خبر بد اینکه این هفته آموزش ویدئویی نداریم چون متاسفانه این آخر سالی من به عنوان Developer شرکت درگیر تحویل پروژه هستم و جلسات تحویل پروژه ما هم در حد بازی در وقت اضافه در فینال جام جهانی!!! انرژی بر و پر استرس است. احتمالا بعدها یک مطلبی بنویسیم که چگونه یک پروژه نرم افزاری را پیش ببریم که آخرش به این روز نیفتیم!
اما خبر خوب اینکه برای جبران این بدقولی تصمیم دارم چند منبع خوب برای مطالعه علاقه مندان به جاوا معرفی کنم تا برای مطالعه در نوروز مطلب به حد کافی داشته باشید.
۱/ در سایت رسمی اوراکل علاوه بر مستندات جاوا یک سری آموزش های دنباله دار و سریالی (که به انگلیسی trail نامیده می شنود) وجود دارد که از نظر شیوه ارائه یکی از بهترین منابع یادگیری درست جاواست. این آموزش ها در بخش های کوچکی و با دسته بندی خیلی خوبی آماده شده است و از مطالب ابتدایی تا بحث ها پیشرفته را در جاوا استاندارد (Java SE) پوشش می دهد.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ضمنا در خود سایت یک مسیر یادگیری هم معرفی شده است که می توانید با این ترتب پیش بروید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
۲/ سایت tutorialspoint که در زمینه های نختلف آموزش ها کاربردی همراه با مثال های فراوان دارد.
۳/ کتاب Thinking In Java که بدون شک جزء سه کتاب اول آموزشی جاوا برای افراد تازه کار است. و حتی به عنوان text درسی در بعضی دانشگاههای آمریکای شمالی در درس برنامه نویسی پیشرفته استفاده می شود.
لینک دانلود از پیکوفایل :
سال خوبی داشته باشید، سالی که می توانید در آن در کنار پیشرفت تحصیلات دانشگاهی، قدم های بزرگی در مسیر پیشرفت حرفه ای و شغلی داشته باشید.