تالار گفتمان مانشت

نسخه‌ی کامل: آشپزی دانشجویی!!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
عجب طرز پخت هایی Smile)))
یادش بخیر ماهم 90 خونه دانشجویی داشتیم و این طرز پخت هایی که دوستان گفتن خیلی آشناس Smile))
ما ی مسئول سلف داشتیم هر سری که میرفتیم کلی غذا میداد بهمون

(07 آبان 1395 04:29 ق.ظ)komeil1002 نوشته شده توسط: [ -> ]عجب طرز پخت هایی Smile)))
یادش بخیر ماهم ۹۰ خونه دانشجویی داشتیم و این طرز پخت هایی که دوستان گفتن خیلی آشناس Smile))

هرسری هم با کلی خواهش تمنا میداد

(01 آذر 1390 11:57 ق.ظ)ملیکا نوشته شده توسط: [ -> ]بچه هایی که دانشجو هستند و دور از خونواده بیایید طرز پخت غذاهایی که تو خوابگاه درست کردید و خوب بوده رو به هم دیگه یاد بدیم !! مخصوصا غذاهایی ویژه برای شبای امتحان !!!


ولی خدای دمش گرم
غذا هم که نداشتیم فقط نیمرو
کلی هم میسوزوندیم
ولی خدایی چه روزهای خوبی بود
یادش بخیر
ما که کلی حال می کردیم
این چیزها که بچه ها گفتن همش خاطرس
کاش میشد به اون موقع ها بر گشت


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یه غذایی هست که زیاد تو فیلما دیدم و بالاخره تصمیم گرفتم دستور پختشُ پیدا کنم و یبار امتحانش کنم.

کیم چی (KimChi)
کیم چی سرشار از ویتامین A ، B و C است اما بزرگترین فایده آن در قسمت تخمیر آن است. بعد از تخمیر یک باکتری سالم در غذا بوجود می آید که "لاکتوباسیلی" نامیده می شود. این باکتری در غذاهایی که تخمیر می شوند و همچنین در ماست نیز وجود دارد. این باکتری به هضم غذا کمک می کند و باعث می شود شما بعد از غذا دچار سوء هاضمه نشوید.

اما کیم چی به ۲روش تهیه میشه که من روش ساده ترو اینجا میذارم( با توجه به اینکه اغلب کم حوصله ایمBig Grin )

مواد لازم
۱ عدد کاهو ژاپنی متوسط(که بعضیا به اسم کلم چینی یا کاهو فرنگی میشناسن)
۳ پیازچه خرد شده
۲/۱ اونس ریشه زنجبیل پوست کنده و خرد شده
۲ قاشق غذاخوری سیر رنده شده
۴/۱ فنجان نمک مورتون ( برای کاهو )
۲/۱ فنجان نمک مورتون ( برای مایع)
۲/۱ فلفل هندی
۱ قاشق غذاخوری سس ماهی
۱ قاشق غذاخوری پودر برنج شیرین یا آرد

[تصویر:  452091_bigpogi.jpg]

کاهو را در این مرحله نشویید فقط آن را تمیز کنید.
کاهو ها را به ۴ قسمت کنید.ابتدا آن را از میان برش داده و هر برش را به دو تکه تقسیم کنید.
حالا آنها را شسته و بگذارید تا خشک شوند.بعد کاهو رابه تکه های کوچک تقسیم میکنیم

[تصویر:  452091_drain.jpg]

در یک کاسه بزرگ کاهو ها را با نمک پوشانده و بگذارید ۲ ساعتی بماند.

[تصویر:  452091_sprinkle-salt1.jpg]

۱ فنجان آب و پودر برنج یا آرد را با هم در یک کاسه مخلوط کنید و روی گاز بگذارید تا بجوشد و پس از جوشیدن زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید تا خنک شود.
کاهو ها را با فلفل هندی ، پیازچه ، سیر ، سس ماهی ، زنجبیل و ۱ قاشق غذاخوری نمک مخلوط کنید.

[تصویر:  452091_mix.jpg]

کیم چی آماده شده؛ می توانید آن را میل کنید یا بگذارید بعد از تخمیر شدن آن را استفاده کنید.
کیم چی را داخل یک شیشه بریزید. برای تخمیر شدن غذا ، آن را داخل شیشه می گذاریم ، نباید شیشه را پر کنید باید فضای کافی برای تخمیر کیم چی داخل شیشه وجود داشته باشد تا شیشه سر ریز نشود ) در شیشه را محکم ببندیدو آن را به مدت ۲۴ ساعت داخل فریزر بگذارید.

[تصویر:  452091_mahg1.jpg]

و این هم عکسی از کیم چی تهیه شده به صورت سنتی:

[تصویر:  452091_kimchi1.jpg]


مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
دستور پخت روش سنتی رو هم گفته.
یه خاطره ای تعریف کنیم برای شما از آشپزی در خوابگاه...
ما یه شب دوستامون اومده بودن خوابگاه اتاق ما..بچه ها تصمیم گرفتن که ماکارونی درست کنن..یکی از دوستامون آشپز خوبی بود و همیشه هم غذا درست می کرد برای بچه های اتاق، گفت من غذا درست میکنم و بذارین به عهده ی من..هیچی دیگه پسره رفت توی اشپزخونه بقیه بچه ها توی اتاق مشغول بازی بودن تا غذا آماده بشه...تعداد بچه ها زیاد بود و مقداری ماکارونی هم به طبع زیاد(بچه ها همه بخور بودن)..این دوست آشپزمون واسه آبکش کردن ماکارونی ها چندتا اتاق رفت که یه آبکش بگیره ولی نشد که نشد...هیچ جا پیدا نکرد...آقا این با خودش میگه جه کار کنم چه کار نکنم میگیره همون آبکشی که توی سینک آشپزخونه خوابگاه بود(و اینقدرم کثیفه که..یعنی هرچی بگی اون تو میدا میشه..از ته سیگار و تف تا شستن لباس زیر پسرا اونجا) رو میشوره قشنگ و ماکارونی رو با اون آبکش میکنه :-))))
هیچی دیگه غذا رو درست میکنه و میاره اتاق واسه بچه ها..همه به به و چه چه میکنن..یهو یکی برگشت بهش گفت سید این همه ماکارونی رو چطور آبکش کردی..اونم گفت با سینک آشپزخونه...یهو همه حالشوووون بد شد....اینقد خندیدن اون شب..اینقد خندیدن که..
دستگاه دوغ ساز



دوغ یکی از محبوبترین نوشیدنی ها بین ایرانی ها است و بسیار در بین ستوران ها و هتل ها اماده می شود. ولی دیگر نیاز نیست وقتتان را برای درست کردن دوغ از دست دهید با دستگاه دوغ ساز، شما به سادگی می توانید دوغ خوشمزه را آماده نمایید. این دستگاه برای اولین بار توسط شرکت تهران تجهیز به صورت انحصاری وارد ایران شده است و این قابلیت را دارد که بدون دخالت دست دوغ تولید کند. این دستگاه جذاب ترین و بهترین دستگاه آماده سازی دوغ است که در حال حاضر در بازار موجود میباشد.

موارد کاربرد:
تجهیزات آماده سازی,تجهیزات هتل، تجهیزات رستوران

دستگاه دوغ ساز کلبه ای دارای مزایا و ویژگیهای زیر میباشد:

دستگاه بدون دخالت دست و به راحتی دوغ را آماده می کند.
شما کافیست که ماست و اب را داخل مخزن 50 لیتری دستگاه ریخته و دستگاه را روشن کنید و سپش دستگاه شروع به تولید دوغ خواهد نمود.
دستگاه دارای سرویس دهی بسیار آسانی است.
دستگاه دارای سیستم خودکار شستشو میباشد.
دستگاه ساخت شرکت ترکیه است.منبع:دستگاه دوغ ساز تهران تجهیز
من فقط املت بلدمBig Grin

نیمرو رو یادم رفت بگم Smile
ما همیشه نیمرو میخوردیم

همیشه دوستم نیمرو درست میکرد.....D
آقا من دیگه دانشجو نیستم ولی تنبل که هستم! بنابراین غذاهای ساده و سریع رو دوس دارم. توصیه م اینه که همیشه یک سری ادویه ها رو در دسترس داشته باشید که باهاش میشه حتی سنگ رو هم خوشمزه کرد! سلیقه خودم فلفل سیاه، آویشن، پودر سیر، سبزی های خشک شده ای مثل ریحان و نعنا است. ادویه اسپاگتی گلستان هم یه میانبر خوبه! یه کته ساده بگذارید. گوجه رو با نمک و ادویه سرخ کنید عطرش اشتهای همه رو تحریک میکنه. اگه سیب زمینی سرخ شده هم بذارید کنارش که عالیه.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
من تو دوران دانشجویی برعکس الان که عاشق آشپزی ام ازش فراری بودم و کلا قوت غالبم انواع کنسرو بود. از تن ماهی تا
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
و ...
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
لینک مرجع