(۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۰۲:۰۲ ب.ظ)ahmad8726 نوشته شده توسط: از امسال کنکور یه تغییر کرده و زمان تخصصیا با همه . یعنی سه گرایش نرم و هوش و معماری کلا ۶۰ تا سوال داره همه اش هم تو یه دفترچه است و ۱۰۰ دقیقه زمان داره البته تا پارسال اینطور نبود . اما من امسال خودم واسه نرم خوانده بودم ولی تو گرایش هوشم طراحی الگوریتم رو زدم .
چه خوب.دیگه اینقدر خسته نمی شیم و هدفمون فقط یک گرایشه
(۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: آخه اصل سوال اینجا واسم پیش اومده ...اگر زمان هر کدوم از تخصصیها جداست که قضیه فرق میکنه اما اگر قراره همه تخصصی هارو توی یک تایم آدم بزنه خوب همه وقتش رو بذاره واسه یک گرایش که خییییلی بهتره؟!!!!!
شما میتونید فقط تمرکزتون رو روی یک گرایش بزارید البته اگر سئوالات اون گرایش رو خوب بزنید و بقیه گرایشها رو بد بزیند فقط توی اون گرایش که خوب دادید مجاز میشید و برای بقیه مجاز نیستید.تا یه حدودی این زرنگیه و تا حدودی ریسک هم داره
(۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: من میخوام ارشد گرایش هوش بخونم ... اما وقتی کارنامه خیلی از دوستان رو میبینم میبینم که طرف دروس تخصصی همه گرایشات رو زده یا مثلا دو تاش رو زده یکی رو سفید گذاشته (تا حالا ندیدم کسی فقط یک درس تخصصی رو زده باشه)
دلیلش چیه؟ واسه این بوده که طرف خواسته شانسش رو توی دو گرایش امتحان کنه؟!! یا سر دیگه ای هست؟
درمورد اینکه چرا بعضیها همه سئوالات رو جواب میدن و بعضیها فقط گرایش دلخواهشون هم بگم که من خودم دوست دارم شانسم رو توی همه امتحان کنم ولی بعضیها ممکنه فقط به یک گرایش خاص علاقه داشته باشند و بخوان زرنگی کنند و تمام وقت جلسه رو روی اونها فکر کنند این افراد معمولا درسهای تخصصی اون گرایش رو خیلی خوب می خونن و سر جلسه هم تمام وقت اختصاصیها رو به اون اختصاص میدن و با حوصله جواب میدن
که البته این کار این ریسک کم رو هم داره که امتحانت رو خوب ندی
بعضیها هم فقط اطلاعات و علاقه شون به اون گرایشه مثل رشته های سخت افزار که بیشتر به معماری تمایل دارن
(۲۳ خرداد ۱۳۹۰ ۱۲:۳۵ ب.ظ)alamdar نوشته شده توسط: سلام دوستان
من یک سوال بی سوادی با اجازتون بپرسم
گفتم که سوالم مبتدیه ...آخه تا حالا آزمون ارشد ندادم ...ممنون میشم راهنمایی کنید بنده رو
خواهش میکنم بی سوادی نیست، جویای علمانه است

اینجا هرکسی به اندازه اطلاعاتی که داره کمک میکنه
من که با قرار گرفتن توی جو درسخوان وهمفکری دوستان اطلاعاتم بالا میره و قبلش اطلاعاتی ندارم