بعد سسی که درست کردیم میریزیم توش. این غذا رو با چیپس خلالی سرو کنید.
__________________________________________________________
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با سئوی فوق العاده
پیاز رنده کنید سرخ کنید بعد فیله مزغ بریزید توش یکم زمان میبره مرغا پخته شه ولی نه خیلی. تو فاصله ای که مرغا داره میپزه قارچ رو ورقه ورقه کنید و کنار بذارید توی یه ظرف دیگه 50گرم کره بندازید و آب که شد یکی دو قاشق آرد بریزید و آرد تو کره حل کنید و کم کم شیر بهش اضافه کنید (نباید خیلی رقیق شه) مرغا که پخت ادویه و نمک بهش میزنیم و قارچا رو میریزیم توش تا یکم از حالت خامی در بیاد بعد سسی که درست کردیم میریزیم توش. این غذا رو با چیپس خلالی سرو کنید.
__________________________________________________________
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
با سئوی فوق العاده