(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۸:۳۰ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: (02 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۴۲ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (02 آذر ۱۳۹۲ ۰۵:۲۳ ب.ظ)maryam.raz نوشته شده توسط: گسترش علوم پایه ۲تا کتاب واسه پیاده سازی داره هردو رو کنار هم بخونید.یکیش فقط تست هست ولی پر از نکته
میشه بیشتر توضیح بدید
یکی از کتابهاش که کتاب آقای مقسمی هست که درس وتست هست و حجم کمی داره
اما یه کتاب دیگه هم هست به اسم هزار نکته پیاده سازی که فقط تست هست ولی توی پاسخها نکته زیاد گفته از آقایان خلیلیان ومهربخش
البته من کتابهای بقیه موسسات رو ندیدم.
کتاب مقسمی حجمش خیلی کمه مدرسان از اون بهتره
ولی ۱۰۰۰نکته رو نمیدونم
مدلهای زبان,مفاهیم عمومی زبان,انواع داده ها,کنترل داده ها,ویژگی های زبان برنامه سازی{اصل وضوح اصل سادگی,اصل گسترش پذیری, اصل ایمنی ,اصل صفر -یک -بینهایت, اصل با قاعدگی, اصل شفافیت , اصل حفاظت از داده ها}
نکاتی در مورد این سرفصلها هست؟
تو آزمون مدرسان از اینا سوال اومده اما تو کتابش توضیخ خاصی در مورد اینا نداده
؟؟؟؟
(۰۲ آذر ۱۳۹۲ ۰۴:۲۳ ب.ظ)Morris نوشته شده توسط: سلام دوست عزیز !
ترجمه سالخورده بسیار نامفهومه ( به نظر من) و ترجمه جعفر نژاد هم کمی نا روان است ولی از سالخورده بهتر است (البته من ترجمه ای بسیار قدیمی از سالخورده را مطالعه کردم). به نظر من از کتاب زبان اصلی پرات، چاپ آفست (Offset) استفاده کنید که هم ارزان است و هم در دسترس است.
من آفست این کتاب را ۲۰۰۰۰ تومان خریداری کردم. می توانید به صورت تلفنی یا اینترنتی از انتشارات الیاس خریداری کنید.
اما در مورد مطالعه به نظر من با توجه به اینکه وقت کمه بهتره از روی یکی از کتب کنکوری مطالعه کنید که فرقی نمی کنه چه موسسه ای و در عین حال کتاب مرجع را نیز در کنار آن به صورت ارجاعی مطالعه کنید.
شما پی دی اف پرات و ندارید{اصلی یا ترجمه شده}
کتابای موئسات دیگه هم , فک نکنم سرفصلا و نکات کامل رو به خوبی پوشش بده!!!!